Jag är en ålderman, och minns Space2U från urminnes tider. Och är så glad att deras support är supersnabb och lösnings-orienterad. Som webbutvecklare har jag varit på många webhotell - men de fle... Ver más
Vi hade problem med att beställda och betalda tredjepartscertifikat inte genererades. Detta resulterade i en viss nedtid då det upptäcktes på utgångsdagen. Snabb och seriös respons, samt vidare hanter... Ver más
Jag har hostat min egen domän hos Space2u sedan 90-talet. Det hette annat en gång i tiden. Det är inte ofta jag behöver hjälp med något, det mesta kan jag klura ut i gränssnittet. Men även om... Ver más
Supportteknikerna hos Space2u.com besvarade mina framställningar föredömligt snabbt men även uthålligt eftersom den första feldiagnosen visade sig inte vara korrekt. Felen i mina inställningar i dator... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Med 16 års erfarenhet vet vi vad det är våra kunder vill ha. Vi erbjuder er stabil norrländsk kvalitetshosting till konkurrenskraftiga priser
Viktoriagatan 2, 872 35, Kramfors, Suecia
- space2u.com
Leverantörsbyte som vållade problem
Jag har varit kund hos Space2u.com i cirka 25 år. När man nu flyttade över mig till websupport.se så uppstod problem med e-postfunktionen. Mina kataloger saknades och adressboken hade värst av allt försvunnit. Adam Hjelte hade stort tålamod och hjälpte mig med att skaffa fram både kataloger och delar av min adressbok. Noteringarna som hörde till varje e-postadress lyckades han och serverteknikerna inte föra över. Lite märkligt tillåter jag mig att tycka.
Väldigt hjälpsam support!
Tack!
Tack Adam Hjälte att du löste mitt problem. Ni hade inte tid igår, men släppte inte bara ärendet. Ni återkom idag och löste det.
Bästa företaget där man alltid snabbt…
Bästa företaget där man alltid snabbt effektivt, säkert , hög kompetens och trevligt bemötande får hjälp!
Ett bra företag med kunnig och mycket…
Ett bra företag med kunnig och mycket snabb servise. Toppen!
Som alltid snabb och proffsig support!
Som alltid snabb och proffsig support!
Nöjd kund sedan tidernas begynnelse!
Cecilia
Alltid proffsig och snabb service.
Snabb och trevlig återkoppling
Fick ett problem med min e-post som inte gick iväg. Fick ett mejl som jg inte alls begrep och skickade det till Space2u. Fick omgående svar och problemet löst 👌
Bra kundbemötande och snabb hantering, bästa kundsupport.
Blixtsnabb support perfekt när de..
Blixtsnabb support perfekt när de funkar så här!!
Tänk om övriga världen kunde funka lika bra 😀😀
Alltid snabb och effektiv support.
Mkt bra Support
Mkt bra Support. Tar tag i problem direkt och återkommer. Har kontaktat dem någon/några ggr/år i mer än 10år. Alltid smidigt.
Alltid fått professionell och utmärkt…
Alltid fått professionell och utmärkt service, samt snabb respons när man behöver hjälp!
Snabb och korrekt service
Snabb och korrekt service, mitt ärende blev löst snabbt och smidigt.
Snabb och trevlig hjälp
Har varit kund sedan nittiotalet
Har varit kund sedan nittiotalet. Alltid bra och snabb support, så även idag.
Lösningsorienterade med snabba svar och…
Lösningsorienterade med snabba svar och trevligt bemötande!
Löjligt bra support
Löjligt bra support, snabb löser problem dessutom!
Snabba svar, hög servicenivå.
Snabba, svar som alltid leder till omedelbar funktion.
Vänligt bemötande, med mycket hög servicenivå.
Bästa snabba supporten ever
Bästa snabba supporten ever - som vanligt!
Más información sobre otros tipos de reseñas.