4,5

Goed advies en oplevering

Goed advies aan huis ontvangen voor een installatie van een laadpaal en het opnieuw inrichten van de meterkast. De werkzamheden zijn op de geplande dag goed en snel uitgevoerd.

31 de julio de 2025

Verwijderen svp

verwijderen SVP

20 de diciembre de 2024
Logotipo de Solar Systemen

Respuesta de Solar Systemen

Hallo Luuk,

Als wij in ons systeem zoeken dan vinden wij niet iets onder je naam, kan het zijn dat je het systeem bij een ander bedrijf hebt aangeschaft?
Wij zijn van Solar-systemen.nl uit Dachten, als het wel bij ons weg zou komen dan kom ik heel graag met je in contact hierover.

Met vriendelijke groet,
Solar-systemen.nl

Betrouwbaar bedrijf, met eigen installatie team.

We kregen persoonlijk goed en duidelijk advies van Menno. Tijdens het installeren was het slecht weer, maar de installateurs zorgden desondanks voor een zeer nette plaatsing en afwerking.
Ook na de installatie werd er door Solar Systemen contact met ons gezocht, om te horen of we nog
vragen hadden en of alles naar
tevredenheid was geïnstalleerd.
Wij hadden geen vragen meer, maar konden beamen dat alles na tevredenheid was geïnstalleerd.
Conclusie;
Je kunt aan alles merken dat dit bedrijf veel ervaring heeft, en dat de mensen die er werken ook enthousiast met hun werk bezig zijn.

9 de marzo de 2024