Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inmiddels langer dan een half jaar in bezit van een RoboCleaner en ramenwasser van STEGA, het bevalt zeer goed. In die tijd een aantal kleine vragen gesteld betreft de werking, altijd netjes en be... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer snelle verzending (sneller dan via Bol) Stega robotstofzuiger 1400 besteld bij Stega zelf, geweldig ding! Werkt meteen, heel stil en vloeren keurig schoon, duidelijke handleiding en app eenvoud... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrodomésticos

Escrito por la empresa

Ontdek de wereld van slimme huishoudelijke elektronica met STEGA en laat ons jouw partner zijn in het streven naar een schoner, georganiseerder en comfortabeler huis. Bekijk ons assortiment en ervaar de toekomst van huishoudelijke apparaten vandaag nog. Samen maken we jouw huis een plek waar je graag bent. Ontdek ons ruime assortiment van robotstofzuigers, ruitenreinigers, zwembadreinigers, steelstofzuigers en handstofzuigers.

4,2

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Geen verkeerd woord.

In die tijd een aantal kleine vragen gesteld betreft de werking, altijd netjes en beleefd antwoord ontvangen.

20 de febrero de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Doosje van product is ingedrukt en…

Doosje van product is ingedrukt en verfromfraaid. Verzendoosje waarin pakket geleverd is, is in perfecte conditie. Dit betekend dat het pakket al gedekt was vóórdat het in de verzenddoos ging. Dit is dus een bewuste actie. Zeer slecht. Product zelf lijkt in orde. Vandaar dat niet slechts 1 ster gegeven wordt.

5 de noviembre de 2025
Logotipo de STEGA

Respuesta de STEGA

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat de productverpakking beschadigd was. Wij verzenden al onze producten in nieuwstaat, dus dit had niet mogen gebeuren.

We nemen uw melding serieus en kijken dit graag verder voor u na. Kunt u ons even een bericht sturen met uw bestelnummer? Dan lossen we dit netjes op.

wat ik nodig had

ik ben echt onder de indruk van wat dit apparaat allemaal kan. Met een druk op de knop of via de app gaat hij zelfstandig door het huis en zorgt hij dat de vloer schoon blijft. ik heb niet altijd tijd op te stofzuigen maar ik heb zelf wel een hond, 1 klik en hij staat aan echt top.

20 de marzo de 2025

Stega robotstofzuiger 1400

Zeer snelle verzending (sneller dan via Bol)
Stega robotstofzuiger 1400 besteld bij Stega zelf, geweldig ding! Werkt meteen, heel stil en vloeren keurig schoon, duidelijke handleiding en app eenvoudig te installeren. Ik raad Stega zeker aan als u een goede, krachtige robotstofzuiger zoekt voor een
leuke prijs en uitstekende service!

28 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs de STEGA RC1400 aangeschaft via…

Onlangs de STEGA RC1400 aangeschaft via Bol. Zeer tevreden met deze robotstofzuiger die ons helpt in het huishouden. In combinatie met de STEGA handstofzuiger is ons huishouden een fluitje van een cent geworden. De robotstofzuiger heeft geen midden borstel wat erg fijn is omdat wij honden hebben, en zo de haren niet verstrikt kunnen raken. Echt een aanrader!

Daarnaast ben ik super goed geholpen door STEGA en bieden ze een uitstekende onderhoud service voor de robotstofzuiger aan.

3 de agosto de 2024

Perfect!

Bought a high quality robot vacuum cleaner from Stega! Works really good

28 de septiembre de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.