2,0

Malo

Crooks at Stavogue !!!!

A one is too high !!!! They are nothing but a rip off … do not do business or waste your money. Criminals everyone of them . Sent me wrong product that I did not order and it was/is junk !!!!
Delivery times are bullcrap !!!!
STAY AWAY FROM THESE CROOKS !!!!!!

17 de mayo de 2026

I rate this company (1) only because it…

I rate this company (1) only because it will not allow zero. This company is a classic bait and switch scam. My only regret is I didn't check the reviews for this company before making my purchase. Buyer beware. I received an item, but unfortunately not what ordered or as advertised.

8 de enero de 2026

I paid $60 for a large yard skeleton

I paid $60 for a large yard skeleton. U got one delivered to my MAILBOX that is about 8" tall. Nothing like what was ordered! I have pictures but it doesn't look like I can post. STAY AWAY FROM THESE SCAMMERS!! You have been warned!!! And how is their rating 2.3 when ALL of their reviews are a 1???? They should be -100!!!! SCAMMERS!

7 de septiembre de 2025

0 stars

0 stars. 4’ x 7’ skeleton is actually less than 12” and fit in my mailbox. Total scam. $60 for a dollar store skeleton.

26 de septiembre de 2025

SCAMMERS - Do not purchase from here

This company is a true scammer. They wrote all the right things and then sold me a 12” skeleton I could have picked up at a dollar tree. This was suppose to be 4 feet. Truly disappointing that there are people out there sleeping without regret.

20 de septiembre de 2025

Scam

Scam - skeleton was supposed to be 4ft high and 6ft wide - package sent fit through my letterbox!!!

Make sure you pay by PayPal so you can claim money back.

They have proof of delivery and will offer you 30% refund, then 50% then threaten you with “if you want full refund you need to send item back which will cost lots”

24 de septiembre de 2025

Stavogue.com=scam scam scam

Stavogue.com=scam scam scam! Bought a Halloween skeleton decoration for $60. Supposed to be 4 feet tall, seven feet wide. It wasn't even a foot long and I could have bought the skeleton they sent me for $13 at Meijer. Total ripoff!

14 de septiembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?