La empresa ha respondido
Fantastisk kundservice. Jag fick endast del av leveransen i det paket jag hämtade men ingen information om att resten var restnoterat. Ringde till Stayhomes kundtjänstnummer, ingen väntetid, och Johan... Ver más
Handla Heminredning på nätet hos oss på StayHome. Här hittar du trädgårdsprodukter, belysning, fårskinn, möbler, blomlådor, värmeprodukter och mycket mera. Vi är Er trygga och pålitliga svenska butik på nätet med personlig service. Vi brinner för våra produkter och fråga oss gärna om du behöver hjälp. Kunnig kundservice, snabba leveranser och produkter av kvalité.
Bockängsgatan 11, 571 38, Nässjö, Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Effektiv och snabb leverans. Otroligt bra service med dialog som uppskattas oerhört. Stabila och gedigna produkter till ett förmånligt pris. Ger kunder möjliga alternativ vid eventuella byten. Har handlat två gånger och kommer att göra det igen.

Respuesta de StayHome.SE
Jag skulle beställa fårskinnsdynor till mina stolar, var tveksam om vad jag skulle beställa. Ringde och fick personlig och mycket professionell hjälp av Johan, till och med länkar så det blev enkelt att skicka min beställning. Som dessutom kom snabbare än blixten. Jättefina dynor. Tack.

Respuesta de StayHome.SE
De använder samma annonsbilder och huvudrubriker för varor från olika leverantörer. Varor kan se olika ut från gång till gång. Väldigt missvisande. Fick en fårskinnsimitation som jag inte ville ha. Har nu 2 st, en som är hel, och en som är ihopsatt på mitten. Det blev ett annat artikelnr denna gången, sägs det. Kunden har missat det alltså...Så ha koll på artikelnummer och beskrivningar istället.

Respuesta de StayHome.SE
Beställde långhåriga fårfällar på 180 cm, ingen av fällarna såg ut som på bild eller i deras video, så himla besviken. Den ena fällen var i använt skick troligt en visningsvara, var både ruggig och nedsutten på de ställen som blir när den ligger i en stol. Ingen av dom var mjuka å fina i pälsen, det dom gör så mycket reklam om i videon. Får besked att jag kan återlämna dom mot en dyr fraktkostnad, skulle inte rekomendera detta företag, blev en dyr lärdom! Bluff med reklamen som inte stämmer överens med den verkliga varan! / Besviken

Respuesta de StayHome.SE
Snabb leverans och kommunikation från start. Mycket snabbt proffsigt!
Vedstället är mycket snyggt!

Respuesta de StayHome.SE
Vänligt tillmötesgående, otrolig service.

Respuesta de StayHome.SE
Ett företag jag verkligen kan rekommendera, och som dessutom har en mycket bra kundtjänst.

Respuesta de StayHome.SE
Snabb leverans och rätt varor!
Vilket är ovanligt när man handlar på nätet idag. 👍🏼

Respuesta de StayHome.SE
Köpte en snygg regnmätare i zink. Problemet var att korken som snyggt var ordentligt fastsatt i botten på mätarpinnen inte tålde vatten så den sjönk!!! Snacka om regnmätare!

Respuesta de StayHome.SE
Jag beställde självvattnade blomlåda som var skadad vid leverans och fick fantastisk support och stöd av kundservice på StayHome. Jag fick svar snabbt svar och olika valmöjligheter till lösning. Supersmidigt.
Jag beställer snart igen.
TACK!

Positivt: Snabb frakt
Negativt: Hittade exakt samma produkt 300kr billigare hos annan och då marknadsförde stayhome sin vara som kampanjpris och den andra sidan ordinarie pris. Känner mig lurad pga det. Enligt stayhomes ordinare pris är de dubbelt så dyra. De erbjuder inte heller prisgaranti.

Respuesta de StayHome.SE
Snabb leverans, bra produkt och en proffsig support allt jag vill ha från min leverantör.
Supernöjd. Va rädd att det va ett dripshopping företag som beställer direkt från Kina. Men snabb leverans med bra produkter gjorde att min rädsla va borta direkt.

Respuesta de StayHome.SE
Snabb hantering och leverans av order. Kundservice 5/5 stjärnor! Min produkt var defekt och det åtgärdades både snabbt och smidigt. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de StayHome.SE
Riktigt bra bemötande och bra service , jättenöjd

Respuesta de StayHome.SE
Mycket bra service och snabb leverans. Jättenöjd, rekomenderas
100% perfekt hjälp vid specialbeställning
Stort tack för utomordentlig service och hjälp med mina sko och hallhyllor. Vi fick väldigt trevligt bemötande och möjlighet att få exakt de tillval vi önskade.
Är enormt tacksam för service som varit 100% proffsig. Mvh Ulrica
Fantastisk kundservice med väldigt bra bemötande från Johan. Min order fick lite längre leveransstid då en produkt var beställning. Efter kontakt med kundservice ordnande de snabbt så leveransen kunde delas upp (i slutändan kom ändå alltid väldigt snabbt).
Rekommenderas starkt.

Respuesta de StayHome.SE
Más información sobre otros tipos de reseñas.