Det har blivit rutin för mig varje år lämna bra omdömen för ni är bara så bra och om ni försvinner har ingen anna bank jag kan tänka mig gå till
Overkligt bra service och personligt bemötande där man ses som en tillgång till banken och inte en belastning som många stora banker behandlar sina kunder. Kunden i fokus märks verkligen, gjorde valet... Ver más
La empresa ha respondido
Flyttade från Tanum för 10 år sedan men vägrar bytta bank. Man får lätt tag på någon och dom är alltid trevliga spelare ingen roll hur mycket pengar du har på kontot du blir bemött bra. På toppen av a... Ver más
La empresa ha respondido
Lätt att få kontakt, att hitta personal och kontaktuppgifter. Lätt skicka meddelanden och mail och man får väldigt bra svar! Bra rådgivning. Känner tillit. Ser stor skillnad mot andra banker som ma... Ver más
Escrito por la empresa
Vi är en helt fristående bank som verkar i norra Bohuslän och har kontor i Tanumshede och Hamburgsund. Vi har hög kompetens inom privat-, företag-, placering-, och försäkringsrådgivning, hanterar kontanter och ger tillbaka vår utdelning till samhället i form av sponsring. För att livet i norra Bohuslän ska bli lite bättre helt enkelt. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss.
Affärsvägen 3, 45730, Tanumshede, Suecia
- +46525-649 00
- info@sparbankentanum.se
- sparbankentanum.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Jag kände mig inte i fokus
Jag kände mig inte i fokus. Stolen jag satt på var lägre än stolen Viktor satt på, vilket gjorde att man inte kände sig bekväm. Vill också att den skärmen som jag (kunden) ska titta på står vänd mot mig (kunden), så att man inte behöver hänga över bordet och se på samma skärm. Små detaljer som gör helhets bilden av mötet.

Respuesta de Sparbanken Tanum
Det är så en bank skall fungera med…
Det är så en bank skall fungera med direktkontakt och snabb o bra service på alla sätt. Efter byte av personlig bankman är det riktigt bra service och förståelse av vårt behov.

Respuesta de Sparbanken Tanum
Trevligt bemötande med kunden i centrum!

Respuesta de Sparbanken Tanum
Ett lugnt o förtroende ingivande möte.
Ett lugnt o förtroende ingivande möte.
Proffsigt utfört o mycket trevligt.
Tummen upp .

Otroligt bra.Omhändertagande.
Fantastiskt bra och trevlig personal

En fantastisk bank
En fantastisk bank. Synd att jag flyttat från Bohuslän, Svårt att hitta en bättre bank än denna

Alltid vänligt bemötande
Alltid vänligt bemötande. Var på en årlig genomgång av min ekonomi. Fick en dålig känsla av att min rådgivare inte kunde skatteregler osv. Fick förklara hur vinster skulle deklareras. Annars är ni alltid vänliga och behjälpliga.

Respuesta de Sparbanken Tanum
Personlig och alltid tillgänglig…
Personlig och alltid tillgänglig service. Kunde inte vara nöjdare.

Professionell bankpersonal.
Mycket trevlig och professionell personal.
Man känner sig väldigt trygg och unik hos er.

Respuesta de Sparbanken Tanum
Tycker det är bra att träffa samma…
Tycker det är bra att träffa samma banktjänsteman

Personligt och trevligt
Personligt och trevligt. Lätt att få kontakt med handläggare.

Personligt och engagerat bemötande

Bra och trevligt bemötande
Bra och trevligt bemötande, känns kul att bli kund hos er. Sista stjärnan fick ni inte då era bolåneräntor inte är så låga som jag hoppats

Superbra!!
Ni är bäst!! Kan inte komma på något bättre ord!! 🙂♥️!!

Respuesta de Sparbanken Tanum
Lätt att komma i kontakt med
Lätt att komma i kontakt med, men kunde ha längre öppet en dag till ex Tis och Tor.

Bästa banken som finns
Bästa banken som finns. Otroligt trevlig och hjälpsam personal som gör allt för att man skall känna sig välkommen, och hjälper till med allt.

Världens bästa bank
Världens bästa bank!
Fantastiska handläggare som är lätta att komma i kontakt med. De lyssnar och tar hänsyn till hur kunden vill ha det upplagt och samtidigt får de till det på absolut bästa sätt.
Att vi bytte till Sparbanken Tanum för några år sedan är något vi är otroligt nöjda med.

Mitt omdöme om Sparbanken Tanum
Det bästa med Tanums Sparbank.
Den personliga servicen, att man har en kontaktperson.
Alltid ett trevligt bemötande och god hjälp när behov finns. Att få tips och råd som man inte alltid själv tänker på är ett stort plus.

Väldigt personligt bemötande
Väldigt personligt bemötande, det är lätt att få kontakt och hjälp med frågor både via telefon och meddelanden.