Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Restaurante americano

Escrito por la empresa

Forbered dig på et historisk vingesus af kaliber, når du træder indenfor hos Stacy’s Diner. Det er en tidslomme i yderst gennemført stil, hvor hver en detalje er nøje udvalgt til 50’ernes amerikanske dinermiljø, og det er nærmest umuligt ikke at blive blæst bagover af begejstring. Bliv ført tilbage i tiden, hvor store burgere og hjemmelavede milkshakes var standard på en diner. Du kan nyde maden i vores tidslomme eller som Take Away

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 74% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en virkelig god oplevelse

Vi havde en virkelig god oplevelse, i denne flotte Amerikansk udsmykkede Diner. Vi spiste burger og fries. Høflig og hurtig betjening. Vi lod os rive med af stemningen med en blanding af Elvis og 80'er musik. Det var Vores 1 gang på stedet og ikke sidste.

13 de abril de 2026

Hej Kim.
Tak for besøget og den dejlige feedback. 😊
Det sætter vi stor pris på.

Ønsker dig en dejlig dag 🩵🩷

Stacy’s Diner

Valorada con 1 estrellas sobre 5

American Breakfast??? Ikke rigtigt!!

American Breakfast? Ikke rigtigt. Toast var erstattet af rugbrød, udsmattede brasede kartofler i stedet for hashbrowns, det hvide tørre mini”flûte” smagte af pap, den usaltede bacon var stegt tørt og meget mørkt var sejt. Og for at få det til at minde om en full American breakfast måtte vi tilkøbe tre små og meget dyre pandekager. Men smagfuld æblejuice og gode scrambled eggs. Vi kommer ikke igen, med mindre vi kan forvente den oplevelse vi har fra ex. Deny’s i USA.

4 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik deres American breakfast og sikken…

Fik deres American breakfast og sikken en bunke møg. Fedtede braskartofler udgjorde1/3 af tallerkener, det tøreste hvide brød, 2 små pølser, 1/2 stegt tomat og lidt scrambled eggs...som var det eneste "gode". Altså en stor skuffelse og kan IKKE anbefales !!

4 de abril de 2026

Dårlig oplevelse

Ok burger, men heller ikke mere, virkelig triste fries. Serveringen var pænt mangelfuld og de virker fuldstændig ligeglade, "Det kan jeg ikke gøre noget ved" virkede som automat svaret. At de så snød mig med en kildevand jeg aldrig fik og ikke agtede at rette fejlen var dråben. Det gamle ordsprog " kunden har altid ret" gælder simpelthen ikke på Stacys. Tænker ikke jeg kommer igen

5 de abril de 2026

Forkert regning

Forkert regning
Hele 3 dobbelt betalinger
som vi selv opdatere da vi skulle betale

30 de marzo de 2026

Hej Per
Tak for besøget - Godt du informerede vores personale om problemet.

Stacy’s Diner 🩵🩷

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har været på stacys i Køge rigtig mange…

Har været på stacys i Køge rigtig mange gange, det er første gang jeg har oplevet så sur en tjener. Maden var som sædvanlig god hun glemte fritter og da jeg sagde det fik jeg bare et’nå’ der gik yderligere 15 minutter hvor jeg igen måtte sige jeg ikke havde fået fritter- denne gang fik jeg besked på at hun jo stod ved kassen så de kom når hun havde tid…. Skal siges at hun’bare’ stod ved kassen uden at lave noget mens hendes kollega havde travlt.

27 de febrero de 2026

Hej Dorthe.
Tak for besøget og din feedback. 😊
Det sætter vi stor pris på - Selvom du ikke har haft den bedste oplevelse.

Vi går meget op i at vores personale er serviceminded - Så vi tager din anmeldelse meget seriøs.

Vores driftschef har taget en snak med vores personale, så det ikke sker igen.

Stacy’s Diner 🩵🩷

Kedelig oplevelse.

