Maden god og let at anrette. Fine priser, især med rabat. Let at gennemføre orden, dog lidt lang responstid inden den blev bekræftiget,
Consulta las opiniones de los clientes
Spizz er bare en stor oplevelse. Kommunikationen mellem køkkenchefen og mig var venlig og nem. Fleksibel levering, som passede min situation og fantastisk, velsmagende og dekorativ mad. Jeg kan kun va... Ver más
Tusinde tak for mad Super lækkert mad vi fik 11 forskellige hapser til min reception og fik kun ros fra gæsterne, og en super service af seb han var helt fantastisk lige fra første spørgsmål til si... Ver más
Bestilte spansk charcuteri. Pølse og ost smagte godt, men brødet var tørt og der fulgte ikke smør med, som der stod i beskrivelsen. De medfølgende kiks var totalt smadrede og smidt ned i en plastik be... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Spizz Catering tilbyder tapas ud af huset til både private og virksomheder. Vi leverer mad til fødselsdage, konfirmationer, barnedåb, bryllupper, receptioner, firmaarrangementer og andre selskaber. Vi har fokus på velsmagende tapas, friske råvarer og flotte anretninger, så kunderne får en nem og lækker cateringoplevelse. Vores menuer består blandt andet af spanske og italienske inspirerede tapasretter, oste, charcuteri, brød, små specialiteter og mulighed for vegetariske og glutenfri løsninger. Hos Spizz Catering går vi op i god service, tydelig kommunikation og levering til aftalt tid. Vores mål er at gøre det nemt for kunden at holde et arrangement, hvor maden både smager godt, ser flot ud og mætter gæsterne.
Friske råvare
Vi laver altid på dagen
Información de contacto
Gladsaxevej 130 st. 1, 2860, Søborg, Dinamarca
- Info@spizz.dk
- spizz.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Tusinde tak og stor ros til Spizz🥰🇩🇰💐
Tak til Spizz for både at levere lækker mad til vores guldbryllup og samtidig sikre at selve bestillingen af maden foregik på en hjemmeside, der var let tilgængelig at anvende.
Vi og vores 27 gæster havde den dejligste oplevelse af jeres 11 tapasretter. Alt var friskt og rigtigt lækkert.
Tak for den skønneste oplevelse- alt fungerede, lige fra bestilling, levering, åbning og opsætning af kasserne med maden samt gæsternes og vores glæde ved synet og smagen af maden.
Vi giver hermed den bedste anbefaling videre!
Bedste hilsner fra Merete Dannerfjord
Super lækkert mad. Vi kommer igen
Super lækkert mad og nem og hurtig levering.
Vi kommer helt sikkert igen!
god service og pris og smagfuld mad
god service og pris og smagfuld mad; vi havde den "lette" og der var rigeligt til alle.
Rigtig dejlig tapas og perfekt levering.
Dejlig tapas med godt udvalg til en fornuftig pris. Perfekt levering. Dejlig smagsoplevelser og glade gæster.
Rigtig god tapas!
Det var en god oplevelse, idet jeg før havde bestilt fra Spizz og følte mig tryg ved, at de ville levere god tapas til tiden!
De levede helt op til dette - også denne gang!!
Lækker tapas som var indbydende
God service og rigelig tapas
Jeg lavede en sen bestilling men fik god service og rigelig simpel god tappas.
Lækkert tapasbord
Vi bestilte tapasbord til 20 personer og der var rigeligt med mad, brød og tilbehør. Maden kom indenfor det bestilte interval, men anrettet så man ikke kunne opbevare i dele af maden i køleskab. Et ønske kunne være at man kunne bestille levering til et mere præcist tidspunkt.
Rigtig lækker luksus tapas
Rigtig lækker luksus tapas til 40 mennesker til fødselsdag. Leveret til tiden, rigelige mængder mad og så var det bare super lækkert og alle gæster komplimenterede maden!! Vil klart anbefale det og vælge det igen. Derudover, super tilgængelig og hjælpsom kundeservice, både på mail og på telefon. Tusinde tak for en rigtig god oplevelse.
Det var virkelig godt friskt og
Det var virkelig godt friskt og
Veltillavet og så indbydende ud
Gitte
Der var rigtig meget at vælge imellem
Der var rigtig meget at vælge imellem . Men prisen er lidt høj i forhold til det man får
Super lækker tapas,og der var meget…
Super lækker tapas,og der var meget mad,og en rigtig god service…ikke sidste gang jeg bestiller derfra👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
Jeg skal jo først hente maden d.2/8
Jeg skal jo først hente maden d.2/8
Så ved egentlig ikke noget endnu..
Venligst Nina
Fingerfood
Meget god oplevelse !
Blev leveret til tiden og menuen var meget fin til rimelig pris !
Fantastisk tapas
Fantastisk tapas! Havde bestilt små smagsprøver som smagte hamrende godt..og der var masser af mad..
Kan varmt anbefales.
Dejlig indbydende mad.