Super, prima bureau stoel van Stane, perfect verpakt en zelfs extra vijzen voorzien, ongezien ! Ook zeer goede opvolging (Emails) met Stane . Enkel de bezorging van DPD was totaal ondermaats, cha... Ver más
La empresa ha respondido
Het bestellen ging makkelijk. Ik had de bureaustoel, en als extra de zachte wieltjes, besteld. Het duurde wat langer dan verwacht voordat het geleverd werd. In de melding van de bezorger, DPD, stond v... Ver más
La empresa ha respondido
suite à problème de casse matos(destructeur de documents(21 L,cartes banque,cd,etc.),J'ai aimis en premier avis nul uniquement sur ce matos,auprès de Trust pilot.Matos (fissa-fissa)illico remplacé pa... Ver más
La empresa ha respondido
Na de verbouwing van ons kantoor moesten er uiteraard ook nieuwe stoelen komen. Deze week kwamen onze Elite stoelen binnen, wauw, niks gelogen aan al die lovende recensies. Wat zitten deze stoelen hee... Ver más
La empresa ha respondido
Pijnvrij zitten, dát gunnen we iedereen. Want op vervelende nek- en rugklachten zit niemand te wachten, toch? Stane wil het voor iedereen mogelijk maken om pijnvrij achter een bureau te werken. Een gezonde zithouding helpt niet alleen om lichamelijke klachten te voorkomen. Je voelt je energieker – tijdens én na je werkdag – en je productiviteit schiet omhoog. Zeg dus ook maar hallo tegen meer vrije tijd!
Holanda
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Ondanks onverwacht iets langere levertijd ben ik zeer prettig geholpen. Heel fijn app contact gehad met Rosa. Snel antwoord op vragen en tip top op de hoogte gehouden van de levertijd.
Inmiddels de loopband in gebruik genomen. Ben er heel erg blij mee.

Respuesta de Stane
De loopband is net wat ik er van verwachte, tijdens de winter is wandelen moeilijk voor mij, doch nu wandel ik warm en droog thuis! Heel gemakkelijk om te monteren, en na gebruik stel ik het toestel recht op 2 houten latjes (bescherming van schakelaar en stekker). De klantendienst is uitmuntend, hielp een paar problemen met de levering op, waarvoor dank! 13-02-2026

Respuesta de Stane
geen levering! Na contact levering, fijn opgelost!

Respuesta de Stane
Onze pakketten zijn in eerste instantie niet aangekomen. De pakketdienst was niet in de gelegenheid om ze te bezorgen.
Na ingrijpen van Stane hebben we onze stoelen alsnog ontvangen. Veel dank!
Ze zijn inmiddels in gebruik genomen en zitten prima.

Respuesta de Stane
perfecte levering en zeker Stane zoeken voor eventuele volgende bestelling

Respuesta de Stane
Goede ervaring met stane! Na een productie fout in mijn bureau is dit uitstekend opgelost door de klantenservice.
Erg blij met mijn bureau.

Respuesta de Stane
Veel te laat ze waren mij vergeten ze wisten niet van een bestelling paar keer mijne nummer van de het produkt moeten door geven .vind dat dat niet kan

Respuesta de Stane
3 bureaus gekocht voor ons team en echt perfect! Zijn allemaal wat kleine vrouwen maar top ook eventueel voor een loopband eronder. Makkelijk in elkaar te zetten.

Respuesta de Stane
Mooie stoel, snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Zit goed.

Respuesta de Stane
Bestel hier niet als je geen auto hebt. Retourneren kan alleen bij DPD pakketpunten (zijn er niet veel van die ook verzenden), en dus ben je zelf verantwoordelijk het zware en grote pakket naar het pakketpunt te slepen. Loshalen van de poot is ook een enorme opgave, en hij moet in de orginele doos terug anders krijg je geen retour.
De stoelen zijn NIET geschikt voor mensen tot 1.90m zoals ze aangeven op hun website. Dit is namelijk een dropship bedrijf die goedkope Chinese modellen herverkoopt.
Daarnaast is hun duurste stoel minder afstelbaar en ergonomisch dan hun goedkoopste stoel.

Respuesta de Stane
Premium bureaustoel met schuimzitting besteld en na 2 weken ben ik erg tevreden! Zitcomfort is top en ook merk je dat de rugleuning een ergonomische houding stimuleert. De korting maakt de prijs-kwaliteitverhouding goed. Aanrader dus!

Respuesta de Stane
Uitstekende bureaustoel. Comfortabel, degelijk en goed af te stellen. Ik zit als een vorst. Zeer snelle levering. Uiterst behulpzame helpdesk. Goed verpakt. Heel duidelijke handleiding.

Respuesta de Stane
Ik ben heel erg blij ermee.. lekker thuis wandelen en rennen. Ik had geen conditie meer. Dankzij dit loopband krijg ik.langzaam dit terug..
Ik heb zelfs voor mijn zoon ook aangeschaft..

Respuesta de Stane
Artikelen zijn prima. Elite stoel zit goed al heb ik er pas 3 dagen op gezeten dus wat kan je dan zeggen. So far so good.
Communicatie over levering was wat onhandig allemaal en klopte niet. Maargoed, het was er redelijk snel allemaal.

Respuesta de Stane
Stane levert in een stevige verpakking binnen de kortste keren een keurige, gemakkelijk te monteren ergonomische bureaustoel met een competitieve prijs-kwaliteitverhouding.

Respuesta de Stane
Vorige week mijn nieuwe stoel binnen gekregen: Stane Calssic Basic.
Makkelijke montage en degelijk materiaal. Verstelbaarheid vergelijkbaar met mijn Ahrend stoel die ik heb moeten vervangen. Armsteunen zijn lekker breed en exact op mijn zithouding te verstellen. Net zoals hoogte en zitting natuurlijk. Aanrader voor tele-werk kantoor.

Respuesta de Stane
Niet het goede geleverd, vervolgens na contact snel rechtgezet: goed bureau en fijne stoel
Bij Stane heb ik een zit-sta bureau, de kwaliteit van het bureau is erg goed. Daarnaast is de service heel erg attent, alle problemen met de transporteur zijn erg goed opgelost.

Respuesta de Stane
Más información sobre otros tipos de reseñas.