Ik heb onlangs sportkleding besteld en laten bedrukken bij dit bedrijf en ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de kleding en de bedrukking. De stof voelt comfortabel aan en de bedrukking ziet er... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Nu kon ik maar 4 sterren invullen maar het zijn er 5 ! Waarom, een gebruiksvriendelijke pagina, dus eenvoudig besteld en snel gratis geleverd vanaf 50.- Wat wil een mens nog meer.
Artikelen hebben een goede/mooie prijs! En de artikelen werden geleverd in een paar werkdagen zoals was beloofd! De maat van de thermokleding viel correct op maat!
Información sobre la empresa
- Tienda de vestimenta deportiva
- Tienda de ropa y equipos para actividades al aire libre
- Tienda de fútbol
Escrito por la empresa
Dé online sportshop voor al uw sportkleding! Shop voordelig ons ruime assortiment sportkleding met gepersonaliseerde bedrukking naar keuze. Ontdek het grootste assortiment van topmerken. Perfect voor zowel sportfanaten als casual dragers. Voel je comfortabel en stijlvol voor een scherpe prijs.
Información de contacto
Wiebachstraat 77A, 6466NG, Kerkrade, Holanda
- info@sportdiscountshop.com
- sportdiscountshop.com
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snel klaar en goede track en trace
Veel te lange levertijd en veen…
Veel te lange levertijd en veen makkelijk platform om voortgang te volgen
Was klein foutje bij de levering maar…
Was klein foutje bij de levering maar uitstekend gecorrigeerd
Snel geleverd
Goed gedaan
Snelle levering en goede communicatie
Snelle levering en goede communicatie
Betrouwbare webshop
Goed geholpen en briendelijk personeel
Nam geen retour omdat ze me zeiden dat…
Nam geen retour omdat ze me zeiden dat het bedrukt was en de kaartjes eraf waren. Ik kocht deze bedrukt vanwege dat mn dochter bij only friends Achterhoek zit en die daar hun kleding zo verkopen , 60€ weggegooid omdat hun dat niet terug nemen. Waardeloos ik koop echt nooit meer wat bij ze

Respuesta de Sportdiscountshop
Netjes op tijd afgeleverd.
Netjes op tijd afgeleverd.
Post.NL heeft echter niet mijn voorkeur qua leverancier. Trake en trace verandert vaker van afleverdag
top geleverd
Nu kon ik maar 4 sterren invullen maar…
Nu kon ik maar 4 sterren invullen maar het zijn er 5 !
Wat wil een mens nog meer.
Fijne webwinkel met goede service en…
Fijne webwinkel met goede service en goede kwaliteit shirts
Top afhandeling goede service
Bij de bestelling had ik het verkeerde huisnummer gezet
Na een kort mailtje na hun kreeg ik een mail terug dat het aangepast was
Artikelen zijn mooi geprijsd!
De maat van de thermokleding viel correct op maat!
Fijn om hier te bestellen!
Goede, duidelijke website.
Eenvoudig om te bestellen. Bij vragen altijd direct antwoord. Zeer correct.
Slechte service
Rits van het bestelde jasje doet het niet. Op de mail wordt nier gereageerd.
Más información sobre otros tipos de reseñas.