Ik had hier voor vaderdag een vader/zoon/dochter set besteld. Heel mooie print en snel geleverd. Nu was het zo dat het badpak al na 2 keer dragen slijtagesporen begon te vertonen. Het leek een fabri... Ver más
Heel fijne setjes. Verzorgd bezorgd. Fijne en aangename kwaliteit. Ze geven aan dat de onderstukken van de zwembroeken (damesbikini) klein uitvallen en raden aan een maatje groter te nemen.... Ver más
Maat zit perfect , prima pasvorm, kwalitatief materiaal. Ook super leuk dat bij elke bikini /zwempak er een bijpassende scrunchie geleverd is. Levering vlot. Alles tip top in orde een echte aan... Ver más
Recent kennis gemaakt met het merk Son of a beach en twee bestellingen kort achter elkaar gedaan (badpakken, bikini’s en zwembroeken) omdat ik mega tevreden ben over de zwemkleding. Het is mooie... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Son of a Beach is ontstaan door de gedachte dat iedereen zich goed moet kunnen voelen in zwemkleding. De iconische matchende zwembroeken staan hierbij centraal.
Retselseweg 12b, 5473 HC, Heeswijk Dinther, Holanda
- info@sonofabeach.nl
- sonofabeach.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 86% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Goede zwembroek!
Hele mooie zwembroek voor mijn zoon gekocht. Mooie kwaliteit en deze schuurt niet bij zijn benen!
Echt enorm blij met de kwaliteit
Echt enorm blij met de kwaliteit! Voor mijn kids en mijzelf badkleding gekocht. Er was iets mis en binnen een paar uur hele klantvriendelijke en goede oplossing
choose an extra size
product are nice, but size are too small. consider one extra size. it would be better if this advice was also shared from the official page prior to purchasing.
Matige kwaliteit
Maatvoering is vreemd, heel wijd in de pijpen. Kwalitatief is het niet zo best

zwembroeken schijnen door
zwembroeken schijnen door, slechte kwaliteit!
Voor vader en zoon....

Great choices !!!
Very wide choice, nice design, quick delivery and the size fits perfectly
Love it
Prima kwaliteit
Fijn dat er ritsen in de zakken van de heren zwembroek zit. Verzending was lekker snel. Wel erg prijzig
Mooie kwaliteit en perfecte pasvorm
Mooie kwaliteit en perfecte pasvorm. Ik twijfelde tussen twee maten en gekozen voor de grotere. Dat bleek een goede keus voor zowel mijn kleuter als voor mezelf. Ik vond de levering ook snel dankzij een brievenbuspakket.
Goede en snelle service
Mooie producten en ik werd erg goed en snel geholpen voor de juiste maat. Eerst kon ik het proberen en daarna is de retourzending voor de goede maat snel opgelost. Snelle reactie op whatsapp, zeker een aanrader en ik zou zo weer kopen.
Hele leuke set besteld voor vaderdag
Hele leuke set besteld voor vaderdag. Dochter en vader passend bij elkaar. Pasvorm erg goed. Zwembroek voor vader goed passend en goede kwaliteit. Snel geleverd. Alleen na twee keer dragen van het badpak door mijn dochter al allemaal halen aan het badpak. Gewoon normaal gebruik, geen gekke dingen.

Super gave zwemkleding❣️
Jammer dat ik niet meer sterren kan geven. Deze zwemkleding is super mooi! En erg leuk om samen met je kind dezelfde zwemkleding te dragen. Leuke prints, voor elk wat wils.
En de klantenservice is helemaal top. Ik ben hier geweldig geholpen en ben Son of a Beach daar dankbaar voor. Ze maken hét verschil en daar hou ik van!
Superleuke matching zwembroeken
Superleuke matching zwembroeken, leuke prints.
maten vallen wel klein, dus neem een maatje groter!
ook retour / terugbetaling heel vlot verlopen.
GEWELDIG
GEWELDIG! Het is zulke fijne kwaliteit en de service is uitmuntend! We heren lopen altijd in dezelfde shorts en ik was als moeder altijd een beetje jaloers, maar nu kan ik ook shinen in hetzelfde als mijn dochter! Voor iedereen die twijfelt.. niet doen meteen kopen!
Excellente qualité
Excellente qualité. Les tailles sont correctes.
Livraison assez rapide
Encore une fois très agréablement , surprise par la qualité du produit
Voor vaderdag…
Voor vaderdag vader dochter setje gekocht, had eerst contact gehad over de voorraad en toen vriendelijk te woord gestaan. Pakketje was snel. Zat een klein defect in de badpak, hier over gemaild en dit hebben ze keurig en snel opgelost. Ook nog het badpakje bij besteld al vast voor volgend jaar, dit was een losse bestelling en was de volgende dag al in huis. Top service dus!
Goede kwaliteit
Mooie, passende zwemkleding.
Goede kwaliteit.
Mijn vorig jaar de eerste set gekocht en die is bij opa en zoon nog prima.
Heel snel geleverd
Heel snel geleverd! De zwembroeken voor mijn kleinzoon maat 98-104 en zijn vader maat Xl, zitten perfect.
De kwaliteit is top en de details van de broekjes zijn echt heel leuk en netjes.
Perfect!
Perfect!
Hele leuke zwemkleding voor jong en oud. Ikzelf heb de leuke roze bikini besteld met Daisy’s erop omdat ik hou van de kleur roze en Daisy is mijn naam. Nou hoe leuk is dat!
Mooie kwaliteit zwemgoed en je krijgt er zelfs 2 scrunchie’s bij!
En snelle levering
Veel keuze en goede service
Er is veel keuze op de site, maar gelukkig zijn er goede filters om de keuze makkelijker te maken. De printjes zijn fris en het is gaaf dat alles matcht met elkaar. De bestelling is snel verzonden en kwam netjes binnen. Het enige wat wij jammer vinden is dat de zwembroek van mijn man en net andere kleur heeft dan de badpakken. Maar dit zou kunnen komen door verschil in materiaal. Hoe dan ook is het een fantastisch setje!