Fin lille "barnets bog" med personligt omslag. Den virker af god kvalitet og har meget indhold. Kan godt anbefales. :)
Consulta las opiniones de los clientes
Virkelig fine og fyldestgørende bøger. Havde skrevet forkert på et par side, men fik hurtigt svar på mail om hvordan det rigtige bestille på hjemmesiden. Modtog hurtig siderne med posten sammen med... Ver más
La empresa ha respondido
Helt fin og i orden handelsoplevelse. Gaven kom til tiden og var pakket fint ind.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Specialday har siden 2006 designet, produceret og distribueret bøger, papirvarer og tilbehør til børnefamilier. vores mål er at omfavne og indramme livets særlige øjeblikke ved at producere æstetiske og funktionelle kvalitetsprodukter i en nostalgisk og tidløs stil. Vi hylder begrebet ’minder og gemmer’, og værner om arv og familiens rødder, som vi mener er afgørende for udviklingen af vores identitet. Specialday er ejet af tanja bjerring, som er kæreste med christian og mor til thea på 15 år og tvillingerne nola og wilbert på 4 år. Specialday omfavner livets særlige dage, men vigtigst af alt, minder os om at gribe det særlige i hverdagen.
Información de contacto
Garage No. 8, Skovvej 8C, 2930 , Klampenborg, Dinamarca
- hello@specialday.dk
- specialday.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Fin lille "barnets bog" med personligt…
Mine første år
Virkelig fine og fyldestgørende bøger.
Modtog hurtig siderne med posten sammen med en lille hyggelig hilsen

De fineste bøger
De fineste bøger. Mine børn elsker nu at se i dem og læse alt der blev skrevet da de var mindre. Tak for gode produkter

Respuesta de Specialday
Spændende bog som jeg glæder mig til at…
Spændende bog som jeg glæder mig til at komme igang med

Respuesta de Specialday
Gode produkter og god service
Gode produkter og god service. Levering var hurtig.

Respuesta de Specialday
Helt fin og i orden handelsoplevelse

Jeg elsker de bøger
Jeg elsker de bøger. Alle mine børn har mindst 2 stk og jeg giver dem altid i ny-mor gave og dåbsgave. Det er en kæmpe gave at have senere i livet.

Respuesta de Specialday
Fantastik service med personlig note i…
Fantastik service med personlig note i pakken. Jeg modtog pakket 2 dage efter jeg havde bestilt den og jeg blev vildt glad for den søde seddel der var sendt med. Det er god kundeservice!!

Skøn service
Efter at mine bøger, der skulle bruges til julegaver, var blevet væk i mængden hos DAO, så eftersendte Specialday en ny levering, som nåede lykkeligt frem i tide til juleaften.

Respuesta de Specialday
God service og flotte produkter
Jeg er meget godt tilfreds med min handel hos Specielday!
Jeg vil til enhver tid anbefale dem til andre!

Respuesta de Specialday
Rigtig god betjening ved kundeservice…
Rigtig god betjening ved kundeservice ved tvivlsspørgsmål. Fik de rigtige vare på suoerhurtig tid.

Respuesta de Specialday
Jeg har kun godt at sige om bogen
Jeg har kun godt at sige om bogen, kundeservice og levering.
Der gik koks i leveringen, men næste morgen lå der en ny bog ved min dør.
Så kun ros herfra
Eva

Respuesta de Specialday
Beautiful product and the customer…
Beautiful product and the customer service is real! They accidentally sent the wrong one and told me to keep the wrong product and they shipped out the right one that day..this brand was recommended to me and I continue that recommendation!

Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, fantastisk hurtig levering. TAK for minderne.

La experiencia Trustpilot