Banner for Spa 1001 - Noord

3. Sauna
  4. Centro de bienestar

Sobre Spa 1001 - Noord

Spa 1001 – Exclusieve privé wellness in Amsterdam en Almere

Spa 1001 biedt drie unieke en luxe privé spa’s aan, verspreid over twee locaties in Amsterdam en één in Almere. Of u nu op zoek bent naar een romantische date, een verjaardagsfeest, babyshower, jubileum of vrijgezellenfeest, bij Spa 1001 ervaart u altijd een stijlvolle en ontspannen wellnesservaring.

Spa 1001 Noord – De Blauwe Parel

Vestiging Noord – De Blauwe Parel (Amsterdam)

Gelegen in Amsterdam Noord, dichtbij het centrum. Deze stijlvolle spa is geschikt voor maximaal 2 personen en is ideaal voor een romantisch uitje. De ruimte heeft een blauwe, serene setting met een sterrenplafond en sfeervolle verlichting voor een intieme wellnesservaring.

Spa 1001 West – Romantiek en luxe in roze

Vestiging West – Luxe en romantiek in roze (Amsterdam)

Deze ruime spa in Amsterdam West is verdeeld over twee verdiepingen en biedt ruimte aan groepen tot 8 personen. De romantische roze verlichting en luxe lounge geven het een huiselijke sfeer. Perfect voor een vrijgezellenfeest, verjaardag of jubileum.

Spa 1001 Almere – De Oase: rust en ruimte

Vestiging Almere – Japandi stijl & zwembad

Onze spa in Almere heeft een rustgevende Japandi stijl met organische vormen. Deze locatie is geschikt voor groepen tot 10 personen en beschikt over een verwarmd binnenzwembad, jacuzzi en sfeerverlichting in roze, rood of blauw. Ideaal voor een babyshower, familie-uitje of ontspanning met vrienden.

Elke privé spa is volledig af te huren en voorzien van een bubbelbad, Finse sauna en Turkse stoomcabine.

Boek direct via onze website en kies eenvoudig uw gewenste datum en tijd. Spa 1001 verwelkomt u graag in Amsterdam of Almere voor een exclusieve wellness ervaring.

• Johan van Hasseltweg 84, 1022 WX, Amsterdam, Amsterdam-Noord, Holanda

• 0203638841

4,9

Suele responder en menos de 24 horas

Experiencia perfecta con mi pareja

Experiencia perfecta con mi pareja, desde el momento en el que Omar nos recibió con mucha amabilidad y simpatía, pasando por la calidad y limpieza de las instalaciones y la relajación y satisfacción final que nos quedó al acabar el tiempo, lo único malo, es que se acaba!

17 de noviembre de 2022
Logotipo de Spa 1001 - Noord

Respuesta de Spa 1001 - Noord

Dear Antoni,

Thank you so much for this beautiful review. We really appreciate it and we would love to welcome you again!

Warm regards,
Spa 1001
www.spa1001.nl

Mostrar reseñas en todos los idiomas. (403 reseñas)