Vi har haft den bedste oplevelse fra start til slut i forbindelse med køb og opsætning af vores solcelleanlæge. Vi kan kun anbefale Solplus.
Consulta las opiniones de los clientes
Hej Solplus Jeg vil gerne takke Michael V. Frandsen og Solplus.dk for den meget professionelle og kompetente sparring jeg har fået ift. mit solcelleanlæg. Michael har velvilligt svaret på alle... Ver más
La empresa ha respondido
Har lige fået installeret 6,2 KW solcelle anlæg af Solplus. Rigtig god dialog og rådgivning i tilbudsfase, hurtig svar ift. løsning og tilbud. God dialog før og efter aftale om montering, montør og el... Ver más
Información sobre la empresa
- Contratista de energía solar
- Proveedor de energía renovable
- Empresa de energía solar
- Proveedor de equipos de generación de energía solar
Escrito por la empresa
Spar op til 80% på din elregning med solceller fra SolPlus A/S, vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice, fra start til slut.
Información de contacto
Fynsvej 63, 5500, Middelfart, Dinamarca
- post@solplus.dk
- solplus.dk
Kan kun anbefale Solplus
Vi kan kun anbefale Solplus.
Solplus ☀️☀️☀️☀️☀️
En rigtig god oplevelse!! Solplus leverer på alle parametre… kan kun give mine varmeste anbefalinger.
En lille solstrålehistorie:
Vi har netop fået installeret et solcelleanlæg fra SolPlus. En rigtig god oplevelse lige fra rådgivningen, inden vi valgte anlægget, til monteringen af solpaneler og inverter og tilslutningen til elnettet. Der blev hele tiden tænkt i den bedst mulige løsning for os. Jeg kan derfor uden forbehold anbefale SolPlus, hvis du tænker på at få et solcelleanlæg.
Hej Solplus
Hej Solplus
Michael har velvilligt svaret på alle mine mange spg., og givet god feedback på de ideer, som kom op (flere rigtig tekniske "nørdesamtaler"....), og han har derudover også været tilgængelig uden for "normal åbningstid".
Så står man og overvejer at få solceller er Solplus.dk bestemt et besøg værd!
Vh. Peter

Respuesta de Solplus
Har netop fået afsluttet den endelig…
Har netop fået afsluttet den endelig montering af mit nye anlæg fra solplus og har kun rosende ord tilovers
Vi vil gerne anbefale Solplus
Vi vil gerne anbefale Solplus. Så stor en beslutning, for os mange penge, og vi ved ikke nok om det. Men vi kontaktede SOLplus, for det første fordi de er lokale, men også fordi vi havde fået dem anbefalet. vi fik den bedst vejledning, som selv jeg kunne forstå, og hele tiden sagde de, ring hvis i er i tvivl om noget, (betryggende). Der kom den sødeste unge mand og satte solpladerne på og vi er helt trygge ved det hele. Jeg glæder mig SÅ meget til at få tingene i gang. Og Tusinde tak til SOLplus for jeres måde at være på.
Meget gode oplevelser
Alt i alt har vi kun haft meget gode oplevelser med Solplus. Gode råd, meget kompetente, vendlig og imødekommende. Kan vi varmt anbefale.
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service, pænt anlæg.
Super oplevelse hele vejen
Fantastisk oplevelse med Solplus – kan kun anbefales!
Vi har haft den bedste oplevelse med Solplus fra start til slut i forbindelse med vores solcelleanlæg. Allerede fra første kontakt har Svend fra Solplus været utroligt venlig, imødekommende og troværdig. Han har ydet en fantastisk service og vejledning, så vi følte os trygge i vores valg af anlæg og monteringsmuligheder. Svend har været tilgængelig hele vejen igennem og besvaret alle vores spørgsmål hurtigt og professionelt – og vi har haft mange!
Montørerne, der stod for selve installationen, har været super dygtige og grundige. De har monteret anlægget på bedste vis, og som en ekstra fin gestus tog de vores 5-årige søn med op på taget, så han kunne opleve deres arbejde tæt på – en kæmpe oplevelse for ham!
