Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har igennem hele mit køreskole forløb, følt at jeg har været i de tryggeste hænder og det er gået lyn hurtigt. Spencer er tålmodig - Selv hvis man kommer til at starte lidt for mange gange i 3. ge... Ver más
Jeg fik kørekort ved Spencer i sommeren 2022. Selvom mit forløb blev en del længere end forventet grundet mine manglende køreevner ;-), så gav Spencer aldrig op. Han heppede konstant på mig og jeg gle... Ver más
Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre kørekortsforløb. Teoritimerne er effektive og hyggelige, mens den praktiske kørsel er sjov og uformel. Spencer er altid i højt humør, hvilket afspejler sig i ha... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Din lokale køreskole i Hornslet og Skødstrup. Tag dit kommende kørekort hos Spencers Køreskole, som du finder i Hornslet og Skødstrup Hos Spencers Køreskole kan du forvente en seriøs undervisning, hvor der samtidig er højt til loftet og smil på læberne. Jeg har et stort ansvar når jeg uddanner kommende bilister, hvilket jeg tager meget seriøst. Ikke nok med, at der skal læres en hel del manøvrer og færdselsregler, så lægger jeg også stor vægt på adfærd og holdninger i trafikken. Som din kørelærer går jeg meget op i, at du føler dig tilpas når vi er sammen. Det skal være spændende, lærerigt og sjovt når vi kører sammen, og du skal allerede glæde dig til næste køretime. Min teoriundervisning foregår på hold, som helt traditionel tavle undervisning. Der er fokus på dialog og spørgsmål, så undervisningen ikke bliver triviel. Der er indlagt delprøver, emneprøver og teoriprøver Dine praktiske lektioner køres alene med mig, så du har tid og ro til, at lære og stille spørgsmål. Efter hver praktisk lektion, vil der være en kort evaluering På køreskolen kan du frit vælge mellem manuelt eller automatgear uden det koster dig ekstra. Du skal dog være opmærksom, at hvis du tager kørekort med automatgear, så må du kun køre med automatgear efter bestået køreprøve Hovedparten af dine køretimer kan starte og/eller slutte fra din skole, hjem, byen eller arbejde. Det aftales og planlægges løbende i forløbet Jeg glæder mig til at møde dig
Información de contacto
Stationsvangen 5, 8541, Skødstrup, Dinamarca
- info@spencers.dk
- spencers.dk
Virkelig god kørelærer
Virkelig god kørelærer, der giver en tryg oplevelse med, at tage kørekort. Teoritimer og køretimer er aldrig kedelige. Spencer er fleksibel med tider og giver altid et godt grin
Kun positive ting at sige.
Kæmpe anbefaling herfra!
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole og dygtig og fleksibel kørelære. Spencer formår at gøre forløbet meget mere overskueligt og hyggeligt, men der er stadig styr på det hele.
Kæmpe anbefaling her fra!
Fantastisk forløb hele vejen igennem
Fantastisk forløb hele vejen igennem, med en mega fleksible og hjælpsom kørelærer. Både teori og køretimer blev taget med et smil, da timerne aldrig er kedelige. Kan 100% anbefale at tage kørekort hos Spencers Køreskole!
Sindssyg god kørelærer
Sindssyg god kørelærer, som gør hele forløbet langt mere overskueligt og sjovt. Han gør meget i at der er plads til alle og at alle har forstået det, før han går videre. Man kan ikke lade værre med at smile til Spencers teori/kørertimer, og han gør det skide godt!
Klar anbefaling✅
Fantastisk køreskole!!
Spencers kan klart anbefales! Både teori og køretimer har været hyggelige og sjove, men samtidig meget professionelt. Der var styr på det hele fra start til slut. Han er mega fleksibel med køretimer, så man kan passe skole osv. Samlet set en kæmpe anbefalning herfra!!!
