Consulta las opiniones de los clientes
Jeg vil klart anbefale Martin til andre. Og det har også virket godt med at løse opgaven på distancen.
Jeg har arbejdet med Martin på en wordpressløsning. Vi afleverede vores webdesign i en photoshopfil, Martin fik designet over i wordpress. Siden blev nøjagtig som vi ønskede den. Jeg har efterfølge... Ver más
La gente también ha visto
God og professionel webhjælp
Vi kan varmt anbefale Martin både til opsætning af ny hjemmeside og generelt til web-support. Vi har hele vejen igennem haft en god dialog med Martin, både i arbejdet med at udvikle vores nye hjemmeside, og når vi har haft brug for at opdatere vores gamle hjemmeside. Martin har fået opsat en ny hjemmeside til os, som har en enkel og overskuelig brugerflade, som vi let kan arbejde i. Martin står altid klar til at hjælpe os med det tekniske og komme med brugbare råd og relevante input til web-mediet. Han træder hurtigt til, hvis vi har spørgsmål til eller udfordringer af den ene eller anden slags med hjemmesiden. Martin er behagelig at arbejde med, og vi har i processen med at udvikle den nye hjemmeside med Martin som samarbejdspartner hele vejen igennem følt os i gode hænder. Vi giver Martin de bedste anbefalinger.
Dedikeret og professionel WordPress support
Jeg fik anbefalet SpicyWeb og Martin Hjort af en kollega for et halvt år siden, og selvom det hidtil kun har været mindre opgaver, Martin har løst for mig, så har han været dedikeret til alle de opgaver, jeg har stillet ham - og udført opgaverne ganske hurtigt. Så på trods af mine får måneders erfaringer med SpicyWeb, er jeg ikke i tvivl om, at jeg har fundet den rigtige leverandør af WordPress support, når jeg støder på nogle tekniske detaljer, som ligger ud over, hvad jeg selv kan håndtere.
En god, overskuelig og tryg proces.
Jeg har fået lavet min website hos Martin Hjort Spicy web
Det er blevet en flot hjemmeside med en fin opsætning. Det er bygget over et program som er nemt at arbejde med og det betyder at jeg selv kan arbejde med at skifte billeder og tekst, lægge til og trække fra og løbende udvikle på siden.
Det har været et behageligt samarbejde med Martin Hjort Spicywep og der har været tid til at gennemgå siden og få rettet til i forholdt til mine ønsker. Jeg får den hjælp, som jeg har brug for. Endvidere har jeg modtaget forskellige nyttige links i forbindelse med arbejdet med hjemmesiden.
Det har været et samarbejde både over mails og med møder face to face, hvilke har gjort hele processen mere overskuelig og tryg for mig.
Jeg kan anbefale at prioritere at få hjælp til sin hjemmeside som start til at oprette virksomhed. Jeg kan give Martin mine allerbedste anbefalinger.
De bedste hilsner fra Helle Madsen.
Professionel service
Martin er en mand som ved, hvad han gør. Der er intet der ikke kan løses. Derudover kommer Martin ofte selv med inputs til, hvordan opgaven kan løses endnu bedre - hvilket er rigtig fedt.
Jeg kan på det varmeste anbefale Spicy Web, hvis du leder efter hjælp til WordPress.
Individuel, professionel behandling
Hos Spicy Web får du individuel, professionel behandling. Martin er en ren troldmand med Wordpress og har løst alle de forskelligartede tekniske udfordringer, som der har været.
Jeg benytter fortsat Spicy Web og kan varmt anbefale firmaet/Martin.
Glimrende!
Martin opbyggede et site der var super godt til formålet. Han var nem at komme i kontakt med undervejs til alle de ændringer, der tit opstår - og hurtig til at udføre dem. Alt i alt bare en god proces med Spicy Web.
Jeg har arbejdet med Martin på en…wordpress hjemmeside
Jeg har efterfølgende kontaktet Martin ang. spørgsmål til andre wordpressopgaver. Han er altid hurtig til at svare og super dygtig.
Hilsen Naja Kirkedal Jensen
Altid løsningsorienteret og dygtig.
Altid løsningsorienteret og dygtig.
Alt er muligt i Martin verden, og han løser opgaverne hurtigt og effektivt.
Tak!
