Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köpte en Labubu till min dotter. Tyvärr kom ordern med skada på emballagen. Då det er ett samlarobjekt, vill vi inte ha ett produkt med skadad emballage, da värde blir dömd på produkt och emballage.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag mitt nöt satte beställningen i min dotters namn då hon köpt sin Labubu för egna pengar. Detta resulterade så klart i att jag inte kunde hämta ut paketet. Skickade ett mejl 16.55 och väntade mig in... Ver más

1. Comercio

Escrito por la empresa

Soleplus satsar på specialutgåvor av skor som är i limiterad upplaga och ofta inte kan köpas in av butiker

2,7

1 estrella

Ha contestado el 18% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

LURAD PÅ PENGAR

Beställde ett par skor den 8:e februari, det har snart gått 2 månader sedan köp. Har inte fått någon uppdatering och har mejlat de flera gånger, KÖP ALDRIG HÄR!!!!

8 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inte fått skor eller svar

Har köpt två par skor men har inte fått något av paren, har skickat två stycken mail men har inte fått svar på något av dem heller. Beställde ett par skor den 18 februari

18 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har väntat på mina betalda skor över 1…

Har väntat på mina betalda skor över 1 månad nu utan leverans eller info om leverans.
Efter att ha skickat tre mail fick jag svar på mitt tredje mail att de snart kommer svara mig, vilket fortfarande inte har hänt 1 vecka senare.
Hittar inget telefonnummer att nå dem på!

29 de marzo de 2026

Beställde skor 30 december 2025

Beställde skor 30 december 2025, idag är det 24 mars 2026. Alltså har det snart gått 3 månader utan att jag fått hem mina skor och när jag försöker avbryta min beställning och få tillbaka mina pengar går det inte att nå de. Jag har skaffat 3 nya goggle konton för att skicka mejl till de men det har gått dagar utan att få svar. Undvik att köpa från denna oseriösa företag!!

23 de marzo de 2026

Oseriöst företag

Oseriöst företag! Beställde skor 1 feb. Paketet registrerat i Postnord appen sen ingenting. Har mailat flertalet ggr utan svar. Har tröttnat och vill ha återbetalning fortfarande inget svar. Kommer kontakta ARN. Håll er borta.

20 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det här är något bluff företag

Det här är något bluff företag! Sambon beställde skor till dottern strax efter jul, fick hem fel skor och kunde inte registrera retur på sidan vi ville då såklart ha dom vi beställt! Men när vi till slut fick kontakt så valde vi att endast returnera! Det här var i början av januari, och vi har inte fått någon återbetalning, dom har slutat att svara på mail, vi har haft kontakt med PostNord som meddelat att paketet blivit mottaget! Vi kommer att anmäla, över 2000kr handlar det om!!

18 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag la en order på ett par yeezy zebra…

Jag la en order på ett par yeezy zebra den 30 november 2025 och nu är det 17 mars 2026 och jag har fortfarande inte fått skorna. Det är omöjligt att maila med dom och när man väll skickar mail så svara dom ALLDRIG. Och jag har försökt att få pengarna tillbaka men verkar omöjligt. Sämsta jäkla företaget som finns undvik detta företag, för lägger ni en order ni kommer aldrig få de eller pengarna tillbaka.

17 de marzo de 2026

Beställde varor den 16 januari

Beställde varor den 16 januari. Dom har fortfarande inte levererats, varje gång jag får svar från supporten upprepar dom samma sak att det är konstigt och att dom ska kolla med lagret, men nu har dom t.o.m slutat svara på mailen… Oseriöst företag som bör undvikas om man kan hitta varan på annat håll!

