Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bluff rakt igenom. Bara skitprodukter från Kina som inte motsvarar bilderna på hemsidan. "Mutar" med rabatt på priset för att man inte ska göra retur som man ändå får bekosta själv. De ger ingen rabat... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hade egentligen velat välja ingen stjärna, 0, men det alternativet finns inte. Detta är ett blufföretag, vilket tyvärr inte syntes här på TP när jag sökte på det. Då hade dom bara bra betyg. Sm... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lurendrejeri från första början. Säger att det är en butik i Stockholm, när det är krimskrams krams från Kina. Beställde ett halsband som höll sin "guldfärg" några dagar. Skickar bilder, men det... Ver más

1,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Rent skräp

Rent skräp, silverpläterad som höll i 14 dagar. Vände mig till kundservice som svarade "Vi beklagar att ringen inte levde upp till dina förväntningar, men vi kan ingenting göra"

23 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Otroligt lång väntetid när smyckena väl…

Otroligt lång väntetid när smyckena väl kom så var ringen trasig o halsbanden såg ut som om man köpt dom i en lekaffär! Trist då jag skulle ge detta som gåva till en kär vän! Först tyckte jag det var billigt (när jag beställde) men nu var det ju horribelt dyrt med tanke på kvaliteten! Skäms!

24 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eftersom jag beställde från…

Eftersom jag beställde från Sofiessmycken då de skulle lägga ner samma dag så trodde jag inte att de skulle fortsätta sälja. men gamla söta Sofie finns kvar och säljer fortfarande. Tyvärr inte de genuina smyckena som finns på hemsidan, utan skrit från Shanghai. Känner mig totallurad och vill egentligen skicka tillbaka allt.

14 de julio de 2025

Ett skämt

Eftersom jag beställde från Sofiessmycken Sthlm trodde jag det skulle skickas från just Stockholm, men det skickas alltså från Kina och redan där kändes det skumt. Leveransen tog flera veckor och när det väl kom fram var kvalitén superdålig och inget såg ut som på hemsidan. Känner mig totallurad.

20 de julio de 2025

Katastrof företag

Ett riktigt blufföretag. Utger sig att vara ett familjeföretag och handgjorda smycken i Sverige men allt kommer från Hong kong och fruktansvärd kvalitet. Efter 3 dagars användning var ringen helt svart istället för guld. KÖP EJ HÄRIFRÅN

15 de julio de 2025

Buffel o båg

Örhängena jag beställde var rent skräp. Snälla låt er inte luras som jag. Dom säljer inget vettigt och tar massa betalt.

22 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick en oäkta ring som inte alls stämde…

Fick en oäkta ring som inte alls stämde i beskrivningen. När jag mailat dem bilder på hur dålig kvalitet det var. Fick jag till svar att jag fick returnera ringen men dom stod inte för frakten. Och ville jag inte returnera ringen så kunde dom återbetala 10% för god välvilja. Helt skrattretande.

3 de julio de 2025

Beställ inte!

Beställde smycken på deras "utförsäljning". I en plastpåse direkt från Kina kom två smycken som inte ens liknade de jag beställt. Jag mailade företaget och de erbjöd att jag fick göra en retur mot att själv betala returavgiften eller 10% rabatt "som tecken på välvilja för besväret". Efter detta har jag inte hört från företaget.

16 de julio de 2025

Köp inget härifrån!

Detta är ren scam. Det marknadsförs som en utförsäljning på handgjorda smycken, en privat smed i Sverige, Stockholm, som ska sälja ut sitt kvarvarande lager och att företaget ska läggas ner pga familjeangelägenhet. Smyckena skickas sen från Kina och är allt annat än handgjorda. Returen vill de ha till Kina och den ska kunden bekosta själv. Jag har stoppat betalningen och anmält företaget för granskning genom Konsumentverket. Ser att andra också gjort det så hoppas det blir action nu. Horribelt att sådana här skojare får vara kvar på marknaden och lura folk med falsk marknadsföring. Beställ inget härifrån!!!

11 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick aldrig någon leverans.

Fick aldrig någon leverans.
Inget meddelande heller.
Skulle kommit 11-17/7, inget hört.
Beställde två ringar, det var slutförsäljning.
Bluff??
/Daria

20 de julio de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Beautiful unique rings but fake…

Beautiful unique rings but this company is scam. They order these jewellry from China (the ”plastic types” ones you can find in Swedish stores like H&M, Lindex, Åhléns, Dollarstore, Normal, ICA grocery stores, Lagerhouse etc, which ofc are also made in China) in large amounts for a minimal price and sells them expensively claiming it’s gold, silver, steel with authentic stones. So if you don’t mind 100% fake jewellry but in pretty unique designs, you can order. But you can easily go to your local H&M and get these cheaper.

19 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dålig kvalitet, omöjliga att få tag på

Jag beställde 3 stycken ringar, dom var i fruktansvärt dålig kvalitet. Passformen var dessutom katastrof trots att jag valt rätt storlek för mig.
Jag har kontaktat dem för att göra en retur och få pengarna tillbaka men de är omöjliga att få tag på. Mitt mail ligger som utkast och "i kö" på mailen.
Det här är nåt av det sämsta jag varit med om gällande kundbemötande. Jag rekommenderar INGEN att handla från den butiken.

17 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alla smyckena kommer från shein

Alla smyckena kommer från shein. Konstigt att ett sådant här företag får vara kvar. Inga varor och inga pengar. Jag som många andra gick på snyft historian.
KÖP INGET!

18 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bluff med dåligt billigt skräp

Missade tyvärr att det var ett blufföretag som uppger sig för att vara svenskt, dessutom med en ”snyfthistoria” att de måste sälja ut allt pga familjeskäl. När lebåveransen tog orimligt lång tid och fick ett svar från kundservice som uppenbart var skapat av en robot (dålig svenska och kom på någon minut) som skickar ”skräp” från Hongkong.
Är dåligt billigt skräp som inte liknar bilderna, beställ inte härifrån!

17 de julio de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.