spirituellasara Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

1. Mentor personal

Escrito por la empresa

"Det du inte förändrar accepterar du" Vi människor kan så mycket mer än vad vi tror, men rädsla hindrar oss. Det rädsla härstammar från är begränsande programmeringar som får dig fast i ett mönster, som stoppar dig från att nå din fulla potential. Jag är här för att guida din kropp, sinne och själ. Mentorer som fokuserar på alla aspekter är det få av och det är bara när vi integrerar förändring i alla dessa områden som vi kan se resultat som är hållbara.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

9 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Väldigt givande

Väldigt givande, rätt så skön och härlig! Fick till mig väldigt mycket och känner att det kommer att tillämpas i vardagen. Tack så hemskt mycket spirituella Sara dårå

16 de marzo de 2024

Body Code

Det var en härlig stund där jag kände mej sedd och vi jobbade med de saker som jag har kännt att behövde hjälp med.
Fysiskt så har mitt knä blivit så mycket bättre, vilket är så härlit! Hade mycket oftare värk av t.ex
långa promenader förut. Det är en lättnad.
Vi jobbade även med självkärlek och känner att jag har gjort ett stort kliv, kännt mej så vacker, harmonisk, lycklig och stolt över mej själv😍
Kan varmt rekommendera Body Code, om du behöver en push framåt i de saker som du grubblar över🌟

9 de julio de 2023

Body code

Sara är fantastiskt duktig på det hon gör. Varm, inkännande och vill verkligen hjälpa människor på riktigt. Jag kommer definitivt att ta hjälp av henne igen. En pärla.

6 de julio de 2023

Tack för ett fint möte

Tack för ett fint möte. Kan varmt rekommendera Sara. Hon tog sig tid, lyssnade och la ner all sin energi och kraft på vårat samtal. Jag är så tacksam. ❤️

29 de junio de 2023

Underbart

Var en annorlunda upplevelse att få se på hur hon jobbar och hur självsäker och professionell Sara är.
En helt otrolig person är hon.🙏🏻
Kände mig både trygg och sedd/hörd. Kommer helt klart boka fler behandlingar. ❤️

6 de junio de 2023

Tack ❤️

Sara Sara…var börjar jag ens? Din värme och underbara energi känns verkligen på avstånd. Denna upplevelse gav mig ännu mer bekräftelse på det jag anade. Tack för detta ❤️

14 de junio de 2023

Rekommenderar starkt!

WOW! Kan verkligen rekommendera Saras Manifestations workshop! Den ger både nya insikter och öppnar upp för ett helt nytt synsätt på livet. Sort plus för alla övningar och exempel som man får under hela workshopen. Sara förklara så bra, så det är enkelt att följa med och förstå hur allt hänger ihop och hur du applicerar det i vardagen. Rekommenderar workshopen till ALLA, man blir så inspirerad!

1 de junio de 2023

Inspirerande och peppande workshop

Kan verkligen rekommendera att gå manifestations workshop med Sara!! Hon har en så inspirerande och peppande energi. Jag lärde mig så bra sätt att tänka och hur jag ska känna för att kunna skapa mitt drömliv och kunna bjuda in och manifestera det jag vill ska finnas med. Fick bra övningar som jag kan använda mig av dagligen som hjälp för att hitta bättre flow. //Lisen

31 de enero de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.