Vi har på intet tidspunkt fortrudt, at vi valgte Solplus. I en branche, hvor det kan være svært at navigere mellem seriøse og mindre seriøse aktører, har Solplus vist sig som et firma, man trygt kan stole på. Vi kan derfor kun give Solplus vores varmeste anbefalinger til alle, der overvejer solceller.
Jeg har haft et growatt hybridanlæg fra solplus i et par år nu, det virker upåklageligt.
Idag havde jeg så lidt bøvl med at finde ud af hvordan jeg kunne lade på mine batterier om natten. ( Min egen fejl).
Jeg ringede til solplus og fik fat i Kristian, det var en sand fornøjelse, jeg blev guidet igennem processen fik hjælp til opsætning, og tilsendt manual.
Hvis jeg kunne gi 10 Stjerner gjorde jeg det. Meget sjældent man oplever den form for service i dagens Danmark, mange tak til solplus.
Velfungerende solcelleanlæg fra Solplus
Vi har et velfungerende solcelleanlæg, som Solplus installerede hos os i oktober. Alle aftaler blev holdt til punkt og prikke, og vi kan kun anbefale Solplus som en sikker partner, hvis du tænker i solceller. Vores anlæg med 18 paneler (7,3 kW) er placeret på ramper jorden solidt funderet med lange jordskruer.
Venlig hilsen, Karin og Finn, Thorsø
Jeg er model 39. Født i en måned hvor solen skinner, mere end den gør pt.
Jeg er model 39. Undersøgte om det kunne betale sig, at få monteret solceller på taget. Huse med solceller stiger i gennemsnit 3%.og jeg tror når der er ladeboks i carporten, og solceller på taget, så er huse nemmere at sælge.
Vi fik 2 tilbud. Solplus var de billigste og bedste.
Meningen var at vi ville have et batteri til 5 kWh. Jeg talte med Svend fra Solplus. Han sagde. Når du har elbil, så skal du ikke have et batteri, det kan ikke betale sig, du får aldrig de 25-30000,00 tjent hjem. Svend er kundernes mand. Det var en stor besparelse.
Vi besluttede os. Det skulle være Solplus vi fik besøg af en dygtig projektleder. Her fik vi alt aftalt, hvor inverteren skulle placeres, o.s.v.
Fredag den 9. Feb. 2024. Kl. 8.00 kom der to dygtige montører i sne og slud. De arbejdede effektiv. Kl. 13.30 var de færdig.
Mandag den 12.feb. Kom der en dygtig elektriker, og fik inverteren sat op. Og fik det koblet til. Kl. 11.30 havde vi solcelleanlæg. Fra Solplus. Som fungere perfekt.
Jeg er overbevist om at investeringen er givet godt ud.
Der har siden været overskyet, men alligevel producerer anlægget strøm daglig året rundt. Men selvfølgelig ser det helt anderledes ud når solen skinner.
Der er utrolig mange års garanti på anlægget og så er der ingen vedligeholdelses udgifter.
Jeg tror solceller er vejen frem. Med den rente man får i banken. Så er det absolut bedre at investere dem i solceller fra SOLPLUS.
Den over produktion der kommer sælger vi til Vindstød
Vi kan kun give Solplus den bedste anbefaling.

Respuesta de Solplus
Kontaktet Solplus for et tilbud på et…
Kontaktet Solplus for et tilbud på et 48 kw anlæg.
De kom dagen efter, og sidst på dagen havde vi et tilbud.
Da de var billigst ud af 2 andre, takkede vi ja til tilbuddet.
14 dage efter var anlægget monteret og ca. en uge senere var det tilsluttet netværket.
De har været hurtige, præcise og hjælpsomme hele vejen igennem.
Kan klart anbefale dem.
