Valby, Spinderiet 9/4-2026 kl ca 17.30: Medarbejderne oplyser ikke om at man ikke kan få pengene tilbage overhovedet, 10 minutter efter køb, får jeg afvide at jeg KUN får et tilgodebevis. Sup... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Returvare er utrolig lang tid undervejs. Kan se de har modtaget pakke den 27. maj, men har stadig ikke hørt fra dem (idag 3/6-24) Online køb kan ikke længere ombyttes i deres fysiskebutikker. Virke... Ver más
La empresa ha respondido
God service. Venlig betjening Hørsholm midtpunkt d. 27. Juni 2025. Blev betjent af sælger 646749. Tusind tak for hjælp, imødekommenhed, venlighed, god service. Og et smil. Så er god service da heldigv... Ver más
Jeg vidste desværre ikke, Sportmaster/ Sport World er stoppet med at tilbagebetale penge, men i stedet beholder mine penge som gidsel trods det, jeg havde kvittering med på den jakke, jeg ønskede at r... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos SPORTMASTER arbejder vi altid på at forbedre og videreudvikle sortimentet, servicen og rådgivningen. Vi vil være det naturlige valg, når den sports- og motionsaktive del af befolkningen har behov for køb af sportsudstyr og beklædning. I SPORTMASTER kæden sætter vi kundens behov i fokus og derfor stor ære i, at vi giver en optimal rådgivning, så udstyret bliver rigtigt - og kunderne tilfredse.
Información de contacto
Baltorpbakken 5-7, 2750, Ballerup, Dinamarca
- 89 87 36 36
- kundeservice@sportmaster.dk
- sportmaster.dk
Ha contestado el 10% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Valby
Valby, Spinderiet 9/4-2026 kl ca 17.30:
Super kikset.
Iøvrigt står de og snakker om at score damer mens kunderne går rundt i forretningen.
Jeg fik en 20 % fødselsdagsrabatkode og…
Jeg fik en 20 % fødselsdagsrabatkode og brugte tid på at fylde en kurv med børnenes idrætstøj for ca. 1.000 kr. Rabatten virkede – lige indtil checkout. Beløbet åbnede i MobilePay, men rabatten var væk. BUSTED! Jeg gik tilbage til shoppen, hvor koden kortvarigt stod som aktiv, hvorefter siden opdaterede og kun viste fuld pris. Herefter var rabatkoden død – ingen fejl, ingen forklaring, den gjorde bare ingenting uanset nye forsøg. Kundeservice? Tre lange mails med bortforklaringer og irrelevante vilkår, men ingen løsning og intet ansvar for deres tekniske fejl. Kun “jeg er ked af, hvor skuffet du er”. Hvis de ville løse det, var det sket. Tak for den “fantastiske gave”. Fremtidige ordrer og anbefalinger ryger et andet sted hen end Sport24. Skulle have tjekket her på Trustpilot først, da jeg nu ser, jeg ikke er alene om at have spildt tid på siden.
Ingen hjælp a få
Jeg var i jeres butik i waves for at kigge efter et par sko. Der gik to ansatte rundt lige omkring mig, den ene kom endda helt hen ved siden a mig og tog billeder a et eller andet, men ikke en a dem spurgte om de kunne hjælpe mig med noget..
Jeg køber mine sko et andet sted.
De skal være glad for at 1 stjerne er…
De skal være glad for at 1 stjerne er det mindste, tænker det må være den ringeste kundeservice jeg har mødt længe.
Har fødselsdag i januar, de sender en kode fødselsdags kode på 20 % fedt, finder en masse vare, og så virker koden ikke, skriver til dem, de svare efter en dag, men virker stadig ikke, nu har jeg skrivet frem og tilbage med dem 10 gange, og det virker stadig ik, og bliver ved med at skriv fejlen flere gange og de svarer / skrevet det sammen.
Så virkelig ringe kundeservice så en kunde mindre hos dem kommer aldrig til at bruge penge hos sådan nogle amatør
Okay service og fint produkt
Okay service og fint produkt. Ventetiden var lidt længere end forventet, men drt var det værd
Ikke muligt at få penge retur..
