3,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Helt genialt

Helt genialt! Superrask levering, veldig hyggelig pris i forhold til å betale et firma for toning, enkel å montere og veldig bra resultat.

Jeg monterte dette i min VW Transporter campervan, og har derfor ikke vinduer som skal åpnes. Til gjengjeld er bakruta 1,3m x 0,55m, og nesten umulig å tone selv (jeg har prøvd). Vesentlig billigere og penere løsning enn gardiner :) Egentlig en no-brainer hvis du ikke vil betale for profesjonell toning.

17 de junio de 2025

Bra produkt

Bra produkt, brukt nå i over ett år. Har full kit (5 deler) på min gode gamle Toyota Yaris Verso. Ingen innsyn gjennom vinduer fra utsiden. Bra med barn bak da solen stenges ute. Tar av platene fra sideruter i baksetet når solen ikke skinner, av og på på få sekunder.

17 de abril de 2025

Grym kundservice!

Drog iväg ett mail om att clipsen börjar lossna, frågade om jag kunde få köpa lösa. Fick svar av Stefan på mindre än 10 minuter att han har lagt en påse med clips på posten och att det inte kostar nåt. RESPEKT.

5 de julio de 2024

Elendig

Elendig. Har prøvd å nå kundeservice i EN MÅNED, helt umulig. Jeg skal ha tilbake pengene for express-frakten jeg betalte for. Det skulle ta 1-2 dager, men tok en uke.

13 de mayo de 2024

Bestilte plexiglass til Mercedes

Bestilte plexiglass til min Mercedes i vinter. Varen dukket opp på døra allerede 2 dager etter jeg hadde bestilt, så dette var raskt levert. Problemet var bare at jeg hadde forsøkt å kontakte firmaet for å avbryte kjøpet, da jeg heller ville bruke penger på profesjonell soting av rutene. Det var ikke med noen returetikett, eller informasjon om retur i pakken. Fikk ikke svar på verken mail eller telefon da jeg forsøkte gjentagende ganger å kontakte firmaet. Kom til slutt i kontakt med en svensk mann som lovet meg å ordne opp med returen, men ba meg ringe opp igjen dagen etter. Det gjorde jeg, men ingen tok telefonen. Forsøkte gjentatte ganger å ringe og kom aldri gjennom. Endte til slutt opp med å måtte sende pakken i retur på egenhånd, som kostet meg dyrt da firmaet holder til i Sverige. Glad jeg bestilte med Klarna og at kjøpet ble slettet. Plexiglasset virket til å være i dårlig kvalitet, og beskjæringen av platene var så som så. Ville styrt unna dette firmaet da det virker svært useriøst.

7 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Produktet står ikke til forventningene

Produktet står ikke til forventningene, etter 2/3 ukers bruk , så løsner plexiglasset fra vinduet. Har prøvd å sende Mail til kundeservice , har ikke fått svar.
Snakk om å kaste bort pengene , styr for all del unna denne levransdøren.

7 de marzo de 2024

Varer ikke levert

Bestilte 21 juni, 8 dager etterpå kontaktet dem meg om hva slags ruter jeg hadde i min bil, og nå enda en uke etterpå har jeg enda ikke motatt glassene..

Svarer ikke på mail. styr unna denne bedriften.

6 de julio de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.