Jeg har trent 3-10 økter per uke hver eneste uke siden jeg ble med i Sterke Damer-Akademiet. For første gang i mitt liv liker jeg å trene! Treningsøktene ligger der i appen, og jeg trenger bare å gjør... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Sølve er en motivator som guider meg gjennom treningen på en inspirerende måte! Sølve har en smittende energi som gir meg lyst til å trene. Trening gjennom Sterke Damer Akademiet app’n har jeg hatt si... Ver más
Sølve har laget et treningsprogram som er helt fantastisk. Du kan gjøre så lite og mye du vil, og Sølve er alltid tilgjengelig for oppfølging og spørsmål man måtte ha. Veldig fint program for den som... Ver más
Sølve og Sterke damer akademiet har skjønt det! Trening kan gjøres der vi er, bor og lever, og når det passer best inn i hverdagen. Jeg liker godt at det understrekes at det er en sterk kropp man er f... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Det å bli sterk og leve sunt trenger ikke være kjipt! Mitt mål er at du finner treningsglede og ser resultater i en kropp du er stolt av - helt uten dietter!
Información de contacto
Bygdøy allé, 0262, Oslo, Noruega
- jorn_solve@hotmail.com
- solvegruppecoaching.no
STERK I EN KROPP DU ER STOLT AV.
Gjennom "Sterke damer akademiet" har trening nå blitt en del av min hverdag. Her trener jeg hjemmefra for meg selv, men føler likevel på et samhold i gruppen, hvor vi heier, deler erfaringer og motiverer hverandre. Instruksjoner og treningsopplegget legges tilrette slik at alle kan gjennomføre det. Inspirerende og motiverende Sølve lager gode treningsprogram som passer for alle. Han guider oss gjennom øvelse for øvelse.Veldig fornøyd med dette opplegget. Anbefales 🤩
Inspirerende og effektivt opplegg
Sølve er en sprudlende fyr med et utrolig fornuftig syn på kosthold, trening og livet. Det er lett å la seg motivere og engasjere av hans livsnytelse og treningsopplegg.
Kjempe deilig å kunne trene når man vil med oppleggene i appen og samtidig vite at man har en fantastisk veileder i ryggen hele tiden .
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.