Onze hond Nayeli is 13 en heeft last van ouderdoms kwaaltjes. Nadat we zijn overgestapt van "gewone" hondenvoeding naar Spark merken we echt verschil in haar energie en soepelheid. Ze kan nu weer mee... Ver más
La empresa ha respondido
Honden eten de brokken graag. Dat in tegenstelling tot andere merken die we geprobeerd hebben omdat met name 1 hondje een moeilijke eter was! Levering vlot.
La empresa ha respondido
Wij zijn heel tevreden . Ziggy en Koda vinden de brokken heel lekker . Ziggy heeft nogal gevoelige darmen maar met de 2.0 zalm volwassen gaat het prima . Geen last gehad met overschakelen van v... Ver más
La empresa ha respondido
Het eerste 'proefpakket' van 3 kilo is bijna op. De eerste keren gemengd met zijn oude brokken en nu bijna volledig over op Spark. Mijn hond vind deze smaak (zalm) erg lekker. Er ligt nog een zak Blac... Ver más
La empresa ha respondido
Spark staat voor zuivere hondenvoeding zonder concessies. Wat je ziet op het etiket, is precies wat je hond krijgt. Geen slachtafval, geen vulstoffen, geen verborgen ingrediënten. Onze recepten zijn graanvrij, hypoallergeen en bevatten minimaal 50% dierlijke ingrediënten — afkomstig uit de EU en geschikt voor menselijke consumptie. Spark. Eerlijk. Liefdevol. Vastberaden.
Amstelvlietstraat 515, 1096 GG, Amsterdam, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Mijn eerste ervaring is positief, onze 2 Conche's vinden het lekker. Bezorging snel en goed verpakt.

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Mijn hond vindt het heerlijk. Zeker omdat zij een slecht eter is. Het is niet goedkoop maar je hebt er maar weinig van nodig. Mijn hond is speels en tierig.

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Snelle levering. Nu nog het voer gemengd met het oude voer, maar het lijkt onze Charlie goed te smaken!

Respuesta de Spark Dierenvoeding
De hond vind t vooralsnog erg lekker voer. Eens even kijken hoe dat over een paar weken is. Het verandert nogal eens met m ...

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Gewoon goede smakelijke brokken, mijn Yorkshire vindt ze heerlijk

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Snelle levering en na even wennen vindt Frits ze ook nog lekker ook!

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Prima voeding. Mijn hondje had altijd de neiging tot diarree. Dat is een stuk verbeterd. Verder lijkt het er ook op dat hij sneller vol zit en dus minder eet. Dat is wel goed voor hem omdat hij aardig dik begon te worden.

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Gezonde en lekkere voeding voor de hond..
Westie die moeilijke eter is eet het met veel smaak in 1 keer op. Nu 2 weken aan het geven.

Top brokken
Ze eten het super snel op zelfs de moeilijke eters

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Mijn hond vind de brokken echt heel lekker zonder dat ik er een toevoeging van groente sardientjes e.d. bij moet doen.

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Op zoek naar een brok die goed en smakelijk was bij Spark terecht gekomen. Al weken eet ze met veel plezier haar eten op, ipv het de hele dag te laten staan!

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Voor het eerst eet ons hondje (2,5 jaar) zijn brokken in één keer op, hij vindt ze heerlijk!
Bestellen en verzenden is heel eenvoudig en gaat heel vlot. Klantenservice reageert snel, vriendelijk en goed advies!

Respuesta de Spark Dierenvoeding
We hebben twee zakken van 2 kilo uitgeprobeerd op onze nieuwe hond en ze had duidelijk de voorkeur voor Lams (onze overleden hond juist voor zalm dus dat is per hond anders). Daarna kregen we onder de smaakgarantie het geld voor de andere zak terugbetaald.
Fantastische service en fijn product

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Onze hond had op andere merken regelmatig diarree en sinds we Spark Dierenvoeding gebruiken niet een keer. Volgens ons gebeurt dat omdat Spark geen vulmiddelen zoals beendermeel gebruikt.

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Met alleen maar goede reviews was ik wel voorzichtig sceptisch, maar de beoordelingen zijn absoluut terecht!
Mijn pup meteen laten wennen aan Spark, haar ontlasting werd meteen beter en heb een slowfeeder moeten kopen omdat ze haar bakje anders in 2 sec leeg heeft.
De zak staat ondertussen verstopt want ze probeerde het steeds open te krijgen en er in te klimmen...
Ze drinkt er wel veel bij. Nou ben ik meteen begonnen met Spark, dus ik weet niet of het door de brok komt of dat het gewoon een dorstig meisje is.
De prijs valt heel erg mee als ik kijk naar de ingredienten en dat er geen onnodige toevoegingen in zitten.
Ik blijf dit zeker bestellen!

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Heel blij mee, makkelijk besteld. Snel geleverd en mijn honden vinden het heerlijk. Top!

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Bestelling, levering was prima. Brokken zien er goed en smakelijk uit. Alleen blijft onze hond een kieskeur en eet af en toe de brokken op

Respuesta de Spark Dierenvoeding
Onze bejaarde Dores reageert er zeer goed op.