Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået den bedste service nogensinde! Det startede med at jeg havde bestilt spraytan maskinen MaxiMist Spraymate Pro. Der gik så 2 hverdage før jeg tog kontakt til firmaet, da jeg i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anbefales på det sterkeste. tanning væsken lukter veldig god og gir en veldig jevn og fin farge. God pris,service er også utrolig bra, svarer raskt, og veldig rask sending til norge! kommer garantert... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en EVO spraytan maskine til hjemmebrug mandag sidst på eftermiddagen og fik den leveret tirsdag formiddag. Tror aldrig jeg har fået noget bestilt på nettet leveret så hurtigt! Jeg kend... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos de belleza
  2. Proveedor de cosméticos y perfumes

Sobre Spraytana.dk ApS

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos Spraytana.dk får du hele pakken: De bedste undervisere på vores spraytankurser, de bedste produkter, en fantastisk serie af spray tan væsker og en super god kundeservice! Vi brænder for spray tan og for at gøre dig tilfreds som kunde (0;

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Normalt plejer jeg modtage en mail når de går på ferie, jeg løber pludselig tør for væsker og får lidt af et chok da jeg ser de gået på ferie.. jeg skriver derfor en mail til Peter, da jeg pludselig stod uden væske til mine kunder. Peter tilbyder simpelthen at hjælpe mig hvis jeg selv afhentede pakken☺️ FANTASTISK GOD SERVICE😍🙏🏼
- er så glad og taknemmelig for han gad finde tid i sin ferie på at hjælpe mig, i min situation. Jeg er fast kunde hos spraytana og jeg FORTSÆTTER!

17 de julio de 2021

Imponerende god kundeservice!

Jeg har fået den bedste service nogensinde!

Det startede med at jeg havde bestilt spraytan maskinen MaxiMist Spraymate Pro.
Der gik så 2 hverdage før jeg tog kontakt til firmaet, da jeg ingen information havde fået omkring min ordre. Maks 30min. senere, bliver jeg ringet op af Spraytana, som fortæller at det skyldes min ordre er tilbageholdt et sted mellem England og Danmark (som jeg mener det var). Firmaet undskyldte ulejligheden og for fejlen ville de smide en ekstra væske med U/B. samt gav mig oplysningen om at der kunne gå en uge før den var hjemme.

Efter der var gået en uge, har jeg stadig ingen information fået om min ordre er på vej. Så jeg skriver igen en mail og fortæller at jeg bliver nødt til at få den hjem ellers må jeg desværre finde maskinen på en anden hjemmeside, da jeg var ved at være i tidspres.

Jeg får en mail tilbage med en undskyldning og en lovning på at jeg måtte få den større MaxiMist Evolution Pro, hvis den ikke nåede at komme hjem den sidste dag inden weekenden. Så ville jeg nemlig have den senest mandag.

Jeg har fået min nye maskine hjem - Det blev den større model til samme pris som den jeg oprindeligt bestilte, grundet forsinkelsen på min ordre, samt 2 væsker med i pakken.

Det kalder jeg Top kundeservice! 👍🏼

13 de julio de 2021

Nemt

Nemt, hurtigt og venlig betjening, med en håndskreven hilsen på følgesedlen. Den lille detalje giver bare så meget personlighed med i pakken :)

6 de junio de 2021

Super hurtig levering

Super hurtig levering, spray tan væsker af høj kvalitet 👍

5 de diciembre de 2019
Logotipo de Spraytana.dk ApS

Respuesta de Spraytana.dk ApS

Kære Karina.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi har haft mega travlt her efter Black Friday Weekenden med at servicere vores mange kunder med alt lige fra væske til udstyr, selvbruner og gavekort. Vi er ydmyge og stolte over at blive hædret med den fornemste tilbagemelding vi kan få. Tak for din tid for at beskrive din oplevelse.

Peter - Spraytana.dk

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.