Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega glad for mine produkter, har købt sort/gold og grå og føler jeg kan matche det virkelig godt med min tøjstil, det et dejligt Flex når man lige hiver den op a lommen og kan lugte sig selv haha fed... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som titlen fortæller så er Sovana virkelig et produkt jeg ikke vidste jeg manglet. Jeg er tit på farten i forbindelse med mit studie, fitness og arbejde. Jeg har altid haft min store prada parfume... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de cosméticos y perfumes

Escrito por la empresa

Holder din parfume heller ikke nok i løbet af dagen? - Nu kan du forblive velduftende med en parfumebeholder fra Sovana. Præsenter din signaturduft med stil og prestige ved hjælp af vores eksklusive og genopfyldelige parfumebeholdere. Sovanas kompakte størrelse og design gør det nemt at få plads til den i lommen, træningstasken eller enhver anden rejsebagage.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Øjenåbner for mig...

Øjenåbner for mig.... Har aldrig rigtig tænkt over at jeg havde behov for denne beholder inden jeg prøvede den af. Nu har jeg den med mig på farten - det er perfekt!

25 de febrero de 2025

Value for money

Hurtig levering og super produkt

4 de marzo de 2025

Tak for din anmeldelse Mads. Vi er glade for at du kan lide produktet 😊

Vh,
Mathilde

5 stjernet

Et virkelig klasse produkt. Stilrent, simpelt og nemt at transportere.
5 store stjerner herfra!!

4 de marzo de 2025

Respuesta de Sovana

Tusind tak for din anmeldelse Marcus. Vi er utrolig glade for at du kan lide produktet 😊

Vh,
Noah

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en sort og en blå...

Pakkerne var mega fede! Jeg købte to, en sort og en blå, og de var altså også virkelig flotte – fik dem bare et par dage efter jeg havde bestilt. Nu går jeg aldrig hjemmefra uden dem. De er nemme til brug, simple, stylish, og jeg altid velduftende fra nu af, tak for det👍🏽

27 de febrero de 2025

Respuesta de Sovana

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse Bedo!

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med vores produkt. Vi sætter stor pris på din støtte og vil altid stræbe efter at levere den bedst mulige kundeoplevelse ❤️

Venlig hilsen,
Noah

Helt perfekt!

Jeg er typen, der altid har en parfume med mig, så jeg altid dufter godt. I forbindelse med min kommende rejse besluttede jeg mig for at prøve de små beholdere. Jeg er overlykkelig over produktet – både designet og farverne! Det er nemt at anvende og virkelig en lifesaver i dagligdagen, og jeg er sikker på, at jeg vil få stor glæde af det på min rejse. Så simpelt, men alligevel virkelig nyttigt!

1 de marzo de 2025

Respuesta de Sovana

Tak for at tage dig tid til at skrive denne fine anmeldelse. Det er vi utrolig glade for ☺️

Vi ønsker dig en god dag.

Det bedste hilsner,
Mohammed

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig lækker og robust kvalitet

Jeg har en Sovana parfumebeholder, og jeg synes virkelig, den er lækker. Guiden, der medfølger er super brugervenlig. Jeg har den altid med i tasken!

11 de diciembre de 2024

Respuesta de Sovana

Tusind tak for din anmeldelse Patrick. Vi er utrolig glade for at du kan lide produktet 😊

Mvh,
Mathilde

Smukt

Dejligt brand ☺️

11 de diciembre de 2024

Tak for din anmeldelse Kinna. Vi sætter stor pris på din tilfredshed ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den kan tages med alle steder og fylder…

Den kan tages med alle steder og fylder ikke meget👍🏼👍🏼

1 de junio de 2024

Heey Mikail

Vi er så glade for at du også har udnyttet fordelene ved beholderen.

Tak for din anmeldelse, og rigtig god dag! ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stilet design og god kvalitet

Perfekt til at have med i tasken samtidig med at det er et super flot design! Især den lyseblå farve er smuk. Kan kun anbefales herfra!

27 de julio de 2024

Respuesta de Sovana

Tak for din anmeldelse Bahar 🤩 Det glæder os at du er glad for din lyseblå beholder ❤️

Elsker dette produkt

Elsker dette produkt, så nemt at bruge og have med over alt, uden at tage for meget plads i din taske🤩.

4 de julio de 2024

Respuesta de Sovana

Fedt, at der pludselig er plads til lidt mere i tasken, og at man stadig kan dufte godt. Tak for din gode anmeldelse 🤩☀️

Stabilitet

Hurtig levering.
Godt produkt.
God Pris.
Kan man ønske andet👍🏽👍🏽

5 de julio de 2024

Respuesta de Sovana

Det glæder os at høre. Vi håber, parfumebeholderen fra Sovana bliver din trofaste følgesvend 🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

“Sovana” produkter er meget komfortable…

“Sovana” produkter er meget komfortable til rejser. Jeg købte dem til mig selv, da jeg rejser ofte, og store formater er upraktiske for mig, men jeg vil altid gerne have min yndlingsparfume ved hånden. Jeg kan også godt lide, hvordan det ser ud; jeg har den gule og den blå, og den blå er min favorit. Meget enkelt, men komfortabelt. Jeg anbefaler det til alle, især hvis du ligesom mig elsker at rejse, men ikke ønsker at belaste dig selv med ekstra vægt. Jeg vil også gerne fremhæve emballagen, da jeg elsker at lægge mærke til små detaljer. Emballagen er generelt meget sød. 💔

11 de mayo de 2024

Hej Paraskeva,

Vi er glade for at du finder glæde i produktet. Tak for din fine anmeldelse ☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig udført og gennemtænk produkt

Virkelig udført og gennemtænk produkt, kan varmt anbefales ! Noget du ikke vidste du manglede!

20 de mayo de 2024

Respuesta de Sovana

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du kan lide produktet 🫶🏼

Sovana er så godt

Sovana er sådan et godt, praktisk og veludført produkt. Det er noget jeg bruger til dagligt, kunne ikke være mere tilfreds med mit køb😍

20 de mayo de 2024

Respuesta de Sovana

Tak for din gode anmeldelse 🤩

Super produkt

Super produkt, ville helt klart købe dem i alle farver

8 de marzo de 2024

Respuesta de Sovana

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du kan lide produktet 😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.