Jeg ved godt det ikke er et krav at butikkerne skal give pengene tilbage på et fortrudt køb, naturligvis efter kun få dage og med kvittering- men jeg kan faktisk ikke komme på andre kæder der ikke tilbyder den service.
Derfor er Sportmaster bestemt ikke et sted jeg kommer til at handle igen.
Jeg kunne ikke få byttet en sportstrøje…
Jeg kunne ikke få byttet en sportstrøje til en mindre størrelse uden forevisning af kvittering til trods for at butikkens navn tydeligt fremgik mærkaten.
Ekspedienten var tilmed ubehøvlet.
Svindel med pris og retur
Fandt nogle kompression strømper i butikken i Waves. Prisen var 99,- pr stk - 2 for 149,- så vi købte en dame og herre str., da der var det samme prismærke på og de hang på samme endegavl. Da vi kom til kassen og havde betalt kunne vi se at der ikke var rabat på strømperne. Det gjorde vi med det samme opmærksom på og fik at vide at man skulle købe 2 herre eller 2 dame strømper for at få rabatten - selvom det var det samme mærke og de hang på samme gavl. Efter lidt diskussion accepterede vi at det at butikken tolkede det og sagde at vi så ikke skulle have strømperne alligevel, da der åbenbart ikke var rabat på, selvom de hang på sammen endegavl, var samme brand og have præcis samme prismærke på. MEN nu kunne vi ikke få vores penge tilbage, vi kunne kun få et tilgode bevis på beløbet som vi så kunne handle for. For nu havde vi jo købt varerne og så var det en ombytning 😡
Svindel og humbug - kommer aldrig til at sætte min ben i en Sportsmaster igen - har aldrig oplevet så dårlig en kundeservice før.
Nægter at give penge retur
Min kone købte en julegave til mig i sportmaster/sport world i Køge som ikke var noget for mig. De nægter at give mig pengene retur selvom jeg har kvittering. De har tilsyneladende en politik om de kun kan ombytte varen til en anden vare eller give tilgodebevis. Sportmaster har ødelagt den eneste julegave jeg fik i år og står nu med et tilgodebevis jeg ikke kan bruge til noget. Jeg er rasende over deres regler og jeg køber aldrig noget i Sport world igen. De har ødelagt min eneste julegave
Dårlig returpolitik og skuffende kundeservice
Sportsmaster Storcenter Nord Aarhus
Jeg havde købt et par sko, som jeg efterfølgende ønskede at returnere. Det viste sig, at man ikke kan få penge retur, men kun en kreditnota. Dette blev jeg først gjort opmærksom på ved returneringen, hvor den mandlige ekspedient henviste til et skilt ved kassen, som angiveligt har været gældende siden 2023.
Det undrer mig meget, at den samme ekspedient, som hjalp mig dagen før ved købet, ikke nævnte returpolitikken dér. Hvordan kan man forvente, at kunder læser et skilt med småt ved kassen – især når personalet aktivt sælger varen uden at oplyse om vigtige vilkår?
Man får en bon med kreditnotaen og bliver anbefalet at man skal tage et billede af den med sin telefon, og at den gælder i 3 år. Det virker både upraktisk og uprofessionelt.
Service var samtidig skuffende. Dagen før var den samme ekspedient venlig og ivrig og prøvede at sælge mig ekstra ting, men da jeg kom tilbage for at returnere, var han kold og uforstående og svarede ‘nå’. En markant anderledes oplevelse end dagen før.
Jeg får gemt min kreditnota og får den brugt på et senere tidspunkt, men derefter lægger jeg ikke mine penge hos Sportsmaster igen.
Pas på:
Jeg havde købt en julegave for en uge siden.
En uge efter fortrød jeg og ønskede pengene retur - med kvittering.
Det var ikke muligt.
Ikke hvad man forventer af en stor kæde! Øv.
