Spare Rib Express Purmerend Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Restaurantes y bares

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Spare Rib Express bereidt dagelijks de lekkerste spareribs voor je klaar, deze worden bij u thuisbezorgd door heel Nederland.

Malo

TrustScore: 2 sobre 5

16 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Naargeestig bedrijf!

Beter vragen wat er wel goed gaat,niet veel..meedere keren sauzen vergeten bij div bestellingen en dan kun je het dus uitzoeken met je kale spareribs.Want ergens diep van binnen willen ze dat eigenlijk ook niet geloven.Dessert niet geleverd van een bestelling van rond de 100 euro.Je wordt erg naar te woord gestaan en ze je als leugenaar neerzetten alsof je op een dure bestelling gaat liegen dat we het dessert niet geleverd hebben gehad(dat was nadat we dus zonder saus onze spareribs hebben moeten opeten.Er werd met een nare toon door de maneger beloofd met de volgende bestelling dat we dat tegoed hadden.Nou je voelt het al aankomen,je word als leugenaar neergezet en kunnen er na fluiten.Gaat niet om het bedrag maar om het principe.Dusss geen aanrader vanwege de naargeestige manier van doen bij vrijwel al het personeel.En ja uiteindelijk heb ik mijn stem verheft..en daar was eigenlijk alles waar het nog over ging,mijn gedrag niet hun nare onprofessionele houding.Snap het echt niet.Heb mn bestelling gecanceld..Lekker ergens anders bestellen,thuisbezorg heeft genoeg gezellige en lekkere keuzes 👍🏻

26 de junio de 2026

Sparen ribs for 2

Sparen ribs for 2, 1 l..l..g bakje aardappel gratine, voor 2?, bestel 2 service setjes, krijg er maar 1, het menu zegt al for 2, moet je het nog aangeven, zeg je 2 en krijg je er maar 1, moet je met 2 personen 1 servetje en 1 tandenstoker delen, nooit meer, zo jammer.

29 de marzo de 2024

Koud

Koud, bijna geen vlees en smakeloos! Ik bestel hier al ruim 30 jaar en dit nooit meer voor zoveel geld!!! Bah!!

28 de noviembre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

In een woord"Troep"

In een zin"Zeer matig.. "
Purmerendse sparibs is zijn geld absoluut niet waard. In Den Haag kreeg ik veel meer en veel lekkerdere spare ribs.Met brood erbij voor lagere prijs, eerlijk gezegd.. In Purmerend het is maximale uitknijpen en het absolute minimum ervoor terug geven..

3 de julio de 2023

Spare Rib Express Purmerend

Spare Rib Express Purmerend. Verkeerde bestelling gehad en daarna een grote mond door een zeer onprettige dame aan de telefoon. Kindermenu gehad ipv volwassen. Zelfs toen ik aangaf dat er een speeltje bijzat bleef ze mijn woorden in twijfel trekken. Eten was goed, maar service een drama.

20 de octubre de 2021

Wachten wachten wachten

Dik anderhalf uur wacht en op een levering en als je belt weten ze t nog steeds niet maar de bezorger zou elk moment weggaan. De mail gaf echter aan dat er binnen 60 min geleverd zou worden. Nooit meer dus

12 de septiembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Order maar geannuleerd wachttijd te…

Order maar geannuleerd wachttijd te lang na 1 telefoontje na ruim 5 kwartier wachten moest bestelling nog ingepakt en onze kant op worden gebracht. Het " excuus" ja het is vakantieperiode en druk is niet echt het probleem vd klant. Dan moet je op de website vermelden wachttijd 2 uur.

26 de julio de 2021

Heel erg duur....

Heel erg duur..... En bij je sparerib geen salade of aardappeltjes... En stokbrood kruidenboter was een aanfluiting..... Gewoon weinig voor heel veel geld.... Eens en nooit meer!!!!

25 de julio de 2021

Lange bezorgtijden 2,5 uur

Onlangs 2 porties spareribs besteld bij deze firma.

Rond 17:00 via de website de bestelling geplaatst waarbij de voorgestelde bezorgtijd door hun18:30 was.

Echter rond 18:45 nog geen bestelling, na een telefoontje aan de vestiging werd gemeld dat de bezorger 5 minuten eerder was vertrokken en dat ze elk moment konden komen.

Rond 19:30, 2,5 uur later waren er nog geen Spareribs, wederom gebeld met de vestiging. Er was totaal geen medeleven en 0,0 service. Alleen de melding dat het druk was en dat de standaard bezorgtijd 1,5 uur was en dat ze dus zo kwamen.

Uitgelegd dat 17:00 + 1,5 uur echt 18:30 is en niet 19:30 ging er niet in. Ook enige compensatie in de trend van korting/gratis item was niet mogelijk hier deden ze niet aan. Belangrijkste was dat de bestelling/geld binnen was en dan stop de service.

Hier kunnen ze echt nog een stuk verbeteren..., mocht Domino's Pizza ook maar 1 minuut te laat zijn, dan heb je al een gratis Pizza. Dat is pas service en laat je zien dat je je klant serieus neemt.

Uiteindelijk (19:45) maar de iets wat koude Spareribs ontvangen en opgegeten, ander moesten we nog langer wachten op een nieuwe (warme) levering.

21 de junio de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed

Goed, lekker, maar erg duur.

12 de abril de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed eten

Goed eten, binnen redelijke tijd bezorgd.
Makkelijk te bestellen via site en voldoende betaal opties.
Porties zijn goed, niet te weinig!
Goede zaak

12 de abril de 2017
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.