Maden god og let at anrette. Fine priser, især med rabat. Let at gennemføre orden, dog lidt lang responstid inden den blev bekræftiget,
Consulta las opiniones de los clientes
Spizz er bare en stor oplevelse. Kommunikationen mellem køkkenchefen og mig var venlig og nem. Fleksibel levering, som passede min situation og fantastisk, velsmagende og dekorativ mad. Jeg kan kun va... Ver más
Tusinde tak for mad Super lækkert mad vi fik 11 forskellige hapser til min reception og fik kun ros fra gæsterne, og en super service af seb han var helt fantastisk lige fra første spørgsmål til si... Ver más
Bestilte spansk charcuteri. Pølse og ost smagte godt, men brødet var tørt og der fulgte ikke smør med, som der stod i beskrivelsen. De medfølgende kiks var totalt smadrede og smidt ned i en plastik be... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Spizz Catering tilbyder tapas ud af huset til både private og virksomheder. Vi leverer mad til fødselsdage, konfirmationer, barnedåb, bryllupper, receptioner, firmaarrangementer og andre selskaber. Vi har fokus på velsmagende tapas, friske råvarer og flotte anretninger, så kunderne får en nem og lækker cateringoplevelse. Vores menuer består blandt andet af spanske og italienske inspirerede tapasretter, oste, charcuteri, brød, små specialiteter og mulighed for vegetariske og glutenfri løsninger. Hos Spizz Catering går vi op i god service, tydelig kommunikation og levering til aftalt tid. Vores mål er at gøre det nemt for kunden at holde et arrangement, hvor maden både smager godt, ser flot ud og mætter gæsterne.
Friske råvare
Vi laver altid på dagen
Información de contacto
Gladsaxevej 130 st. 1, 2860, Søborg, Dinamarca
- Info@spizz.dk
- spizz.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Meget lækker mad
Meget lækker mad, , spansk tapas, til min fødselsdag,
Veltilberedt og velsmagende.
En god service
Kan varmt anbefales

Respuesta de Spizz | Tapas ud af huset
Jeg fik den lækreste italienske buffet…
Jeg fik den lækreste italienske buffet , til mine 12 gæster.
Alt kom smukt anrettet og lige klar til at sætte på bordet.
Alt var meget velsmagende, og selvom mine gæster virkelig tog for sig, var der veltilpas rigeligt til alle.
Jeg vil bruge Spizz.dk igen

Supergodmad
Supergodmad! Supergod kundeservice!
Alt i alt en utrolig god oplevelse med at bestille mad herfra.

Skøn mad, kan anbefales.
Tak for dejlig og skøn mad.
Vi havde købt de 11 små retter til nytårskur, hvor vi var 22 kvinder og 1 mand.
Og det passede med at alle blev mætte.
Alle var meget tilfredse og det er nok ikke sidste gang vi vil bruge Spizz.

Velsmagende og appetitlige tapas
Velsmagende og appetitlige tapas. Vi vender helt sikkert tilbage en anden gang.

Lækker Tapas og God Service
Vi bestilte 20 "lette tapas" kuverter og mængen af mad var perfekt til et eftermiddags fødselsdag åben hus.
Lækker tapas, god service og levering. Vi vil bruge Spizz igen!

Super lækker og velsmagende Tapas
Super lækker Tapas - velsmagende og flot præsenteret.

Respuesta de Spizz | Tapas ud af huset
God service og maden var god i forhold…
God service og maden var god i forhold til prisen. Ville dog nok anbefale at man tager luksus tapas buffet i stedet for den lette tapas buffet som jeg havde bestilt, da jeg tror den byder på flere smage. Den buffet jeg fik var lidt smagsløg.
Virkelig god høflig service både via mail korespondance, og den der leverede maden. Tusind tak.

Super lækkert!
Det var super lækkert mad vi fik til nytår. Der manglede bestemt ikke noget.
Det eneste var at i glemte at give os det pesto og oliventapanade med som var bestilt til. Men det er der skrevet mail om så det går jeg stærkt ud fra i har krediteret. Jeg bestiller gerne mad hos jer igen😃

Respuesta de Spizz | Tapas ud af huset
Lækker tapas til min fødselsdag.
Lækker tapas til min fødselsdag.
Maden kom som aftalt.
Simone fra Spizz yder en fantastisk god service og er hurtig til at svare mails.
Tapas fra Spizz kan absolut anbefales.

Dårlig oplevelse
Leveringen lever i størrelse ikke op til det annoncerede på spotdeal. Der annonceres med tapas til 3-4 personer, der er ikke mad nok til 2.
Både pølser og ostbidder virker gamle og tørre
Min kritik kan ikke skrives mere præcis, end ovenstående.
Hvorfor rejse ud i verden for at finde…
Hvorfor rejse ud i verden for at finde de bedste tapas-godbidder, når vi har Spitzer, den bedste tapas man kan få!

Det var perfekt aflevering
Det var perfekt aflevering, frisk og lækkert, kun 1 af små tapas var ikke min smag, derfor 4 stjerner, nok lidt uretfærdigt, der var nok nogle af min gæster, der syntes lige den var lækker. Jeg vil bestemt prøve det igen.

Respuesta de Spizz | Tapas ud af huset
Tak for lækkert tapas til vores gæster…
Tak for lækkert tapas til vores gæster i Theilgården som vi har haft benyttelse.
Alt var super lækkert og tilberedt sammen med kokken.
Rigtig god levering og produktet er der intet at komme efter.
Ikke hvad vi forventede af luksus topas med 21 retter, men det smagte godt og alle blev mette.
Jeg kunne godt have tænkt mig et billede af hver enkelt stykke, med en beskrivelse af hvad det nu var jeg satte tænderne i.
Kære Spizz, det var måske en ide? Den er jeres.
God smag herfra. Hilsen Kjeld

La experiencia Trustpilot