Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mijn levering kwam laat, maar dat was op zich geen probleem, maar alle armbanden zijn zeer krap aan de maat. De mala ketting met rozenkwarts is qua kleur niet hetzelfde als op de foto ( op de foto... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spiru is een mooie webwinkel! Ze hebben prachtige producten Voor een goede prijs. De aankopen worden mooi en met zorg verpakt. Echt een cadeautje!! Deze webwinkel beveel ik van harte aan!!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een bijzonder goede ervaring, in brede zin, met de door mij bestelde mooie onderzetters van Spiru. Omdat de 2e onderzetter helaas niet bij mij was aangekomen, is deze kosteloos voor een 2e k... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit prijs verhouding. Echter zouden jullie de pakketten met een andere bezorger dan post.NL kunnen afhandelen. Maak nog te vaak mee dat ondanks dat ik op het afgesproken adres aanwezig ben... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Centro de meditación

Escrito por la empresa

Bewust, authentiek en soms met de hand gemaakt. Producten voor een Zenvol leven! Bij Spiru vind je alles op het gebied van meditatie & yoga. Voor Wierook,Spiritualiteit en Edelstenen

4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

4,2

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

2x 5 sterren en 1x 3 sterren

Klantvriendelijkheid. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Producten prima in orde. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Maar …., ondanks dat alles volgens de website op voorraad was, 2,5 week moeten wachten op mijn bestelling! 25 december besteld, 11 januari pas geleverd.
Andere webshops leverden rond de feestdagen wel binnen 1 à 2 dagen.
Enorme tegenvaller!

17 de enero de 2025

Namasté Karin 🙏,

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback! We zien inderdaad dat jouw bestelling er langer over heeft gedaan, omdat artikelen bij ons nog niet in het hoofdmagazijn waren op moment van bestellen. Dit kan, zoals op de website vermeld, 1 tot 8 werkdagen duren in zo'n geval.

De pech was echter dat de levering naar ons hoofdmagazijn door de feestdagen er aardig wat langer over deed dan we gewend zijn. En daar ben jij helaas de dupe van geworden.

Nogmaals onze oprechte excuses hiervoor! Dit is natuurlijk niet waar we naar streven en willen voor de klant.

We hopen dat dit in de toekomst niet nogmaals zal gebeuren en we je hopelijk weer terug zien op www.spiru.nl.

Een mooie dag toegewenst! ✨️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb oorbellen besteld waar 1 ervan…

Oorbellen besteld en 1 oorknopje was kapot
Ze hebben gelijk een nieuwe opgestuurd service is uitstekend!

14 de enero de 2025

Namasté Fay 🙏

Wat fijn dat je onze service zo waardeert, ondanks het kapotte oorknopje! We zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. 🌟

Geniet van je nieuwe oorbellen en een prachtige dag gewenst! 🌸

Betrouwbaar

Betrouwbaar, kwalitatief hoogstaande producten.

14 de noviembre de 2024

Namasté 🙏

Dankjewel voor je mooie woorden! Wat fijn dat je onze betrouwbaarheid en kwaliteit zo waardeert. 🌟

Een fijne dag gewenst! 🌼

Unieke items, goede service

Mooie unieke dingen in de webshop van landen en goede service. Top combinatie! Ik ben heel blij met mijn aankopen!

12 de enero de 2025

Namasté Petra 🙏

Dankjewel voor je mooie woorden! Wat fijn dat je onze items als uniek ervaart en tevreden bent met de service. Dat doet ons echt goed! 🌟

We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en wensen je een prachtige dag toe! 🌸

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sneller levering en material van…

Sneller levering en material van beloofde kwaliteit

12 de enero de 2025

Namasté Noorte 🙏

Dankjewel voor je mooie review! 🌟

We hopen dat je volop geniet van je aankoop en wensen je een stralende dag toe! 🌼

Goed bedrijf

Goede omschrijving van de producten en snelle levering.

8 de enero de 2025

Namasté Elvira 🙏,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de omschrijving van de producten en de snelle levering! Dank je wel voor je mooie woorden!

We wensen je een fijne dag! 🌿

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service, zelf opdraaien voor verzendkosten bij producten die niet overeenkomstig de website zijn.

Ik heb een paar armbanden, drinkbus, wandkleed, ... besteld dus zeker geen kleine bestelling. De armbanden waren echter niet overeenkomstig met de website. Er was 1 in antraciet kleur maar die bleek licht grijs te zijn en de andere was zo hard aangetrokken dat de parels scheef trokken en het dus niet mooi rond de pols kwam. Aangezien ik hier niet tevreden over ben, wil ik de armbanden terugsturen maar nu moet ik nog opdraaien voor de verzendkosten.

8 de enero de 2025

Namasté,

Dank je wel voor je bericht en jouw feedback. Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent over een deel van je bestelling. 🙏💔

We hebben al uitgebreid contact gehad en willen graag nogmaals aangeven dat we, uit coulance, een gratis retourlabel hebben verstrekt om de armbanden terug te sturen. Dit retourlabel hebben we vanochtend al naar je verzonden.

Mocht je nog vragen hebben of iets anders willen bespreken, laat het ons gerust weten. We staan altijd voor je klaar! 💖✨

Liefs en bedankt voor je begrip, 🌿💎

Snelle levering!

Snelle levering!
Product precies zoals omschreven.
Heel blij mee!

