Spielradar Opiniones

Comprobamos las opiniones

Great boardgame webshop, worth checking out

Great experience! I found a boardgame which was quite difficult to find, and also with a very good price. Purchasing process went very well, delivery was quick, the game was in perfect status. Also the communication was great, the website owner is really supportive.

Overall, definitely a recommended webshop if you like boardgames. You can find here many games, also those not usually available on more mainstream webshop. Check it out!

9 de julio de 2026

Great website!!

So happy that I found this website! So many great and rare games that I could not find anywhere else - and even more games that I didn’t know I needed :D

11 de junio de 2026

Passionné de jeux depuis des années

Passionné de jeux depuis des années, j’ai découvert ce site par hasard la semaine dernière et quelle excellente surprise ! Le timing était parfait : je cherchais un cadeau pour ma nièce et j’ai reçu mon jeu en France en un temps record. La livraison a été irréprochable et le choix proposé est tout simplement impressionnant.
Une expérience parfaite du début à la fi, je recommande sans hésiter ! ⭐⭐⭐⭐⭐

4 de mayo de 2026

Favorite Place for Board Games

spielradar.com became my favorite place for games! Me and my Friends we love to try out new board games and here you can find games that are beyond the mainstream and fit for both, adults and children. Thanks spielradar-team for enriching our game nights on a recurring basis!

8 de mayo de 2026

Spielradar heeft origineel spellen!

Via een bekende bordspel website ben ik in contact gekomen met de eigenaar van deze webwinkel, omdat ik een specifieke spel zocht dat niet overal te koop is.

Spel met andere spellen besteld en dezelfde dag verzonden vanuit Duitsland. Je raad het nooit maar de DHL bezorger stond de volgende avond op de stoep! Totaal niet verwacht en mega snel ondanks de voorspelling dat het aantal werkdagen zou duren. Plus de spellen waren goed ingepakt. Kortom een fan erbij voor originele spellen!

13 de noviembre de 2025
Logotipo de Spielradar

Respuesta de Spielradar

Dankjewel Eduard. I really appreciate your comment :)