Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig dejlige produkter jeg er blevet virkelig vild med. Har både prøvet deres skønne plejeprodukter til krop og ansigt, samt investeret i et pleje sæt til min kærestes skæg, han virkelig har være... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet hos Sophia Beck flere gange og er altid imponeret over kvaliteten af produkterne. Denne gang oplevede jeg en lille fejl i en levering – og må bare sige, at servicen var helt except... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har brugt renseprodukterne gennem en længere periode og kan se en tydelig forbedring af min hud. Huden er stærk og bedre plejet nu. Hos SophiaBeck er kundeservicen i top, man kan altid henvende sig... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos de belleza
  2. Mayorista de productos de belleza
  3. Investigación y desarrollo de productos

Escrito por la empresa

Sophiabeck Beauty er en 100% dansk bæredygtig virksomhed, der producerer luksuriøse naturlige skønhedsprodukter i høj nordisk kvalitet. Alle produkter udvikles af de fineste økologiske ingredienser og i klimavenlig small-batch produktion. Produkterne er frisklavet efter ordre, for at sikre dig et frisk produkt og en sund hudpleje. Sophiabeck Natural Beauty Science forsker i skønhedens naturvidenskab og udvikler kontinuerligt produkter til kvinder og mænd, der nægter at gå på kompromis med kvaliteten.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

fantastik service

fantastik service , gode produkter

16 de febrero de 2026

Hej Kjeld

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med produkterne. Vi sætter stor pris på din feedback.

Mange hilsner
Birgitte

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og produkter i topklasse!

Jeg har handlet hos Sophia Beck flere gange og er altid imponeret over kvaliteten af produkterne. Denne gang oplevede jeg en lille fejl i en levering – og må bare sige, at servicen var helt exceptionel!

Birgitte svarede lynhurtigt, var utrolig imødekommende og sendte straks nye produkter uden tøven. Sådan en personlig og professionel håndtering er sjælden i dag.

Kan varmt anbefales – både produkterne og den menneskelige service bag. 🙏

22 de noviembre de 2025

Hej Kasper

1000 tak for din flotte anmeldelse 💚

Det betyder virkelig meget for os at du har fået en god oplevelse 💚

Tak for dig 🙏

De bedste hilsner
Team SophiaBeck

Super lækre produkter

Lækre produkter, fair priser, hurtig levering

3 de marzo de 2025

Hej Helle,

1000 tak for din anmeldelse.
Det er virkelig skønt at vide, at du er glad for både produkter og service…

Mange hilsner

SophiaBeck

Fantastiske produkter

Dejlig diskret duft, skønt produkt, god fornemmelse efter brug.

1 de octubre de 2024

Respuesta de Sophiabeck Natural Beauty Science

Dejligt at høre at du er tilfreds med produkterne 🤩 1000 tak for den fine anmeldelse

Min varmeste anbefaling

Lækre produkter som lever op til forventningerne.
En kæmpe stor anbefaling herfra

31 de julio de 2024

Hej Karina,

1000 tak for din flotte anmeldelse.
Vi er så glade for, at produkterne opfylder dine forventninger 😊

De bedste hilsner
Birgitte

Mine ynglings produkter

Disse produkter er blevet mine ynglings produkter! Efter graviditet er min hud gået amok. Jeg har prøvet en masse forskellige produkter. Men 6 år efter min graviditet, faldt jeg over Sophiabeck produkterne, og det er de eneste der har kunne holde min hud nede. Så super lækre rense produkter, der gør huden lækker blød og i balance.
Sidst prøvede jeg at bestille deres Eye Gel hjem og den er jeg blevet afhængig af, måden det føles som om den strammer huden, er så godt.

Også er deres miss lemon duft til hjemmet altså helt fantastisk. Den kan man ikke få for meget af i sit hjem! :D

Også er det bare super god service og vejledning !

14 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter og dejligt team

Dejlige og gode produkter! Lyttende team som har guidet i hvilke produkter jeg skulle benytte mig af, grundet soleksem og eksem i hovedbunden. Deres dags- og natcreme er virkelig lækre. Jeg har været storbruger af deres produkter i en længere periode. Stor anbefaling herfra.

31 de mayo de 2023

Svært vanedannende

Rigtig dejlige produkter jeg er blevet virkelig vild med.
Har både prøvet deres skønne plejeprodukter til krop og ansigt, samt investeret i et pleje sæt til min kærestes skæg, han virkelig har været glad for. Produkterne trænger godt ind, plejer huden, og dufter skønt.
Er for nyligt begyndt at benytte deres rosemary spray samt olie til håret, og kan allerede mærke at det er noget jeg kommer til at restocke hurtigt.
En kæmpe anbefaling herfra, hvis man gerne vil have lækre produkter af høj kvalitet og med gode ingredienser.

26 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Høj kvalitet, både på produkter og service

Hos SophiaBeck er kundeservicen i top, man kan altid henvende sig med en udfordring og så får man kompetent vejledning til produkter og tips til brug af disse.

22 de noviembre de 2022

Fantastisk service

Fantastisk service, Hurtig og effektiv levering . produkterne lever op til forventningerne. Ville handle der en anden gang , kan varmt anbefales.

3 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Because of very sensitive skin

Because of very sensitive skin, I order these products online. This is because these products are one of the few that my skin can tolerate. Highly recommended for anyone with sensitive skin.

15 de diciembre de 2022

Fantastiske produkter

Endelig produkter som virker på min sarte hud. Cremer som blødgører uden at fedte (også til min mand) ansigtspleje som renser og plejer bedre end noget andet jeg har prøvet. Praktisk med de små størrelser til kufferten. Hurtig levering god service og smuk indpakning, har flere gange brugt de lækre produkter til værtindegaver, de bringer stor lykke og holder længere end blomster. TAK for det

13 de junio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg køber flere produkter fast hos…

Jeg køber flere produkter fast hos Sophia bech. Jeg har 2 som jeg er helt vild med. Facescrub og håndlotion. Efter alt det covid og sprit har mine hænder være helt udtørret, men det har håndlotionen fixet. Man har silkebløde hænder efter brug. Facescruben kan jeg bare ikke leve uden,den giver en frisk og blød hud.
Så har du ikke prøvet produkterne fra sophiabech, så er det på tide du gør. 😀

11 de junio de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.