Ik gebruik Somnox ongeveer een half jaar. Het heeft een paar maanden geduurd voordat ik resultaat merkte, maar nu ben ik superblij dat ik weer redelijk snel in slaap val zonder medicatie. Ik hoop in d... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik heb het apparaat gehuurd voor mijn kleinzoon van 17. hij kon niet slapen en de specialist adviseerde een slaaponderzoek. De wachttijden daarvoor waren meer dan een half jaar! Nu slaapt hij veel bet... Ver más
Na 3 jaar en ontzettend veel vlieguren, stopte mijn somnox met ademhalen..... Contact gehad, enige optie was opsturen. Maar in 3 jaar tijd heb ik denk ik maxmiaal 10 nachten zonder mijn Somnox geslap... Ver más
Ik ben reuze enthousiast over het idee van een ademend kussen. Het doorbreekt absoluut de irritatie over nog wakker liggen door je hand op de buik te leggen. Helaas val ik er toch niet mee in slaap... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Somnox provides bad sleepers with drug-free and validated sleep-aids they can use to relieve stress & anxiety resulting in better and deeper sleep to experience more energy throughout the day. Somnox is known for the world’s first sleep robot that works by using scientifically proven cognitive and simulated human breathing techniques to accelerate the process of falling asleep. Founded in 2015, Somnox is headquartered out of the CIC Tech Incubator in The Netherlands and currently has multiple patents filed. Multiple awards have been won - Red Dot Design Award / iF Design Award. Follow us on Twitter and Instagram or like us on Facebook
Información de contacto
Stationsplein 45 C3.063, 3013 AK, Rotterdam, Holanda
- 010 899 4105
- info@somnox.com
- somnox.com
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ik merk heel veel verschil wanneer ik…
Ik merk heel veel verschil wanneer ik met de somnox slaap. Ik slaap sneller in en wanneer ik snachts toch wakker word, zet je hem weer aan en na 30 tot 45 minuten gaat hij weer uit.
Ik heb hem nu al een hele poos maar ben…
Ik heb hem nu al een hele poos maar ben er nog steeds erg blij mee.
In het begint voelt het ontwenning om…
In het begint voelt het ontwenning om met Somnox mee te ademen totdat ik merkte dat de Somnox mijn ademhaling overnam. Dat maakt mij bewust van mijn eigen ademhaling waardoor ik rust in mijn hoofd kreeg en kon ontspannen.
Een beetje verschil doet al wonderen
Ik heb Somnox aangeschaft omdat ik last heb van angst en paniekklachten, onder andere door PTSS. Hierdoor lukte het me vaak niet om in slaap te vallen en haalde ik mijn slaap vooral in het weekend in, wanneer ik kon uitslapen.
De eerste keer dat ik Somnox gebruikte, merkte ik eigenlijk meteen al verschil. De ruis in mijn hoofd werd rustiger en ik voelde me merkbaar meer ontspannen. Dat alleen al gaf me vertrouwen.
Na verloop van tijd merkte ik dat ik minder afhankelijk werd van het weekend om bij te slapen. Doordeweeks lukt het me nu ook vaker om in slaap te vallen, wat voor mij echt een grote stap is. Mijn nachten zijn nog niet perfect en soms nog wat kort, maar het verschil met daarvoor is voor mij echt heel waardevol.
Daarnaast wil ik ook benoemen dat de service erg goed is. Het voelt als een klein, betrokken team dat echt zijn best doet om je zo goed mogelijk te helpen, en dat maakt de ervaring extra positief.
Jouw persoonlijke ademcoach
Somnox is alsof je ten alle tijd een persoonlijke ademcoach naast je hebt. Hij checkt in op jouw ademtempo en brengt je d.m.v. de sensor langzaam naar een rustiger en dieper adempatroon. Hierdoor voel ik de rust zowel in mijn lijf als hoofd terugkeren.
De laatste 15 jaar heb ik veel moeite met in slaap vallen. Mijn hoofd staat constant aan. Eerst keek ik een serie of luisterde naar een podcast om mijn aandacht af te leiden. Het werkte, maar diep slapen daar was geen sprake van. Met Somnox heb ik geen scherm meer nodig om rustig te worden. Ik slaap beter en voel me overdag energieker.
Ik heb hem omdat ik te vroeg wakker…
Ik heb hem omdat ik te vroeg wakker wordt en door de somnox te gebruiken kan ik rustig blijven of wordt ik niet gefrustreerd .
Je krijgt genoeg info om hem te gebruiken.
