Consulta las opiniones de los clientes
1000 tak for din pålidelige formidling Dzemil og gode kommunikation i forbindelse med vores renovering af køkken. I går var Mammut her mhp omhyggelig opsætning af de malede låge- og frontstykker. E... Ver más
Rigtig flot arbejde. De er som nye vores fyldnings døre. Vil helt sikkert bruge dem en anden gang
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Dit gamle køkken bliver som ny. Højkvalitets sprøjtemaling af køkkenlåger. Få et nyt køkken klar om en uge.
Información de contacto
Rugvænget 17, 2630, Taastrup, Dinamarca
- info@sprojtemaling.dk
- sprojtemaling.dk
Nye dører
Looks like new for a fraction of the price
I used Sprøjtemaling last year to freshen up our 2014 HTH kitchen. They took the fronts away, and also sprayed the parts of cabinets that couldn’t be removed. Our kitchen looks like new for a fraction of the price.
Dzemil and the team were a pleasure to deal with throughout. Highly recommended
SÅ tilfreds🙏
SÅ tilfreds🙏
Alt fungerede så professionelt-både på mail,afhentning,og aflevering af de flotteste nymalede låger-jeg er SÅ tilfreds-i er dygtige
Fantastisk kommunikation og resultatet.
Vi havde en fantastisk oplevelse med Sprøjtemaling.dk. Vi valgte selv at afmontere og aflevere vores 25 år gamle Ikea-køkkenlåger og skuffefronter. Vi hentede dem en uge senere og var imponerede over resultatet.
Vi oplevede god kommunikation og rådgivning gennem hele processen. De farvetilpassede de gamle låger perfekt til de nye låger, vi havde fået installeret i forbindelse med vores køkkenrenovering – man kan slet ikke se forskel på de sprøjtemalede låger og de nye.
Dezemil var yderst hjælpsom og professionel. Vi vil med glæde anbefale Sprøjtemaling.dk.
Virkeligt flot arbejde
Virkeligt flot arbejde, kan varmt anbefale Sprøjtemaling.dk
1000 tak for din pålidelige formidling…
I går var Mammut her mhp omhyggelig opsætning af de malede låge- og frontstykker. En god oplevelse.
Dygtig medarbejder.
Så alt i alt stor tak.
God kommunikation og vejledning
God kommunikation og vejledning. Færdige til aftalt dato med super flot resultat.
Virkelig flot resultat.
Virkelig flot resultat.
Er meget tilfreds med kommunikation inden opgaven blev udført, og lågerne er virkelig flotte. Man kan ikke se, at de ikke oprindeligt er født med den farve
Super profesionelle og serviceminded
Jeg blev guidet igennem mine valg og blev mødt professionelt og serviceorienteret. Jeg havde selv valgt en farve og sendt billede af kode nr på maling og resultatet er blevet SÅ flot. Jeg fik hentet og bragt skabslåger og benyttede mig af nedtagning og opsætning. De satte sågar mine nye greb op. Det er ikke sidste gang, jeg bruger dem og kan varmt anbefale dem.
Flot resultat og hurtig ekspedition.
Vildt god service !
Hurtigt svar da jeg ønskede et tilbud på maling at køkken lågerne.
Meget hurtig ekspedition og super flot resultat.
Jeg er meget tilfreds.
Meget imødekommende betjening
Meget imødekommende betjening. Fint maler arbejde
Kun ros og anbefalinger herfra!!
Vi fik super flotte fronter og en fantastiske service.
Vi kan varmt anbefale jer .
En stor ros til jeres virkelig dygtige og kompetente medarbejder, det var en fornøjelse at have ham i huset.
Fantastisk arbejde!
God kommunikation, god pris og super flot arbejde med nogle virkelig beskadigede køkkenlåger!
Vi er virkelig tilfredse 👌🏻💫
God service og vejledning
God service og vejledning. Og superflot finish. De gamle skabslåger til køkkenet er som nye.
Virkelig flot arbejde
Virkelig flot arbejde; super flotte malede køkkenlåger.
De bedste anbefalinger herfra.
køkkenlåger og døre
Super flot resultat der gav os et ‘nyt’ køkken . Meget fin service og super hurtig behandling. Derfor de fem stjerner
Kun de bedste anbefalinger
Vi fik den bedste service fra afhentning til levering. Vores 18 år gamle HTH køkken står nu som nyt. Den bedste investering givet ud i stedet for udskiftning af låger. Kun de bedste anbefalinger herfra.
PERFEKT
Vi fik en 1. klasses behandling. Afhentning og levering som aftalt. Meget venlig og serviceminded montør afmonterede/hentede og bragte/monterede efter maling. Det var som at få et nyt køkken. Malerarbejdet var tip top. Checkede med koden efterfoelgende og det var helt perfekt.
Vi kan varmt anbefale sprøjtemaling.dk og vil selv bruge dem i fremtiden
Fantastisk resultat og super service
Vi er meget glade for det flotte arbejde hos Sprojtemaling.dk. Både resultatet på skuffer, låger og den maler der kom hjem og malede det, vi ikke kunne aflevere. Resultatet blev som et helt nyt køkken. Tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke, og der har været god dialog hele vejen. Vi fik altid venligt svar på alle vores spørgsmål. Vi kan varmt anbefale at bruge dem.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.