Business is not legitimate
Business is not legitimate, just got scammed for 200 ustd

Respuesta de Speedxagency
SpeedX Agency specializes in providing rental services for all types of advertising accounts such as: - Facebook agency account for rent - Google Agency account for rent - Tiktok Agency account for rent Optimize advertising performance with SpeedX Agency
16 Gia Thuong, Ngoc Thuy, Long Bien, 100000, Hanoi, Vietnam
Suele responder en menos de 1 semana
Business is not legitimate, just got scammed for 200 ustd

Respuesta de Speedxagency
This is the first time I work with an advertising agency from a foreign country, yet I can say SpeedX Agency is going to be my long-term partner for sure! Their Facebook agency account rental service is a worthwhile investment - legit, fast, & strong! Oh, and the customer support team is superb! They are always there whenever I need help with my account or advertising content planning. Worth-considering choice for advertisers!
I've been renting a TikTok ad account since January this year, and I'm really satisfied with their speed of work and professionalism. This unlimited account has been a great help for me in scaling TikTok Ads. I will definitely continue to work with them. This service deserves 5 stars.