Helt igennem fantastisk køreskole
Helt igennem perfekt køreskole, med perfekt kørelærer
Alt fra teori til praktisk kørsel var med et stort smil, hvor der var plads til alle.
Hvis du skal have kørekort, skal det klart være ved Spencer!
Fantastisk
Fantastisk! Spencer gør alt for køreholdet. Gør alt hvad han kan for at skaffe prøver, skaber hygge stemning, selvom det “bare” er teori timer. Det klart bedste sted at tage kørekort i Aarhus omegn. Varm anbefaling!
Best driving school!
Michael is a great driving teacher, I was very satisfied with him. I highly recommend him! I recommend him also for internationals, who don't speak Danish (Michael speaks very well English).
He was my second driving instructor, so I can really see the difference between a good and bad teacher.
Michael explained well, how should I drive in different situations and how to park the car. He always gave a clear feedback, advice, and also summary in the end of the classes. The classes were effective, I felt like I improved each time. I didn't have more extra classes, than what was necessary.
Michael is a patient, kind person, and it was always relaxing to drive with him. He also encouraged me a lot, so I became a confident driver. I'm very thankful to him! 🙂
Fantastisk sted at tage kørekort
Fantastisk sted at tage kørekort. Kørelæreren gør alt han kan for at give en god oplevelse, og det virker. Teoritimerne er sjove, og ligesådan med køretimerne. Køretimerne er meget fleksible. Ergo det bedste sted du kan tage dit kørekort efter min mening. Stor anbefaling herfra.
Kan klart anbefaledes!
Kan klart anbefales! Du lærer noget, mens du har det sjovt - hvem kan takke nej til det?! Kørelæreren giver et trygt miljø i både teoritimer, men også i bilen. Han er super fleksibel og gør, at DU får en god oplevelse:)
Fantastisk kørelærer
Rigtig god oplevelse og en virkelig god kørelærer
En utroligt god oplevelse
En utroligt god oplevelse. Meget professionelt på samme tid med en god gang humor. Altid positivitet, både til teori og køretimer. Samlet set kan jeg varmt anbefale Spencer som kørelærer:)
Er du nervøs?
Det helt rigtige valg af køreskole for mig som syntes det var meget udfordrende og angstprovokerende at tage kørekort. Jeg blev gennem hele forløbet mødt med anerkendelse, tålmodighed og positiv feedback, hvilket gav mig mod og lyst til at fortsætte. Professionelt, uformelt og sjovt.
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales, både teori og køretimer er i verdensklasse
- Leder du efter kørelærer?
- Så vælg Spencer!
Jeg kan med egen erfarring garantere et super sjovt, spændende og ikke mindst seriøst forløb. Teori timer og køretimer er nærmest noget man glæder sig når man har Spencer som kørelærer. Tiptop forløb intet at sætte en finger på💪🏽
Det hele værd
Jeg vil gerne anbefale Spencers Køreskole, som jeg synes både er personlig, sjov, hyggeligt, og seriøst. Du får mega sjove køretimer, med en mega sjov kørelærer, som vil gøre hans bedste for at du består!
Super god køreskole
Super god køreskole, kan med god samvittighed anbefale Michael som kørelærer
Verdens bedste kørelærer
Teoritimerne er aldrig kedeligt, og timerne i bilen er altid super hyggelige og sjove!
Der bliver taget hensyn til at man også går i skole og han er god til at passe kørertimerne ind i ens skema.
Ikke en finger at sætte på forløbet
Jeg havde et rigtig godt forløb, fyldt med humor og grin!
Det fede ved Spencer er at man må stille alle de “dumme” spørgsmål man nu engang har. Man har medbestemmelse i køretimer og prøver så man samtidig kan passe sin skole og andet der fylder i kalenderen.
Alt i alt ikke en finger at sætte på forløbet!
Rigtig god kørelærer
Grineren og rolig kørelærer, sjove teoritimer der aldrig bliver kedelige. Ville 100% anbefale.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.