Kapotte spiegels ontvangen, vervolgens verkeerd advies ontvangen, waardoor ik nog meer geld kwijt was. En nadat niets hielp, was het ja je hebt de spiegels zelf kapot gemaakt.. terugsturen moes... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Reageert altijd snel op je vragen en hanteert ook de laagste prijsgarantie. Je vindt nergens anders betere prijzen. Daarnaast is de service super top! Ze zoeken altijd naar oplossingen, zodat jij als... Ver más
aantal onderdelen voor mijn vespa sprint besteld. zag een advertentie op marktplaats. heb besteld stylingkit , spiegels, Ledjes levering duurde 1 dag. verder prima en netjes alles. Blij mee.
Had hier een hele tijd geleden besteld, maar echt top bedrijf. Ze verzenden snel en de medewerker van de klantenservice was heel erg behulpzaam. Had ook een beschadigd artikel en kreeg zonder onnodige... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Welkom bij Sprintparts, Wij bieden Vespa onderdelen aan tegen de scherpste prijzen van Nederland & België ! Neem een kijkje op onze webshop indien er vragen zijn horen we dat graag !
Información de contacto
Hertshooistraat, 24, 3056 RG, Rotterdam, Holanda
- 06 16144690
- info@sprintparts.nl
- sprintparts.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Super snel geleverd en goede kwaliteit
Super snel geleverd en goede kwaliteit, blij mee.
Snelle verzending
Setje valbeugels besteld bij sprintparts verzending was super snel en kwaliteit top zeker een aanrader!
retour sturen onduidelijk geen antwoord op vragen
de spiegels passen niet en ik wil ze retour sturen maar ik weet niet hoe en jullie reageren niet op mijn vragen
Ik heb tot op de dag van vandaag mijn…
Ik heb tot op de dag van vandaag mijn pakketje niet ontvangen wat zogenaamd 1 dag zou duren ben ik nu al 4 weken aan het wachten, ook reageren ze maar niet op me mails. Zwaar ontevreden
Kapotte spiegels ontvangen
En nadat niets hielp, was het ja je hebt de spiegels zelf kapot gemaakt.. terugsturen moest op eigen rekening, en zodra je aangeeft dat je niet akkoord bent krijg je vervolgens geen reactie meer.
Uiteindelijk de spiegels moeten weggooien
Betreft echt slechte kwaliteit rechtstreeks uit China, geef iets meer uit en koop meteen kwaliteit is mijn advies.
Bestelling
Ik had vespasprint spiegels, windscherm en ledjes besteld. Was binnen 1dag binnen :)) helemaal blij mee
Slechtste Scooterzaak
Verkopen spullen met een beschrijving die totaal niet klopt met het omschreven product!! Veel geld kwijt eraan daardoor zeker het niet waard, ik raad het ten strengste af om wat bij deze tent aan te schaffen. Ze leveren je kapotte spullen en zodra je er wat van zegt negeren ze het en laten ze niks meer wat van zich horen!! Heel slecht & onprofessioneel.
Ik heb tot op heden geen antwoord…
Ik heb tot op heden geen antwoord gekregen op mijn vraag. De vespa spiegel werd met een barst geleverd en ik heb om een retour gevraagd maar kreeg geen antwoord en nu zit ik met een gebarsten spiegel die zo geleverd werd en waarvoor ik betaald heb.
Kapotte spiegels beginnen gekregen
Kapotte spiegels beginnen gekregen. Vervolgens een mail gestuurd maar geen antwoord op gekregen. Onprofessioneel !
Leuke shop en goede verzending
Heel goed
Heel goed. Mijn pakket was spoorloos, ik kreeg gewoon een nieuw pakket opgestuurd. Hele fijne communicatie
Zeer netjes , Goedkoop en snel
aantal onderdelen voor mijn vespa sprint besteld.
zag een advertentie op marktplaats.
heb besteld stylingkit , spiegels, Ledjes
levering duurde 1 dag. verder prima en netjes alles.
Blij mee.
Ik probeer mijn bestelling retour te…
Ik probeer mijn bestelling retour te sturen en daarvoor heb ik een retourformulier nodig. Meerdere keren mail gestuurd en gebeld, maar krijg geen formulier. Wat een slechte tent is dit.
Ik heb een maand geleden een achter…
Ik heb een maand geleden een achter rekje van een Vespa sprint besteld maar hij nogsteeds niet gekomen
Prima bestelproces met juiste…
Prima bestelproces met juiste prijs/kwaliteit verhouding.
Más información sobre otros tipos de reseñas.