Soofy.nl Opiniones 27

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede winkel, mijn pakketje was snel geleverd. De kwaliteit van de kleding is perfect! Ik kom zeker terug.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blazer en broek gekocht als cadeau. Kwam binnen in een nette verpakking. Stof voelt goed aan en kleur komt overeen met foto's.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nieuwe winterjas besteld is echt top kwaliteit bezorging was ook duidelijk toppertje dus

3,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Niet tevreden? Geld weg!

Wat een mooi vestje leek, bleek bij aflevering een regelrechte miskoop. Herhaald verzoek om een retourformulier/retouradres, werd ook na 4 pogingen door het team van Soofy genegeerd. Conclusie: wees gewaarschuwd!

3 de febrero de 2026

Kleding van non-kwaliteit

De maat van geleverde vesten waren beiden veel groter dan de bestelde xs. Er stond geen maat in de vesten en beiden bestelde xs vesten verschilde ook onderling van maat. Het betrof een veel te groot en een nog veel groter vest. Bovendien was het plaatje mooi, maar waren de vesten van hele flubberige kwaliteit. Hoewel je conform de bestelling verwachtte dat de vesten uit/via winkel Amsterdam geleverd zouden worden werden ze direct uit China aan mij geleverd. Daarmee geen controle op productieproces en eindkwaliteit.

26 de enero de 2026

Scam!

Verzendgeschiedenis toont aan dat de "Amsterdamse" winkel eigenlijk dropship uit China is. Povere kwaliteit. Geen adresgegevens voor retour, sturen het e-mailverkeer op de lange baan.

14 de enero de 2026

Niet kopen

Niet kopen, Soofy.nl zijn oplichters! Je krijgt een goedkoop jasje uit China opgestuurd wat niet lijkt op de foto, bij het retour sturen is Soofy.nl niet meer bereikbaar en reageren nergens meer op. #Scam #Oplichters.

29 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Je betaalt veel voor “niets”

Op insta kwam een leuke jas voorbij. Deze besteld. Daarna zie ik door mijn algoritme dezelfde jas voorbijkomen bij Temu. Toen kreeg ik track en trace. Afkomst CN. Troep dus. Jas afgezegd. Geen reactie. Pakket ontvangen en idd het mag het woord jas niet eens dragen. Tot nu toe in 1,5-2 weken al 5 keer een verzoek gestuurd om een retour adres. Maar compleet niet thuis. Dit is oplichting ten top. Mensen pas op met bestellen bij soofy.nl!

18 de diciembre de 2025

Waardeloos bedrijf

Wat een slecht bedrijf, gewoon kleding van Shein, Ali of Temu anders hoef je geen 2,5 week te wachten op een artikel,
Jas was niet wat ik zocht en duidelijk aangegeven,
1 keer een berichtje gehad dat ik weer moest vertellen waarom ik de jas retour wilde doen daarna nog 5 mails gestuurd om het retouradres te vragen maar niks geen contact meer 😡😡😡ben gewoon ordinair opgelicht, koop hier niet als je niet zeker weet of je het artikel wil houden want van retourneren hebben ze bij dit bedrijf nog nooit gehoord.
Zit nu met een jas waar ik niets aan heb, grote schande!!!!!!!

16 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen reactie! Geen geld terug!

Bezorging na 10 werkdagen, dat ten eerste. Pakket ontvangen met winterjas, totaal niet wat ik verwachtte. Retourformulier van de site geprint, staat het retouradres er niet op. Email gestuurd met dr vraag retouradres, 1,5 week later nog geen antwoord! Ondanks 2x herinnering. Ik wil de jas terug sturen en mijn geld terug!

13 de diciembre de 2025

Leuk setje gekocht

2 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel blij met de service

Heel blij met de service. Ik wilde mijn pakketje retourneren en dat ging super makkelijk. Gelukkig wel een bedrijf die om de klanten geeft!

3 de octubre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.