Sød og venlig betjening lige da min familie og jeg ankom i Næstved, vi blev anvist et bord, og fik bestilt drikke. Tror der gik 15-20min før de kom til bordet.
På andre border stod der brugt service og madrester på, personalet tog det ikke med selvom de gik forbi flere gange.
Maden kom, men var da ikke imponerende.! Min club sandwich mindet om en der var hentet på den lokale tank og lunet, og en anden i familien fik en bruger med noget halvtørt brød.
Vi fik spist, men vores tallerkener blev ikke hentet, selvom personalet godt så vi var færdige.
Det er ikke et sted der står øverste på listen når vi skal ud og spise igen.

11 de marzo de 2026

Hej Lars.
Tak for besøget og tak for din feedback.
Jeg beklager den oplevelse I har fået på Stacy’s Næstved.

Vi går meget op i, at servicen skal være høj og oplevelsen god for vores gæster.
Det indebærer selvfølgelig rengøring/afrydning af bordene.

Vores personale skal rydde bordene relativt hurtigt efter gæsterne er færdige, med mindre der er travlt så de skal prioritere at servicere andre gæster.

Vores driftschef er informeret, så hun kan følge op på det I har oplevet.
- Mathilde, Stacy’s Diner

Det var godt.. engang

Engang var det fantastisk, vi har kommet i Køge mange gange siden 2018,
Stacys var vores go to, trods vi havde en times kørsel
I 2024, var det så den ene forrige oplevelse efter den anden, ringe service, ringe mad, fejl på bestilling, sjusk og slatten sodavand
Så kom den på østerbro og niveauet blev højnet igen, maden var god igen, man fik hvad man bestilte, servicen var dog meget varierende.
Menu kortet blev dog mere og mere mærkeligt, den amerikanske stil forsvandt mere og mere
Deres egne dressinger forsvandt
The buns forsvandt
Brunchen blev ændret,
Burgerne blev ændret
Philip chili tops blev erstattet med tomme chili tops, der var i hvert fald ikke ost i mere, det blev ringe. Ændringer kan være godt, men det var det bestemt ikke i det her tilfældet. Brunchen blev skiftet ud med fx kartofler med så meget oregano, at det var oregano med kartofler, hvor blev hash Browns af , toastbrød udskiftet med kvarte tørre pølsebrød, kerne rugbrød - ik særlig amerikansk med rugbrød og alm. Pølser istedet for de gode kryderpølser, men havde "glæde" af i timer
Østerbro lukkede, så tilbage til køge.
Fejl på bestilling igen, lang vente tid, en brunch der startede så godt engang, var nu slet ikke amerikansk, den er blevet kedelig og virkelig dårlig og trods prisen, gik vi sultne derfra.
Her kiggede min kæreste og jeg på hinanden og blev enige om, at stacys ikke et det, det var engang. En god america Dinner,
Men er blevet noget der prøver at være amerikansk, men overhovedet ikke er det.
Det er ikke vores go to mere, desværre

22 de diciembre de 2025

Hej Mia.
Tak for at dele jeres oplevelse – og TAK fordi I har besøgt os gennem så mange år.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at jeres seneste besøg ikke har levet op til forventningerne.

Vi tager jeres feedback med videre i arbejdet på at gøre oplevelsen endnu bedre. 🙏

Ønsker dig en dejlig dag

Super lækkert

Lækker mad og god service.

5 de febrero de 2026

Hej Kenneth.
Tak for besøget og den dejlige feedback. 😊
Det sætter vi stor pris på.

Ønsker dig en dejlig dag 🩵🩷

Stacy’s Diner

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forstår ikke alle de dårlige anmeldelser. Folk der klager over lange køer måske folk skulle huske at bestille bord.

Elsker alt ved denne restaurant, fra mad til service, stemningen og til toiletpapiret som ikke bare er en stor rulle et lags.