Fik Solplus anbefalet gennem en ven
Fik Solplus anbefalet gennem en ven, der havde købt og selv monteret solcellerne, men grundet vores tag hældning på 45 grader, fik vi et godt tilbud på et 6.5 kWh plus batteri, som vi ikke kunne sige nej til. Grundet det store den store efterspørgelse, kunne vi ikke få anlægget før vi var på ferie i Canada. Dette var ikke et problem, da der bare skulle være en tilstede, der kunne være behjælpelig, hvis der var spørgsmål, eller der var nogle ting der skulle tages stilling til. Alt forløb uden problemer og med stor professionalisme, af dem der satte det op og tilsluttede det. Helt igennem en stor fornøjelse at handle og arbejde sammen med Solplus. Anlægget har kørt i ca. 3 uger og fungere helt perfekt.

Rigtig god oplevelse
Vi fik i starten af april monteret solpaneler, inverter og lithium batteri. Tak til Kasper, Stefan og montører fra Solplus for et helt igennem professionelt arbejde fra start til slut i godt samarbejde med Jansson EL. Selv vejret havde de styr på 😁 har produceret over 200 KWH på en uge.
Kan på det varmeste anbefale Solplus, der med deres servicemindede og venlige personale gjorde både bestillingen og monteringen til en god oplevelse. Dbh Janni og Lau
I forbindelse med tilbud og…
I forbindelse med tilbud og installation af vores nye solpanel anlæg fra SolPlus må jeg bare sige at kontakten har været sublim hele vejen rundt lige fra sælger Rasmus og Stefan til Jansson El som tilsluttede anlægget.
Jeg kan kun anbefale SolPlus til nye kunder idet det er dygtige og kompetente folk - super god oplevelse.
Absolut sublim service!
Absolut sublim service!
Nu er det 3 måneder siden vi fik sat vores solcelleanlæg op, og uanset stort eller småt, har SolPlus bare været SÅ hjælpsomme. Rare og imødekommende, og en virkelig fair pris!
Tusind tak for al jeres hjælp.
Super dygtige montører
Med en halv års ventetid så vi frem til at få vores 6,24 kWh monteret. De var bare så gode til jobbet. 5,5 time så var det monteret og de skiftede vores taghætter til nilan anlægget så de er skjult under solcellerne plus to ekstra med nye tagsten👍
El manden kom ugen efter og satte inverter og batteri op og det blev rigtig flot på væggen. Et lille minus er at den dims som skal levere overskudsstrøm til elnettet ikke virker men der kommer en ny lovede elektrikeren.
3 timer så er batteriet fyldt. Vi fik osse de nye 395 paneler uden beregning.
Så vi kan kun anbefale solplus🌞
Super God Service
Super God Service
Det har været en nem og god oplevelse at handle hos Solplus.
Deres medarbejder har igennem forløbet være gode til at indformere og hjælpe os igennem processen.
Selv om tidsplanen undervejs har rykket sig, har de været hurtige og effektive til at finde nye dato, så vi faktisk blev færdig en dag før lovet.
Deres montør har lavet et pænt stykke arbejde, hvor alt fungeret som det skulle efter de var kørt.
Efterfølgende har de været gode til at hjælpe med de spørgsmål som er opstået.
15 KwH anlæg til 5 stjerner
Det har været en super oplevelse at få mit nye 15 KwH PV-anlæg leveret og monteret af Solplus. God kommunikation både før, under og efter købet. Håndværkerne fra Solplus der stod for monteringen var helt i top. Super opmærksomme på den mindste detalje, og det hele blev installeret lige så omhyggeligt, som jeg selv ville have gjort. Det der virkelig imponerer er servicen her efter købet. To dage efter installationen opdagede jeg, at to af de 38 all-black paneler havde en anden farve. Solplus tog action på det med det samme, og jeg fik en dato for udskiftning af de to paneler. Her i dag har jeg så fået at vide, at de kommer allerede i næste uge og skifter panelerne i stedet for om 3 uger. Jeg er super glad for, at man virkelig kan mærke, at man er prioriteret som kunde.
Jeg kan varmt anbefale Solplus.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.