4 de enero de 2025

Namasté Kitty,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 🌟🙏 Snelle levering en een product precies zoals omschreven – dat is precies waar we naar streven. 💖✨

We zijn blij dat we je blij hebben kunnen maken. Veel plezier met je aankoop! 🌿💎

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lelijke steen, dikke deuk

Twee edelstenen besteld voor aan ketting; een was super klein en plat met lelijke deuk. Meest lelijke steen ooit gekocht online. Op pakbon stond kleine steen, staat niet op de webshop. Wilde normale grootte en dan voor die prijs. Teleurstellend. Dure verzendkosten voor briefpost. Koop er nooit meer iets.

3 de enero de 2025

Namasté,

Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de edelstenen. 🙏💔

We kunnen bij een review helaas niet zien om welke bestelling het gaat of of er al contact is geweest. Als een product niet naar verwachting is, mag je altijd een e-mail sturen naar **klantenservice@spiru.nl**. We kijken graag samen naar een passende oplossing! 💖✨

Liefs en bedankt voor je begrip, 🌿💎

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spiru hield me goed op de hoogte

Spiru hield me goed op de hoogte, leverde het bestelde snel

4 de enero de 2025

Namasté Pieter,
Dankjewel voor je mooie woorden! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en snelle levering. 😊✨ Hopelijk geniet je van je bestelling en we zien je graag weer bij Spiru! 🌿

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer degelijk materiaal en altijd zeer…

Zeer degelijk materiaal en altijd zeer degelijk verpakt. Hun magazijnmonniken verdienen een heel dikke pluim!

3 de enero de 2025

Namasté Elise,
Wat een mooie complimenten, bedankt! 🙏 Onze magazijnmonniken zullen blij zijn om te horen dat hun zorgvuldige werk zo gewaardeerd wordt. 😊💚 We hopen je snel weer te mogen helpen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toffe webwinkel met top service

Snelle reactie en vriendelijke klantenservice. Snelle en verzorgde verzending. Aan te raden!

2 de enero de 2025

Namasté Karlien,
Wat ontzettend fijn om te horen dat je onze service als top ervaart! 💚 Bedankt voor je mooie woorden en dat je Spiru aanbeveelt. We staan altijd voor je klaar! 😊✨

Leuke webwinkel met topkwaliteit

Topkwaliteit meditatiekussen, ruikt ook heerlijk naar de tempels op onze reis in Japan, correcte levering met leuke klantenbeleving (geen saaie klassieke mails dus).

23 de diciembre de 2024

Namasté Elke 🙏

Wat een mooie beoordeling, dank je wel! We zijn blij dat het meditatiekussen je herinneringen aan Japan heeft opgehaald en dat de levering naar wens was. Ook fijn om te horen dat de klantenbeleving goed in de smaak viel! 😊

Team Spiru 🌸

Snelle behandeling,afhandeling en…

Snelle behandeling,afhandeling en verzending. Alles was tiptop in orde en alles ontvangen zoals omschreven bij de aanbieding. Deze website is een echte aanrader.

26 de diciembre de 2024

Namasté 🙏

Dank je wel voor je geweldige beoordeling! Het doet ons veel plezier te horen dat je tevreden bent met de snelle afhandeling en dat alles naar wens was. We waarderen het ook enorm dat je onze website aanbeveelt!

Team Spiru 🌸

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Snelle levering.

23 de diciembre de 2024

Namasté Yrkie 🌟

Dankjewel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en snelle levering. 😊✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd leuke mails en je bestelling…

Altijd leuke mails en je bestelling word supersnel verzonden.

18 de diciembre de 2024

Namasté Rissie 🌿

Wat leuk om te horen dat je onze mails waardeert en tevreden bent met de snelle verzending. Dankjewel voor je lieve woorden!✨

Super snelle levering

Super snelle levering, en een mooie engelen kaart er gratis bijgekregen. Vanaf nu een nieuwe vaste klant erbij!🩷

20 de diciembre de 2024

Namasté Kandice 🌿

Wat een prachtige reactie, dankjewel! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent en je ons als vaste klant ziet. Veel plezier met je bestelling én de engelenkaart! 💖✨

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op de organiet hangers is sterk…

Op de organiet hangers is sterk bezuinigd. Ik koop deze al jaren maar deze keer zit er amper edelsteen in. Eerder een doorschijnende schijf met enkele groene stippen hier en daar terwijl dit anders helemaal groen is. Ze echt niet mooi nu. Vals geadverteerd waren ze nu eigenlijk.
Op de OHM shungiet hanger zie je met heel veel moeite het ohm symbool staan
Ik vind het heel spijtig want ik draag die orgonieten al 4,5 jaar dagelijks

22 de diciembre de 2024

Namasté Marie 🌿

Dankjewel voor je eerlijke feedback. Wat jammer om te horen dat je deze keer niet tevreden bent over de orgoniet hangers en de OHM shungiet hanger. We willen dit graag verder voor je nakijken en oplossen. Zou je contact met onze klantenservice willen opnemen via klantenservice@spiru.nl? We staan voor je klaar om dit samen op te lossen! ✨

Valorada con 4 estrellas sobre 5

goede communicantie

21 de diciembre de 2024

Namasté Gil 💬

Dankjewel voor je fijne feedback! We zijn blij dat de communicatie naar wens was. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Moest wat langer wachten dan normaal…

Moest wat langer wachten dan normaal maar ik ben heel blij met de items dat ik heb besteld, nl. een Angel stemvork set en een bergkristal hanger.

18 de diciembre de 2024

Namasté Agnes 🌟

Dankjewel voor je geduld en je mooie woorden! Door de feestdagen drukte, duurt het deze maand soms een beetje langer dan je gewed bent.
Maar we zijn blij dat je tevreden bent met de Angel stemvork set en de bergkristal hanger. Veel plezier ermee! ✨

Team Spiru 🙏

8 consejos para escribir buenas reseñas.