Onze hond Nayeli is 13 en heeft last van ouderdoms kwaaltjes. Nadat we zijn overgestapt van "gewone" hondenvoeding naar Spark merken we echt verschil in haar energie en soepelheid. Ze kan nu weer mee... Ver más
La empresa ha respondido
Honden eten de brokken graag. Dat in tegenstelling tot andere merken die we geprobeerd hebben omdat met name 1 hondje een moeilijke eter was! Levering vlot.
La empresa ha respondido
Wij zijn heel tevreden . Ziggy en Koda vinden de brokken heel lekker . Ziggy heeft nogal gevoelige darmen maar met de 2.0 zalm volwassen gaat het prima . Geen last gehad met overschakelen van v... Ver más
La empresa ha respondido
Het eerste 'proefpakket' van 3 kilo is bijna op. De eerste keren gemengd met zijn oude brokken en nu bijna volledig over op Spark. Mijn hond vind deze smaak (zalm) erg lekker. Er ligt nog een zak Blac... Ver más
La empresa ha respondido
Spark staat voor zuivere hondenvoeding zonder concessies. Wat je ziet op het etiket, is precies wat je hond krijgt. Geen slachtafval, geen vulstoffen, geen verborgen ingrediënten. Onze recepten zijn graanvrij, hypoallergeen en bevatten minimaal 50% dierlijke ingrediënten — afkomstig uit de EU en geschikt voor menselijke consumptie. Spark. Eerlijk. Liefdevol. Vastberaden.
Amstelvlietstraat 515, 1096 GG, Amsterdam, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Onze puppy doet het er voortreffelijk op.

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Het is fijn om te zien dat onze Yuki de puppy brokjes heerlijk vindt.En daarbij is zijn ontlasting ook heel goed.

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Super snelle levering, en mijn hond die erg kieskeurig is vond de kip variant gelijk erg lekker. Ben een tevreden nieuwe klant!

Respuesta de Spark Dierenvoeding
wij hebben onze golden retriever van 9 jaar een aantal weken op spark senior gehad maar we zijn er weer vanaf gegaan.
Hij kreeg veel minder energie, sliep heel veel en was slomer met wandelen, zelfs in een losloopgebied ( zijn favo) bleef hij langzaam lopen en had hij geen energie,
hij kwam zelfs aan in gewicht, terwijl wij al 100 gram minder lightvoer gaven dan als aangegeven bij overgewicht,
wat je dan zou kunnen voeren.
en hij poepte wel 4x op een dag en dan klopt dit voer niet bij onze hond.
wel kreeg hij een zachte vacht maar dat weegt niet op tegen de rest
Terug naar het oude recept en meneer is weer actief en vrolijk zoals ik hem het liefst zie en weer veel minder ontlasting

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Tot nu toe eet Balou zijn brokken goed , hij is nogal kieskeurig

Respuesta de Spark Dierenvoeding
bestelling is zeer netjes en snel geleverd.
mijn honden waren constant aan de diaree en last van hun maag, nu hele mooie ontlasting en geven niet meer over.
hun vacht glanst en ze zijn rustiger geworden.
dat al naar 3 weken. zeer tevreden. en niet onbelangrijk ze vinden de brokken heerlijk je ziet ze genieten terwijl ze eten

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Snelle service, goede kwaliteit brokjes voor een pup.

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Het werd weer een supersnelle levering Vandaag besteld = morgen geleverd, maken ze echt waar!

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Hele fijne brokken mijn honden vinden ze heel lekker!!

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Goede service. Bestellen easy, levering snel en goed verzorgd aangekomen. Geen 10 hond twijfelt nog over een gunstig resultaat :)

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Het is de eerste keer dat ik Spark bestel, maar ik geloof wel in wat ze zeggen over de kwaliteit van hun brokken. Mijn toy poedel weet het nog niet heel zeker. Ze is echt een lastige eter. Af en toe wil ze wel brokjes eten, als er niks anders is. Ze eet zo weinig dat het belangrijk is dat alles heel voedzaam is en geen vullers bevat.

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Super snelle levering. Mijn hond heeft Spark kip heel graag en zijn stoelgang is stukken beter sedert hij Spark eet. Wij zijn dus heel tevreden!

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Snelle levering, lekkere brokken, maar…sinds het overschakelen naar deze voeding heeft mijn Border Collie meerdere keren per dag (en nacht) heel platte stoelgang…ik hoor zijn darmen rommelen en hij heeft er duidelijk veel last van, zó erg!
🥺😥

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Mijn hond vindt de brokken een heerlijke afwisseling op zijn normale porties. Daarom gebruik ik voor nu, tot die oude voorraad op is, deze brokken als lekkernij. Hij vindt ze geweldig.

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Snelle levering maar wat vooral belangrijk is onze hond doet het goed op dit voer.

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Reageren snel, denken met je mee en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Respuesta de Spark Dierenvoeding
De brokken werden de dag na het bestellen bezorgd en de honden vinden ze heerlijk. Nu hebben ze de kip en als die op is krijgen ze zalm.

Respuesta de Spark Dierenvoeding
De brokken worden goed gegeten, ben er blij mee

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Mijn hond heeft een gevoelige maag en alvleesklier problemen.hij reageerd heel goed op de spark brokken.
Door omstandigheden werd de zak die ik besteld had steeds niet bezorgd. Nadat ik contact had opgenomen met spark hebben ze alles uitgezocht en de volgende dag had ik een 2 kilo zak in huis. Gratis! Geweldig!

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Snelle levering, fijne ingrediënten en mijn puppy vind het lekker.