ik heb de eerste keer sokken besteld, 10 dagen geleden, inmiddels post.nl onderzoek, terwijl ik zie dat de status nog steeds op tzelfde staat........bijna 30 euro kwijt.....hoe moeilijlk moet t zijn... Ver más
La empresa ha respondido
Sokken werden snel geleverd en waren dusdanig verpakt dat ze gewoon door de brievenbus pasten. Sokken leken precies op de afbeelding en voelen lekker aan. Goede kwaliteit, en ik ga zeker binnenkort no... Ver más
La empresa ha respondido
Wat een topservice! Had sokken met hartjes besteld voor valentijnsdag. Bij het uitpakken bleek er een gat in 1 sok te zitten. Hier een foto van gemaakt en een mail gestuurd. Binnen een half uur waren... Ver más
La empresa ha respondido
Er is een zeer grote keuze aan hoogwaardige producten waaruit je door de goede begeleiding vrij makkelijk een bestelling kunt doen, deze betalen en die je zeer snel in huis hebt. De kwaliteit is zeer... Ver más
La empresa ha respondido
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Louis Braillestraat 6-01, 7442 DG, Nijverdal, Holanda
No ha contestado las opiniones negativas
Produkten zijn als beschreven en de verpakking was op maat zonder plastic

Respuesta de sokken.nl
de reactie op verkeerd adres is goed verlopen

Respuesta de sokken.nl
Snelle levering en sokken voldoen aan de kwaliteit die ik verwacht. Maat ook prima.

Respuesta de sokken.nl
Netjes verpakt, snel verstuurd en een leuke korting met Black Friday.

Super sokken .
Werksokken en sneakersokken tot gewone herensokken echt top.
Een echte aanrader goede kwaliteit.
Dus top en snel naar sokken.nl 👍

Respuesta de sokken.nl
Vandaag besteld, morgen in huis. De sokken zagen er leuk uit. Zoals geadverteerd.

Respuesta de sokken.nl
Hele snelle service. Online besteld en binnen 1 werkdag geleverd! Goed product en het werkt ook dus geeft rust aan jou benen terwijl je zit of loopt!

Respuesta de sokken.nl
Bestelling goed gecommuniceerd en vlot geleverd.

Respuesta de sokken.nl
Ik werd goed op de hoogte gebracht van mijn bestelling en het was snel bezorgd. hartelijk dank en wellicht tot een volgende keer!

Respuesta de sokken.nl
Snelle levering en heerlijk zittende leuke sokken

Respuesta de sokken.nl
Een ruime sortering van artikelen. Gebruikersvriendelijke website, snel ontvangst van een bestelling. En dat wat ik heb besteld is van goede kwaliteit!! Dus ik ben heel erg tevreden!!!!

Respuesta de sokken.nl
Een overzichtelijke site.Accurate snelle levering!
Voor een volgende keer weer bestellen bij sokken.nl
Marijke

Gewoon bestellen.
Geen gedoe.
Afhandeling professioneel.
De sokken perfect.

Respuesta de sokken.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.