Jeg kan på det varmeste anbefale Martin og Spicy Web
Jeg har arbejdet sammen med Martin og Spicy Web igennem et årti. Først var han udvikler for rejsebureauet MarcoPolo og nu er han udvikler for mit firma Autocampers.dk, som er fuldkommen afhængig af altid at have en velfungerende og hurtig hjemmeside.
Gennem alle årene har Martin udmærket sig ved at være ikke alene kompetent, men også uhyre effektiv. Det betyder, at der kun er kort vej fra tanke til handling og ydermere indebærer det, at budgettet strækker længere. Læg dertil at han er udfordrer ideer og løsninger, så vi altid kommer frem til noget, der er endnu bedre.
På baggrund af ovenstående giver jeg Martin og Spicy Web mine varmeste anbefalinger.
Dorte Kuula
Direktør og Partner
Autocampers.dk
Fuld tilfredshed
Jeg har over en længere årrække, med stor tilfredshed brugt Spicy Web til tekniske opgaver vedr. Wordpress.
Martin kan sit kram og udfører opgaverne hurtigt og til yderst fornuftige priser.
Stabil og kompetent webudvikler
Vi har hos bSocial haft fornøjelsen af at samarbejde med Martin i forbindelse med flere Wordpress-projekter, og vi har været fuldt ud tilfredse hver gang. Martin leverer et godt produkt og altid til tiden, hvilket netop er dét, som vi søger i en web-udvikler. De bedste anbefalinger herfra.
Hurtig og effektiv support på WordPress
Spicy Web med Martin Hjort i spidsen er superskarp på WordPress. Martin gennemskuer hurtigt og effektivt de forskellige problemstillinger og kommer op med fornuftige løsningsforslag. Samtidig er prisniveauet for hans services yderst konkurrencedygtige.
Godt arbejde af en kompetent fagmand
Jeg kan klart anbefale Martin, idet han er meget kompetent og samtidig får tingene gjort inden for den aftalte tidsramme. I mit tilfælde drejede det sig om en Wordpress-opgave, som blev løst på optimal vis.
Jeg vil helt klart bruge Martin til fremtidige opgaver og kan derfor også anbefale ham til alle andre.
God kvalitet og god forståelse for opgaven
Jeg vil klart anbefale Martin til andre.
Og det har også virket godt med at løse opgaven på distancen.
Hurtig, udfordrende og faglig kompetent
Mine erfaringer med Spicy Web har været særdeles positive. Jeg var fagligt udfordret på en række punkter i forhold til det stykke arbejde jeg skulle have udført og der blev jeg taget kærligt i hånden og guidet igennem de områder, hvor jeg havde brug for det. Det færdige produkt står knivskarpt og ydelsen blev udført hurtigt og uden nogle dikkedarer. Jeg kommer uden tvivl til at bruge Spicy Web igen på et senere tidspunkt. Mine bedste anbefalinger!
Virkelig serviceminded
Jeg kunne ikke være mere tilfreds med mit arbejde med Spicy Web. Det jeg særligt værdsætter er evnen til at stille kritiske spørgsmål. Flot!
Meget tilfreds
Vi har haft glæder af at arbejde sammen med Martin, da vi skulle have lavet vores engelske hjemmeside klar. Jeg har hele vejen igennem følt mig i gode hænder, tingende bliver løst, tilfredsstillende og hurtigt. Kan klart anbefale andre at bruge Spicyweb.
Ærligt, reelt, seriøst og hurtigt arbejde.
Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Martin fra Spicyweb af flere omgange. Altid er han klar til at hjælpe hurtigt og kompetent. Har han ikke tid, så får man altid svar på, hvornår man kan forvente at opgaven bliver udført og det holder hver gang. Jeg kan kun anbefale Spicy Web og jeg kan slet ikke anbefale firmaet nok. Jeg har samarbejdet med mange firmaer efterhånden og hos Spicy Web er det hele i top.
Hurtigt og enkelt at arbejde med
Jeg har fået en rigtig god behandling af virksomheden. Arbejdet var udført hurtigt og der har ikke været noget at sætte en finger på efterfølgende.
Kan derfor kun anbefale Spicy Web til andre.
Solidt arbejde
Jeg har brugt Martin flere gange til både større og mindre opgaver og vender igen og igen tilbage. Martin er til at snakke med, bliver ved til der er en løsning. Jeg kan godt lide at bruge en leverandør, uanset indenfor hvad, hvor det føles som om man er på samme hold. Og sådan er det altid med Martin.
I min værktøjskasse af leverandører er Martin en af mine go-to-guys!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.