Consulta las opiniones de los clientes
Vi har købt en 8x4 meter udendørs pool og kan stærkt anbefale Frank og Solbadet. Vi har haft en meget god og informativ og reel dialog før køb. Opbygning og opstart er gået helt efter aftalen og uden... Ver más
Har de produkter jeg skal bruge. OK leveringstid. God produktkvalitet. Jeg kunne dog godt tænke mig lidt mere udførlige informationer/specifikationer om de enkelte reservedele.
Vi har af flere omgange handlet med Frank/Solbadet. Først spa, sidenhen pool og udebruser. Og vi køber også alle plejeprodukter til både spa og pool hos Frank. Vi får ALTID TOP service, vejledning og... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Din foretrukne forhandler og installatør af kvalitets spabade, vildmarksbade, saunaer, pools og tilhørende varmepumper samt alt du skal bruge til vedligeholdelse af ovennævnte. Kig forbi Solbadets showroom i Vojens for at se og høre nærmere (ring på 40 38 33 45 og aftal tid).
Información de contacto
Industriparken 4C, Skrydstrup, 6500, Vojens, Dinamarca
- frank@solbadet.dk
- solbadet.dk
Jeg lavede en ordre på hjemmesiden. Den var klar til afhentning samme dag som jeg bestilte. Jeg blev vejledt om at et produkt på min ordre var byttet ud med et andet - fordi jeg havde bestilt et forkert produkt. Altid god service hos Solbadet.
Service ud over det forventelige
Service ud over det forventelige. Solbadet går altid lige den ekstra mil.
Flot og let hjemmeside
Flot og let hjemmeside, varen bliver gjort klar til afhentning indenfor meget kort tid
Hurtig levering enkelt og nemt
Vi Manglede et låg til vores…
Vi Manglede et låg til vores sandfilter, ringede til Frank, som ekspederede os lynhurtigt!
Næste dag var låget modtaget, fra Jylland til Sjælland!
Sådan!!!
Kommer tilbage en anden gang!
Fantastisk service trods problemer med…
Fantastisk service trods problemer med restordre hos leverandør.
Løste problemet ved at tage reservedel fra egen vare i butik.
Nem bestilling og hurtig levering af…
Nem bestilling og hurtig levering af tilbehør til vandpleje
Klar anbefaling
Har de produkter jeg skal bruge. OK leveringstid. God produktkvalitet.
Som det skal være
Det var nemt at finde hvad jeg skulle bruge - 3xHTH 10kg or 3L Bayrol Clarifyer.
Vupti, så var det bestilt og før jeg så mig om var det ankommet :-)
hurtig levering
God service!
Super hurtig lev.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.