Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

mijn bestelde fiets in eerste instantie niet meer leverbaar. netjes mail ontvangen met andere en ook duurdere opties waarvoor ik niet hoef bij te betalen. of krijg direct geld terug .andere kleur fi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Binnen een dag geleverd: twee rijklare fietsen. De kleuren kloppen, de specificaties ook. Bij aflevering waren we net een half uurtje de deur uit, maar ik kon vooraf aangeven dat de fietsen in de tuin... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een prachtige vouwfiets (volledig zwart, merk EASY) gekocht die direct startklaar (na een proefrit natuurlijk) aan mij werd meegegeven. We werden geholpen door een hele vriendelijke man (groot... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden! Vrijdag om 13 uur besteld en zaterdag om 13 uur geleverd. Precies volgens afspraak, in de goede kleur en maat. Ook geen enkele beschadiging. De fiets die ik wilde hebben (Altec Ver... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Tienda de reparación de bicicletas

Escrito por la empresa

- Ruim 2000 fietsen op voorraad - Goedkope fietsen vanaf €99,- - Veilig en betrouwbaar online kopen - - Vertrouwde en snelle levering binnen 24 uur (op werkdagen) - Persoonlijke service en advies. - Fysieke winkel met ruime voorraad goedkope fietsen. U bent van harte welkom om langs te komen. - 7 dagen per week Open. Of u op zoek bent naar een Damesfiets, Herenfiets, Jongensfietsen, Meisjesfietsen, Racefietsen, Mountainbikes, Vouwfiets of Elektrische fiets etc... met onze grote voorraad hebben we altijd voldoende keuze. Ook voor uw accessoires en fiets reparatie bent u bij Spaar Bikes op het juiste adres. Bestellingen via onze website gaan veilig en betrouwbaar. Wij leveren onze fietsen en andere producten snel, omdat wij een ruime voorraad van meer dan 2000 fietsen hebben. -Bestelt u liever niet online? Dan bent u welkom bij onze winkel in Den Haag.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

goed bedrijf,

goed bedrijf,
vriendelijke mensen die je goed adviseren.
vriendelijke chauffeur die de fiets keurig op tijd bezorgde.
Bij welk bedrijf koop je een fiets die de volgende dag van bestelling al bezorgd wordt. alle lof voor Spaar Bikes.

7 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aanrader en dik tevreden!

Ik had eerder bij een andere webshop een fiets besteld die maar niet geleverd werd. Terwijl ik nog steeds op mijn geld wachtte zag ik dat dezelfde fiets bij spaarbikes op voorraad was . Ik had eerlijk gezegd mijn twijfels maar omdat mijn zoon specifiek dat model wilde besloot ik toch te bestellen.

Gelukkig maar!
De bestelling werd super snel en zonder problemen geleverd. De communicatie was duidelijk, de service was uitstekend en alles verliep precies zoals beloofd.
Ik ben zeer tevreden over de betrouwbare en snelle levering van spaarbikes.
Een echte aanrader!!

21 de noviembre de 2025

Derde bestelling!

Al drie keer een fiets besteld bij Spaar Bikes en opnieuw super tevreden! Snelle levering, Mooi product en een heel blij kind. Altijd topservice en aanraader!

14 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling gisteren netjes geleverd een…

Bestelling gisteren netjes geleverd een Altec Dutch transportfirma we twijfelde over de montageservice omdat rijklare levering iets duurder was dan bouwpakket die gratis is gebeld voor advies en toch nog rijklaar besteld en volgende dag in huis geleverd super tevreden en blij met ons aankoop.

14 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Schandalig

Ik kocht een nieuwe fiets 80% gemonteerd, maar ontving een reeds gemonteerde rijklare fiets die vol krassen staat in een pover stuk karton dat er niet eens deftig omheen zat! Het lijkt een retourfiets die ze me opstuurde. Ik vroeg een retour aan via de website retouraanvraag formulier, stuurde mails en probeer ze te bellen, stuurde via whatsapp maar ze reageren op geen enkele weg! Ik wil geen nieuwe fiets vol krassen !!! Ik zou hier NOOIT meer kopen! Ik wacht nog steeds om hem retour te zenden!

22 de julio de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.