Uitstekende service en snelle levering! Ik heb de Graco Ultra QuickShot besteld. Zondag besteld en dinsdag al netjes geleverd als een complete set in de originele verpakking, precies zoals afge... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Eigenlijk alles zeer positief, Informatie, advies, reactie, Toch een vrij lage score omdat de belofte "voor 17 U bested. De dag nadien in huis" helemaal de mist inging. Ik ontving de fijnspuittip na h... Ver más
Prima webshop, producten op tijd geleverd en als je een vraag hebt staan ze je ook netjes te woord. Graco latex spuit aangeschaft en hij doet het super.
Bestelling door dhl als bezorgd maar niks geleverd Na telefonisch overleg met spuittips zonder gedoe wordt bestelling alsnog geleverd
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Spuittips.nl is jouw succes ons succes. We streven ernaar om je verfprojecten efficiënter, effectiever en aangenamer te maken. Of je nu ervaren bent of begint met schilderen, we staan klaar om je te ondersteunen met hoogwaardige spuittips en uitstekende service. Wat bieden we aan? Bij Spuittips.nl vind je een uitgebreid assortiment spuittips van topkwaliteit die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en verfsoorten. Of je nu een professionele schilder bent die werkt aan grote industriële projecten, een autolakspuiter die streeft naar perfectie of een enthousiaste doe-het-zelver die zijn huis wil opknappen
Información de contacto
Industrielaan 24, 5406XC, Uden, Holanda
- +31413 - 72 86 86
- info@spuittips.nl
- spuittips.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Jammer.
Goed in hoop aanbod en prijs. Maar op de site staat op voorraad je heb betaald en krijg je een mailtje met niet op voorraad en maar liefst 12 dagen wachten.
Lange lever tijd
Snel levering en alles netjes ingepakt
Snel levering en alles netjes ingepakt. Aanraden!
Prima spul aangeleverd

Uitstekende service bij spuitips
snelle bezorging van niet-voorradig product, past in brievenbus, en super communicatie. Absoluut aanbevolen!

Respuesta de Spuittips.nl
Goede info tijdens telefonisch gesprek.
🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅
Vlotte levering!

Respuesta de Spuittips.nl
Top geprijsd en supersnel geleverd
Top geprijsd en supersnel geleverd.
Jullie hebben een klant bij !

Respuesta de Spuittips.nl
Leugen van de lever tijd. Op de website staat dat volgende de dag wordt opgeleverd, 3 dagen later heb ik nog niks van gehoord. Ik heb gebeld en krijg een antwoord apparaat dat ik moet mailen
Je belooft volgende dag de bestelling te leveren 2 dagen later weet ik nog niks van