100% bedre end meatery i Ringsted 🤣

6 de febrero de 2026

Hej Kit
TAK for den dejlige anmeldelse - Den sætter vi stor pris på 😍

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kedeligt mad ikke pengene værd

Kedelig mad, der ikke smagte af meget.
De glemte tilbehør til vorres bord og bordet bag os, men huskede at sætte det på regningen.
Vi havde glædet os til en milkshake, men den var bestemt ikke særlig god.
3 voksne og en lille barn.
Kr. 900 for burger, pommes og drikkevarer samt en milkshake og 3 små pandekager. Bestemt ikke pengene værd. Sodavandene var meget vandet ud.
Men ok, hvad kan man forvemte af et glas cola til Kr. 85.00.
Kommer ikke igen.

20 de enero de 2026

Hej.
Tak for besøget. Vi er kede af at høre, at maden ikke levede op til forventningen.
Personalet er blevet informeret om oplevelsen af service, så dette forhåbentlig ikke sker igen.

Ønsker dig en dejlig dag.

Stod tålmodigt i kø

Stod tålmodigt i kø, da vi ikke havde reserveret bord. Der gik lang tid før de 4 der stod forrest foran os blev betjent. De havde ikke reserveret, men blev henvist til et bord. Da det endelig blev vores og vi ligesom dem foran os, svarende at vi ikke havde bestilt, sagde han nå, kiggede bag os og råbte er der nogen der har reserveret? Det havde dem der netop var kommet, så de kom frem og fik anvist et bord. Vi valgte gå fra stedet... Vi har ellers været faste gæster siden I åbnede i Køge.

18 de enero de 2026

Hej Rikke
Tak for din feedback - Selvom vi er meget kede af at høre hvad i har oplevet.
Vores driftschef har taget en snak med personalet, for i skulle selvfølgelig have haft en bedre service.

Ønsker dig en god dag

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi ventede over 20 minutter på at…

Vi ventede over 20 minutter på at afgive bestilling på Stacys i Køge. Der var intet personale i nærheden og til sidst gik vi. Man føler sig ærlig talt lidt til grin! Det er ikke første gang vi har sidder og ventet lang tid på Stacys, men denne gang er den sidste. Slut med Stacys.... så fantastisk er det nu heller ikke.

15 de enero de 2026

Hej Malene
Det er vi meget kede af at høre og beklager at det er sket flere gange for jer.

Vores personale gør alt hvad de kan, for at give den bedste service til alle gæster.

Personalet kan dog være ude at øje, hvis de f.eks. er ude i køkkenet og hente mad til andre gæster, pakke/hente en take away ordre.

Men man er altid velkommen til at gå op i baren, hvis ventetiden har været for lang.

- Mathilde, Stacy´s Diner.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det blev ikk taget imod os da vi ankom…

Det blev ikk taget imod os da vi ankom så vi stod og ventede i 15 min på der var en ansat der ville snakke med os , hun forsvinder så i yderligere 10 min og kommer så gående ud fra køkkenet med mad til nogle andre hvor jeg så spørg. ( hallo hvor skal vi sidde ? Hun svare , hvor I vil og går ! Der kommer så en anden ansat og siger vi ikk må sidde hvor vi har sat os fordi der ikk er gjort ordentligt rent , de er 4-6 på arbejde og der er Max 6 kunder ,, tænker der er for få voksne på stedet med respekt for kunderne primært kvindelige ansatte , I burde lægge jeres stil om , det her klæder jer ikk !! Når det så er sagt så sidder vi i restauranten endnu og ingen er kommet og spurgt om Hva vi vil ha endnu , men det foregår vil oppe ved disken 🤣

10 de enero de 2026

Hej Kenneth.
Vi beklager meget for det i har oplevet.

Det var ikke en god weekend for os - Derfor lægger vi os fladt ned og beklager. Du er velkommen til at kontakte ejeren, Linné, direkte på ls@stacysdiner.dk så hun kan forklare nærmere.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis man kunne give nul stjerner havde…

Hvis man kunne give nul stjerner havde de fået det på stacys i Næstved.
En meget skuffende oplevelse. Kundeservicen var ringe og medarbejderne virkede helt uengagerede, trods næsten tom resturant- Maden var desuden næsten uspiselig. Jeg kan desværre ikke anbefale stedet.

