Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Levering na online bestelling is bij mij wel altijd goed gegaan maar ze zijn op geen manier te bereiken. Al meerdere keren gebeld, geen gehoor. Al een paar keer een contactformulier ingevuld, geen rea... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kreeg eerder drinkvoeding van een ander bedrijf en dat was telkens weer een groot drama, fout op fout. Sinds ik van Sorgente mijn voeding ontvang is alles constant pico bello in orde waarvoor mijn... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er wordt gewoon voeding voor 1 maand gestuurd de 1e keer, je kunt geen smaken kiezen. Heel erg vervelend. De telefoon wordt wèl opgenomen, zeer vriendelijke dame, afgrijselijk keihard wachtmuziekj... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen contact met ze te krijgen. Gevraagd of de levering die vast wordt gezet op een bepaalde datum (1x in de maand) iets eerder verstuurd zou kunnen worden ivm kerst, zodat ik niet zonder voeding kom... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,9

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Zijn al een week aan het wachten op de bestelde voeding, Telefoon wordt niet opgenomen. Zijn druk met nieuw computersysteem. Er is wel tijd voor een nieuwjaarsreceptie. Prioriteiten stellen. Klant is niet belangrijk.

20 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Komen afspraken en levertijden niet na

Komen afspraken en levertijden niet na, heb inmiddels nu al twee keer in korte periode uit nood een andere soort melkpoeder moeten halen omdat we langer moesten wachten op de levering, dit wordt dan ook niet vergoed, de eerste keer was het een fout door het personeel zelf.

Nu mogen we met de kleine naar de huisarts omdat we een andere soort melkpoeder moesten gebruiken waardoor ze een reactie heeft gekregen, blijf bij ze uit de buurt!

20 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen levering en niet bereikbaar

Onze bestelling is al ruim een week te laat en contact kun je niet met ze krijgen op dit moment.
Er blijken fikse problemen te zijn ivm een nieuwe systeem, echter zijn de cliënten nu wel extreem de dupe hierdoor. Over 4 dagen hebben wij geen voeding meer voor onze zoon, dus waar blijft onze bestelling??

13 de enero de 2025

Slecht bereikbaar!

Op hun website staat dat ze tot 12:30 telefonisch bereikbaar zijn. Maar als je belt wordt de verbinding verbroken ivm drukte.
Ze reageren ook niet vlot op de mail.
Onhandig als je je benodigde voeding (bijna) op hebt.

10 de enero de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Veel te weinig keus!

Veel te weinig keus!! Ik kan telkens kiezen tussen 2 smaken!!! Maar dat gaat wel van t eigen risico af. Ik ga liever terug naar Mediq, zij hadden voldoende keuze. Doe er iets aan Sorgente.

8 de octubre de 2024

Zeer slechte service

Goedemorgen,ik heb zeer slechte ervaring zoals andere cliënten, ben je verplicht 1 smaak te nemen,de rest is niet leverbaar. Ik had urgent een bepaalde verklaring nodig,heb Sorgente vaak gemaild hierover. Kreeg altijd een automatisch antwoord, binnen 3 a 4 dagen wordt je mail en vraag beantwoord. Dus niet,want dit automatisch antwoord sturen ze je iedere keer..Heb radeloos opgebeld,dagen lang want er zijn 20 a 30 wachtende voor je. Dag beltegoed. Eindelijk vandaag met een Petra gesproken van klantenservice. Petra heeft mijn grote probleem opgelost, hiervoor mijn dank! Voor de rest is Sorgente zeer zeer slecht,ook bij het bestellen,mijn bestelling wordt gewoon elders gedumpt. Ondanks dat ik bij " opmerkingen" duidelijk schrijf de bestelling thuis af te leveren! Dus 1 ster,daar ik niet minder kan geven.

19 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heel vaak bepaalde producten niet…

Heel vaak bepaalde producten niet leverbaar, ( in een halfjaar 2 x dat product kunnen bestellen)waardoor ik minder fijne alternatieve smaak moet kiezen. Als je er naar vraagt krijg je geen duidelijk antwoord

17 de septiembre de 2024

Geen fijne start

Slecht bereikbaar / onduidelijk / niet menselijk // heb nog geen contact t met ze gehad maar dat is mijn eerste beleving /

16 de septiembre de 2024

NIET LEVERBAAR !

Vaak zijn de gewenste smaken niet leverbaar en is men gedwongen een niet gewenste smaak te bestellen.
Als reden wordt aangegeven: logistiek probleem.
Ja,ja?

15 de abril de 2024

Slechte service

Slechte service! Na het overlijden van m’n schoonvader, wouden we net buiten het termijn de drinkflesjes retour doen. Dit was niet meer mogelijk… Nu met 150 flesjes opgescheept zitten + het eigen risico van dit jaar. Jammer dat er niet mee wordt gedacht in deze voor ons zware tijd.

16 de febrero de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Na het fiasco van flesjes drinkvoeding…

Na het fiasco van flesjes drinkvoeding die werkelijk niet te pruimen zijn heb ik nu ProSource NoCarb. De diëtiste zou 3 smaken bestellen maar Sorgente zal een monopoliepositie hebben in deze markt want ze leveren alleen dozen van 42 zakjes in één smaak. Ik kon binnen de machtiging nog een keer bestellen en dacht dus een tweede smaak erbij te kunnen bestellen. Bestelling is door Sorgente geannuleerd want 'ik mag pas 28 oktober opnieuw bestellen'. Wie dat heeft bedacht? Geen flauw idee maar ik vind het zeer betuttelend. Waarom geen dozen met 4 smaken? Zo moeilijk is dat toch niet? Er zijn smaakpakketten maar volgens de diëtiste krijg je dan van iedere smaak 1 of 2 zakjes. Dat schiet dus ook niet op. Overigens kreeg ik géén email over de geannuleerde bestelling in tegenstelling tot wat op de site staat. Er loopt inmiddels een tweede bestelling die volgens de koerier onderweg is en opnieuw géén mail van Sorgente over deze tweede bestelling. Geen bevestiging en geen mail dat het verzonden is. Dit kan toch werkelijk beter!

Vlak na het versturen van de review kreeg ik een mail van Sorgente dat de bestelling is verzonden. Ik had eerder vandaag al een mail van PostNL dat de zending was aangemeld. De omgekeerde volgorde was beter geweest.

5 de octubre de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.