Jeg var i rønne og mødte en medarbejder…
Jeg var i rønne og mødte en medarbejder som var god til at ekspedere mig han hjalp mig med fodboldstøvler som jeg gerne vil have og jeg blev RIGTIG GLAD :D
Han hed NOAH
Dårlig Service
Spørger om hjælp til at finde de rette træningssko, ekspedient tager mig hen til een stander, kigger og siger det har vi ikke. På trods af flere gulv til loft vægge fyldt med sko. Jeg er træt af dårlig service fra unge der kommer lige fra druk, i alle større kæder. Gad vide hvor meget mersalg de ville få ved at bruge et par ekstra kroner på modne medarbejdere
Manglende retur 5 minutter efter køb - dårlig service
Sportsmaster Storcenter Nord Aarhus.
Køber et par sko, har ikke den rigtige farve i min str men ok. Viser sig at butikken ved siden af har dem i den ønskede farve. Spørger til pengene retur 5 minutter efter køb - det kan man man ikke.
Kunde gennem mange år i Sportsmaster, aldrig oplevet så dårlig service. Hvad gør I hvis I slår forkert ind?
Sportsmaster ønsker ikke kunder..
Jeg har flere gang dagligt gennem en uge forsøgt at komme i kontakt med butikken i Hørsholm. Nummeret melder optaget hver gang, så man er ikke interesseret i salg og kundekontakt. Telefonnummeret til administrationen virker...heller ikke.
Ingen penge retur!
Jeg synes det er mega ærgerligt at Sportsmaster ikke giver penge retur, hvis man fortryder en handel… i det mindste måske indenfor 1 uge eller 14 dage. Nu kan jeg ikke bruge pengene på at købe tilsvarende til min søn, som rent faktisk passer ham.
Kunne ønske at Sportsmaster udviste den service, selvom jeg godt ved det er lovligt at lade være… måske kunne man gøre opmærksom på det ved salg, da det jo er blevet en gængs service landet over.
Overlegen attitude. Var i Sportmaster i storcenter nord i…
Var i Sportmaster i storcenter nord i Århus d.12.09.25 omkring kl.18.00. Fik en utrolig kort for hovedet og flabet betjening af en ung fyr i butikken. Jeg var høflig, venlig og smilede, og spurgte blot om de havde sportsjakker til kvinder. Hele attituden hos ekspedienten var uhøflig og jeg købte derfor intet.
SPORTSMASTER FIELDS KBH
SPORTSMASTER FIELDS KBH
Var i dag inde i jeres butik for at finde fodboldudstyr til min datter, hun er lige begyndt og derfor søgte vi vejledning.
Ikke så meget som et ‘hej’, ‘velkommen’ eller smil kunne vi få. Fair nok man ikke vil flyve i hovedet på kunder og være til gene, men en simpel velkomst burde være det mindste.
Vi går rundt i jeres butik i 5-7 minutter, ikke en eneste henvendelse. Jeres personale havde mere travlt med at løse vagtplan og kigge på telefon. Dette var, vel at mærke, 2 voksne ansatte (30+).
I lever af kunder, fysiske kunder. Så giv dem i det mindste en smule opmærksomhed og vis I er tilgængelige med evt kundeservice.
Gik ind til jeres nabo, SPORT24, hvor vi med det samme blev budt velkommen og kunne derefter henvende os hvis vi havde brug for hjælp, hvilket var tilfældet.
Vi endte med at bruge 1500kr+, jeres tab. Desuden skal vi nok bruge mere tøj/udstyr de næste mange år, hvilket ikke bliver hos jer.
Den her forretningsmodel gavner ingen og resulterer vel blot i at i snart kan lukke - så får vi da plads til en ny butik.
Hilsen
En meget skuffet far.
Bought and returned socks and articles…
Bought and returned socks and articles to the store.
They gave me a note with some credit to use, NO RETURN OF THE MONEY, EVEN THOUGH THE ARTICLES WERE UNUSED AND UNPACKED.
The note to use the money they told me is valid for 2 years. One month later is invalid and cannot be used.
Waste of money and time.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.