3 de diciembre de 2025

Hej Heidi.
Tak for dit besøg og din feedback.

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse. Det er slet ikke sådan, det skal være hos Stacy´s – hverken maden eller servicen.

Vi tager din feedback med videre, så vi kan gøre oplevelsen bedre.

- Mathilde, Stacys Diner

Fin mad - kedeligt serviceniveau

Egentlig udmærket mad, om end pomfritterne var noget uspændende af en diner at være. Der var pyntet fint op til jul, hvilket skabte en super hyggelig og autentisk amerikansk julestemning, som jeg og det resterende selskab var glade for at have oplevet.

Dog bør tjenernes serviceniveau - eller mangel på samme - påtales. I forbindelse med vores reservation ringede én fra selskabet og spurgte, om vi kunne få lov til at reservere et bord på et tidspunkt, der tilsyneladende ikke var ledigt på nettet. Det fik vi heldigvis lov til, om end tjeneren havde givet indtryk af, at hun havde gjort os en STOR tjeneste. Vi blev derfor noget forundrede over at blive mødt af en halvtom restaurant i Køge med MASSER af plads ved vores ankomst.

Vores tjener den aften (fredag den 21. november 2025), en gut i start 20'erne, mødte os med en lad teenageattitude og et uhyggelit manglende kendskab til almindelige pli i et service- og restaurantfag. Blandt andet bad han os gæster om selv at tage vores mad fra hans bakke og serverede i øvrigt ikke fra den rigtige side, men derimod indover hele selskabet, hvilket var mildest talt træls.

Da jeg bad om at få mine rester med mig i en doggy bag, kom han med en to go-æske til mig. Personligt havde jeg fundet det mere klædeligt, at han havde taget resterne med sig og pakket den for mig.

Serviceniveauet var ikke DÅRLIGT, jeg savnede bare at mærke, at man som gæst var oprigtigt velkommen - og i øvrigt at se mennesker tage deres arbejde og profession alvorligt.

Jeg kommer gerne igen, men det bliver ikke et sted jeg så meget som vil overveje at lægge drikkepenge.

Hej Ditte.
Tak for dit besøg og din feedback.

Vi tager din feedback alvorligt - og følger op internt, så det ikke sker igen. Servicen på Stacy´s skal nemlig være i top.

- Mathilde, Stacys Diner

Besøgte Stacy diner i Køge d 21-11-25

Besøgte Stacy diner i Køge d 21-11-25
Lang ventetid, bøffen var helt rå ,den havde vel fået 1min på hver side, og den var ikke engang varm ,vi bestilte pomfritter og salat mayonnaise til ,det fik vi ikke , jeg kaldte på servitricen hun gik bare , men vi fik da lov til at betale for salat mayonnaisen.
Det var en skuffende oplevelse, der kommer vi ikke igen .

Hej Pia

Tusind tak for dit besøg på Stacy´s og din feedback – jeg er dog ked af at høre, at jeres besøg på Stacy´s blev til en skuffende oplevelse. Det er slet ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Jeg giver vores driftschef besked, så vi kan rette op på problemet.

God dag
– Mathilde, Stacy’s Diner

Øv…..

Længe har en tur på Stacies ligget højt på ønskelisten. Desværre blev det en helt aldeles trist omgang. 1 stjerne for omgivelserne, nul for resten.
Kaffe latte smagte flad og jordagtig
Ekstrem tør og sej bacon
Kartofler som smuldrede i munden
Appelsinjuice i plastikkkop med mere is end juice
Pølser som var næsten rå
De halvlunkene pandekager redede at jeg ikke gik sulten derfra.

Hej Peter

Tusind tak for dit besøg på Stacy´s og din feedback af oplevelsen – jeg er dog ked af at høre, at dit besøg på Stacy´s kun blev til 1 stjerne. Det er slet ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Jeg giver vores driftschef besked, så vi kan rette op på problemet.

God dag
– Mathilde, Stacy’s Diner

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.