12 de marzo de 2026

Jag beställde en present den 23januari

Jag beställde en present den 23januari. Har fortfarande inte fått min vara. Jag har mailat med någon Anna som dyrt och heligt lovat att mitt paket är på väg. Det skulle levereras en till två dagar senare. Detta var för 3 veckor sedan. Fruktansvärt dåligt

23 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kundtjänst som inte svarar och olevererat paket

Beställde ett par skor 7:e januari. Gick två veckor utan uppdatering och därför mejlade jag kundtjänsten, kundtjänst svarar endast att de ”kan se att orden behandlas och kommer skickas ut inom kort”. Det går flera veckor utan att paketet skickas och jag mejlar de om och om igen och får samma ohjälpsamma svar om att ”ingenting har gått fel”. Sedan mejlar jag 15:e februari och frågar om någon uppdatering eller någon typ av bevisning på att de ens kommer att kunna skicka paket, var på de väljer att ignorera mig. Jag mejlar återigen och ber dem att svara, men blir ignorerad. Mejlar en tredje gång och blir fortfarande ignorerad. Överväger nu att anmäla företaget till ARN då det verkar som att de bedrar sina kunder och när de blir konfronterade lägger deras kundtjänst bara av och slutar svara. Vill ju gärna ha paketet då det är en present men verkar faktiskt som att de har bedragit en. Har sett massor av liknande recensioner med samma upplevelse. Köp ingenting om ni vill ha pålitlighet och ens en leverans överhuvudtaget!

1 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det här är riktiga bedragare

Det här är riktiga bedragare! Var försiktiga! Den 17 november beställde och betalade jag ett par skor till min dotter i julklapp. Fram till idag har varan inte levererats! Det har gått mer än tre månader! Chefen, Anna, ger mig falska löften om att varan kommer att levereras snart, och beställningen ligger fortfarande hos Postnord. Jag kontaktade Postnord, och de sa att de aldrig mottagit beställningen! Det här är helt löjligt. Chefen kräver ersättning för återbetalning! Jag förbereder ett brev till polisen och ARN. Jag rekommenderar inte att du har att göra med det här företaget!!!

26 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställ INTE från detta bolag!

Beställde Labubus till min dotter den 17 januari. Fortfarande inte fått något paket trots att deras kundtjänst svarat (på ett av alla mina mail) att paketet är på gång. Faktura, med påminnelseavgift, har jag dock fått. Inga som helst svar från deras mail kontakt @ soleplus.se heller.

Spar er energi och tid och beställ INTE från detta bolag. Att paket hamnar på villovägar har jag full förståelse för men när bolaget inte svarar på mail men ändå skickar ut fakturor är det inte ett legit företag.

17 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde skor 27 november har bara…

Beställde skor 27 november har bara fått trötta Mails att paketet är påväg och fick något i slutet på december 2025 en försändelse att det har registrerats.

Sen konktaktat igen 28 januari 2026 ( 2 månader senare) inte fått ett enda mail eller svar om när paketet kommer, har väntat nu totalt snart 3 månader på 3 par skor som inget har pratat om. Jag vill inte vara en ” Karen” men detta är bland det sämsta service jag har bemött

28 de enero de 2026

Undvik detta företag!

Beställde för flera månader sedan. Har fortfarande inte fått skorna jag beställt. Har skickat flertal mail till företaget, fick till slut ett svar att det var ”märkligt” att jag inte fått varan jag beställt. Nu efter en massa mail så får man inte fler svar.
Dom blockerar folk på sociala medier om man kontaktar eller skriver negativa kommentarer.
Kommer att göra en anmälan!
Köp ingenting på denna sida! Lurendrejeri!!

18 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Under all kritik - undvik att beställa.

Beställde en julklapp där jag fick helt fel vara. Behöver jaga dom i en vecka med över 4 mejl innan någon svarade och gav mig en retursedel.
Har nu gått över 6 veckor sen jag returnerade skorna och har fortfarande inte fått tillbaka några pengar eller svar på mina senaste 4 påminnelser där jag frågar varför jag inte har fått mina pengar. Inget svar… otroligt dåligt hanterat hela ärendet. Nog kämpigt med att få fel vara i samband med julklapp och dessutom behöva jag in en retursedel och på det fortfarande inte fått min återbetalning, vad händer på andra liksom…

17 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.