Virkelig god og hurtig service.
Kvaliteten af produktet er som det skal være, så 5 stjerner herfra.
Hos SportGym tror vi på, at bevægelse gør hverdagen bedre, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af udstyr, der støtter et aktivt liv for hele familien, samlet ét sted.
Sindalsvej 38, 8240, Risskov, Dinamarca
Virkelig god og hurtig service.
Kvaliteten af produktet er som det skal være, så 5 stjerner herfra.
Har købt et løbebånd og romaskine, det er virkelig god kvalitet og rent faktisk sjov at træne med.
Er meget glad for begge mine køb.
Selve aflevering af kondicyklen får ikke fem stjerner, men personalet Christian og Henrik får fem stjerner, grundet deres udholdenhed sammen med mig!👍
Stort udvalg af alt, fra fitness udstyr til leg på hjul, isbad og massage!
Rigtig god service, hurtig levering og bordtennisbordet er som det skal være.
Vi har allerede haft stor fornøjelse af det “lille” bord ☺️
Det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler hos SportGym.
Nem og overskuelig hjemmeside, let bestilling og hurtig levering! :)
Hurtig levering! god kvalitet
Ikke sidste gang jeg har handlet ved dem
Fede produkter, god kvalitet og hurtig levering - Whats not to like?
Rigtig god service og kvalitet
Deres showroom er rigtig godt, og man får en god service derude
Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Leveringen var hurtig og problemfri, servicen var venlig og professionel, og kvaliteten af produktet lever fuldt ud op til forventningerne. Jeg handler gerne her igen og kan varmt anbefale det til andre.
Super gode maskiner, god kundeservice & hurtig levering!
- næste gang jeg køber udstyr, bliver det helt sikkert herfra igen!
Más información sobre otros tipos de reseñas.