Staypro.dk Opiniones 1290

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God oplevelse med Staypro. Bestillingen var nem, og varen fungerede som den skulle. Indpakningen lignede dog noget der var løgn 😅 – men indholdet var heldigvis helt intakt. Alt i alt fint, og jeg h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en outdoor kniv , der var billigere hos jer end andre butikker og selvom det blev sendt fra Sverige , så kom kniven pænt pakket ind efter 3 dage , så er godt tilfreds med mit køb . Mvh kenn... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de herramientas
  2. Vivero
  3. Ferretería
  4. Tienda de insumos para plomería / fontanería
  5. Tienda de ropa de seguridad y de trabajo

Escrito por la empresa

Staypro har hjulpet kunder på den nordiske marked siden 2007. I vores hurtige og nemt navigerbare webshop finder du alt til huset, haven og garagen. God service og hurtige leverancer er vores ting - velkommen til at handle hos os! Staypro - alt til dine hjemmeprojekter

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Produktet ankom og var i orden

Produktet ankom og var i orden. Men når der skrives at lagervarer bliver afsendt samme dag som de bestilles, så er det ikke korrekt. Det mere korrekte ville være at I forsøger at leve op til det, men at det kan fejle. I mit tilfælde blev det ikke afsendt på dagen men dagen efter. Jeg valgte at bestille fra jer, netop fordi I lovede at sende samme dag.

14 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ringe Emballage

Skadet products pga. ringe emballage

11 de abril de 2026
Logotipo de Staypro.dk

Respuesta de Staypro.dk

Hej Per og tak for din anmeldelse.

Vi beklager at du har modtaget en beskadiget vare, og det skal vi løse på bedste måde. Vi ser desværre ikke at du har taget kontakt med kundeservice angående dette, så jeg skriver til dig nu per mail og så vender du bare tilbage til os, så skal vi nok løse dette hurtigst muligt.

Hvis lignende skulle ske fremover så tag gerne direkte kontakt med os på kundeservice, så er vi sikker på at du vil få svar hurtigst muligt, og få det løst så hurtigt som muligt.

Du når os enten på info@staypro.dk eller 52 51 19 96, vi har åbent alle hverdage mellem 08.00-16.30.

Tak for din anmeldelse og jeg ønsker dig en god weekend.

Mvh
Lennard
Staypro
52 51 19 96
info@staypro.dk

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.