Ik heb er baat bij en ben er blij mee .
uit de pieker-modus met de Somnox
Het helpt mij echt om m'n brein / gedachten een andere kant op te sturen. Ik heb 'm al aan twee mensen aangeraden. Dat zegt ook wel wat!
Jammer alleen dat drie! mails over de batterij die niet oké is, nog niet beantwoord is....., en het dus nog niet is opgelost. Als ik m'n somnox ervoor terug moet sturen, ga ik m zeker weten heel erg missen daar zie ik dan ook tegen op. Zegt ook genoeg denk ik.
It really helps me to fall asleep!
It really helps me to fall asleep faster when I'm stressed or when I wake up in the middle of the night. Also when on holiday or in a hospital I use it to feel more relaxed during the night.
I really recommend it to anyone who experiences stress or insomnia :)
Somnox helpt mij enorm om voor het slapen gaan
Somnox helpt mij enorm om voor het slapen gaan tot diepe ontspanning te komen. Zodat ik sneller en dieper slaap.
Mooi product en fijne service omtrent…
Mooi product en fijne service omtrent een reparatie.
Geweldig
Wat ben ik blij dat ik toch heb geprobeerd ondanks lang twijfelen. Ik kwam maar niet in slaap en de angst om te slapen was heel groot. Door somnox overdag te gebruiken om te ontprikkelenn en te ontspannen kwam ik savonds weer in slaap en werd de angst minder. Maar geef het wel paar weken de tijd voordat het echt werkt.
Somnox: probeer het gewoon!
Ik val een stuk sneller in slaap en lig comfortabeler in mijn bed dankzij de Somnox. Ik raad het dan ook zeker aan om te proberen.
Erg blij met mijn somnox
Ik ontspan moeilijk en hadveel moeite met in slaap vallen. Overdag gebruik ik de Somnox een half uurtje om te ontspannen. Als ik naar bed ga gebruik ik de Somnox ook. Het is geen wondermiddel, maar al val ik niet in slaap, ik ontspan toch. Het helpt me om me op de ademhaling van de Somnox te richten. Uiteindelijk ga ik ook steeds rustiger ademen en ontspan ik. Ik zou niet meer zonder mijn Somnox willen.
reguleren ademhaling
Ik gebruik de somnox om mijn ademhaling te reguleren. Ik vind dat een van de moeilijkste dingen om te doen. Uiteindelijk wil ik hem gebruiken om beter te slapen maar dat durf ik nog niet. De reden is dat ik nog steeds wat hyper word van het oefenen met de ademhaling. Ik vind de ondersteuning heel goed. Als ik een mail stuur krijg ik een fijne, empathische en helpende reactie.
De Somnox zorgt dat je ademhaling…
De Somnox zorgt dat je ademhaling rustiger wordt en geeft een gevoel van geborgenheid en rust. Hierdoor val je makkelijk in slaap en slaap je ook rustiger
Ik ben zeer tevreden over de teddy van Somnox.
Ik ben zeer tevreden over de teddy van Somnox. Ik slaap veel rustiger, en adem veel rustiger want als ik naar bed ga is mijn ademhaling altijd veel te hoog door mijn ernstige astma en angstaanvallen. Ik heb lang getwijfeld over de somnox vanwege de prijs maar door goede resultaten van een vriendin ben ik de somnox ook gaan gebruiken en maak veel betere nachten. Mijn lichaam was altijd oververmoeid van het slechte slapen en kan nu voor het eerst sinds zeer lange tijd weer langzaam opladen naar een normaal leefpatroon. Ik zou het zeker iemand aanraden met slaap- ademhalings- en angst problemen. Dank je wel somnox voor de goede ondersteuning.
Elke keer als ik ‘s nachts wakker wordt…
Elke keer als ik ‘s nachts wakker wordt pak ik Somnox vast en zet ‘m 30 minuten aan. Slaap dan weer heerlijk rustig in. Het geeft een rust en kalmte en soms een troostend gevoel. Het blijft ook na maanden effectief.
Het product is het waard
Het product werkt erg fijn, het helpt mij goed bij het opnieuw in slaap vallen wanneer ik s'nachts wakker ben geworden (meestal vanwege de kids). Daarnaast vind ik het overdag ook erg prettig om tot rust te komen. Wanneer ik contact met ze opneem krijg ik altijd zeer snel reactie, altijd op een fijne en duidelijke manier.
Somnox helps me to fall asleep again…
Somnox helps me to fall asleep again when i wake ul at night.
Het apparaat doet waarvoor ik hem heb…
Het apparaat doet waarvoor ik hem heb aangeschaft en helpt mijn rust terug te krijgen in de nacht en slaap hierdoor een stuk beter.
Más información sobre otros tipos de reseñas.