Fiable et pro
1er challenge réussi sans problème, et 1er payout reçu également. Plateforme fiable et efficace, qui paie les bons traders. 🙏🏻🫡
Starfunded is a prop trading firm built for ambitious traders who want to prove their skills in a professional, transparent and flexible trading environment. We offer 1-Step and 2-Step Challenges, as well as Instant Funding accounts, giving traders the freedom to choose the model that best fits their trading style and objectives. Our mission is simple: provide traders with clear rules, a seamless trading experience, competitive profit splits and fast, reliable payouts. All accounts operate in a simulated trading environment designed to evaluate and reward trading performance. With 2,500+ funded traders across 9 countries and over $1.5 million in payouts, Starfunded is building a global community where serious traders can take their performance to the next level.
86-90 Paul Street, EC2A, London, Reino Unido
J'ai passé plusieurs comptes sur cette propfirm, j'ai déjà 3 payout à mon actif.
Propfirm sérieuse et qui paye !