Bestelling geplaatst online. Geen bevestiging van bestelling. Ook nog altijd niets ontvangen. Geen reactie op apps en mails. Ik hoop nog iets te horen.
Consulta las opiniones de los clientes
Ik ben heel goed geholpen! Goed advies, snel geholpen en er stond een leuk ingepakt pakketje klaar om afgehaald te worden. Super assortiment, ik kom zeker terug!
Mijn bestelling zou (al 1,5 week geleden) worden opgestuurd, maar dat is niet gedaan. Vervolgens reageert Marlotte op geen enkel telefoontje en op geen enkele mail. Geld is ook niet teruggestort, du... Ver más
Fijn dat je online lokaal kunt winkelen en nog steeds met dezelfde gezelligheid en vriendelijkheid wordt geholpen. En ook nog mooi ingepakt thuisbezorgd.
Información sobre la empresa
- Tienda de juguetes para niños
- Librería infantil
- Tienda de ropa infantil
- Tienda infantil
- Tienda de artesanías
- Juguetería
Escrito por la empresa
Het leukste speelgoed vind je online bij www.speelpakhuis.nl. Het pakhuis voor kinderen van 0 tot 11 jaar!
Información de contacto
G. van Amstelstraat 114, 1214BC, Hilversum, Holanda
- 35-7730911
- info@speelpakhuis.nl
- speelpakhuis.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Helaas niet positief
Verkeerde levering
Verkeerde levering; verkeer product en bij contact over dit probleem geen reactie. Heb nog steeds geen retour etiket ontvangen en niet het product dat ik eigenlijk besteld had. Bij nogmaals mailen geen reactie.
Ik heb geen bevestiging ontvangen
Ik heb geen bevestiging ontvangen, mijn bestelling is niet aangekomen en ze reageren niet via de mail en telefoon!!!!
Snelle levering en uitstekende service!
Snel geleverd en leuk ingepakt
Snel geleverd en leuk ingepakt! Zonder kosten!
Keurig betaald, niets geleverd en vervolgens onbereikbaar.
Geld is ook niet teruggestort, dus Speelpakhuis blijft vooralsnog in gebreke.
Ik vind dit erg frustrerend.
Waar is mijn bestelling?
Ik heb tot heden nog steeds mijn bestelling niet ontvangen
Goede en snelle levering van…
Goede en snelle levering van kwalitatief zeer goede producten.
Zeer slecht
Zeer slecht, op 9 juni 2024. een loopfietsje besteld en nog steeds niets ontvangen. Diverse mails hierover gestuurd, Veel gebeld maar er werd nooit opgenomen. Ook op de app wordt niet gereageerd.
Wat ging er niet mis?
Wat ging er niet mis?
Mijn online aankoop is niet bezorgd bij het opgegeven adres. En vervolgens heb ik op mijn email geen reactie gehad. Het 06-nummer gebeld en een mevrouw gesproken die er 'meteen' achteraan zou gaan en de laptop open zou klappen. Op 2 whatsapp berichten van mijn kant vervolgens weer geen reactie. En op zaterdag tijdens openingstijden de winkel geprobeerd te bellen maar het ene nummer in Hilversum was niet bereikbaar en het andere nummer in Amersfoort werd niet opgenomen.
Opgelicht dus?!
Bedankt voor de snelle service!
Bedankt voor de snelle service!!
Mooi ingepakt met handgeschreven kaartje. Helemaal leuk!
Mooie selectie aan kwaliteitspeelgoed…
Mooie selectie aan kwaliteitspeelgoed en prettig persoonlijk contact.
Super winkel
Super winkel, mooie en leuke cadeaus en mooi ingepakt, super mensen ❤️
Top service!
Fijne winkel
Zorgvuldig geselecteerd speelgoed van goede kwaliteit, altijd leuke tips en goede service!
Uitstekende service!
Bestelling werd nog dezelfde dag…
Bestelling werd nog dezelfde dag geleverd, verzorgd en mooi ingepakt. Een feest deze winkel!
Más información sobre otros tipos de reseñas.