Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trods en forsinkelse, kompenserede de med en gratis voks til 300 kr. De kom 2 mand høj og tryllede min beskidt bil om til totalt lækker nærmest ny bil. Jeg giver mine varmeste anbefalinger. Det d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hidtil klar den bedste service samt udført arbejde ifm af klargøringsjob. Jeg bestilte klargøring af min Mazda som trængte til en ekstra kærlig hånd, og måtte ringe ind for hører om de ku komme tidl... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Høflig og venlig betjening. Rimelig pris og fin bil. Jeg havde bestilt rengøring indvendig og udvendig samt dybderens af sæder. Den ser, trods næsten ni års flittigt brug, nærmest ny ud indvendig.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sæde rens stort minus det må være tør rens for sæderne var ikke fugtige og pletterne er der stadig vask af bil uden vand ? jorden var knastør og jeg var hjemme, støvsugning tja man smider de småting d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Lavado de coches
  2. Servicio de limpieza completa de automóviles

Escrito por la empresa

Bilvask med damp og steam på kundernes adresse. Bilvask i københavn og omegn. Miljøvenlig bilvask.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kom med kort varsel… de havde lovet om…

Kom med kort varsel… de havde lovet om morgenen at komme, men da medarbejderen er blevet opholdt det tidligere sted, tilbyder ejeren selv at komme for at overholde aftalen. Han var meget venlig og behagelig, og efter den udførte sæderens blev mine sæder super flotte igen. Helt sikkert ikke sidste gang jeg vil bruge dette firma… tak for god service 🙏🏼😍

Næsten ærgerlig over det ikke er muligt at vedhæfte før og efter foto (:

20 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og superflot…

Fantastisk service og superflot resultat! Kom til tiden - ringede endda og spurgte om det passede at han kom før. Hurtig og effektiv rengøring, bilen er fuldstændig som en ny bil. Professionel og venlig. Kan absolut anbefales!

17 de abril de 2023

Helt i top

Det er nemt, de er supersøde og resultatet er så flot. Meget imponeret over den indvendige rens.

8 de abril de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

En lidt blandet oplevelse.

En lidt blandet oplevelse.

Havde bestilt opgaven til kl 8:00 - 10:15, men kl. 7:01 fik jeg besked om at steameren var forsinket og ville være der mellem 9:00-9:20, men ankom først 9:37. Altså mere end 1,5 time senere end bestilt.

Derfor blev min tidsplan også presset pga. forsinkelsen - og jeg kunne derfor ikke være tilstede da opgaven blev afsluttet.

Da jeg kom tilbage kiggede jeg hurtigt på bilen - bagsmækken virkede ikke helt ren (har taget billede) samt det ene sæde virker mere beskidt end den blev afleveret (jovist var de beskidte i forvejen) har også taget billeder af det.

29 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service. Skønt at de kører ud til kunden. De skrev på sms, at de kunne komme tidligere end booket, hvilket passede mig fint.
De 2 der kom, var meget imødekommende, venlige og servicemindede.
Bilen er bare blevet så fin og pæn.
Jeg kan varmt anbefale dem.

25 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og virkelig godt…

Fantastisk service og virkelig godt resultat! Troede ikke jeg kunne finde nogen der kunne gøre min bil bedre rent end mig selv. Har prøvet forskellige selskaber. men det skete. De er de bedste! Jeg har OCD, så jeg lægger mærke til alt! Virkelig gode !

25 de marzo de 2023

Effektive

Virkelig effektive og venlige medarbejdere. Yderst profesionelle og serviceminded. Bilen var virkelig beskidt indvendigt hvilket de fik rodet bod på.
Har prøvet en konkurerende virksomhed et par gange og kan bare sige at steambedst.dk er bedst.
Både på prisen og deres venlige og effektive medarbejdere.

22 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min bil er ren uden problemer

Min bil er ren uden problemer. Vi er to voksne og to børn der bruger bilen, og den var ekstremt beskidt. De var meget venlige. Jeg er meget tilfreds, og jeg har tænkt mig at bruge steambedst igen.

5 de marzo de 2023

NEMT HURTIGT OG BILLIGT

NEMT HURTIGT OG BILLIGT!
Min bil var en omvandrende skraldespand! Men ikke længere!
Jeg ringede ind og fik en tid, de kom på min adresse og ca 2 timer efter var bilen ikke til at genkende. Tusind tak! Kommer helt klart til at bruge jer igen!!!!

5 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Steambedst er bare bedst!

Steambedst har i dag lavet "slut rengøring" på min bil der skal afleveres retur i morgen til Leasing selskabet. Jeg er imponeret! Kommer på egen adresse. Meget venlig og serviceminded mand. Kom ud til en "helt ny" bil. 5 stjerner herfra og ikke sidste gang vi bruger Steambedst. Og til fornuftig pris!

2 de marzo de 2023

Virkelig anbefalelsesværdig!

Virkelig anbefalelsesværdig!
Kort fra tanke om bestilling til super lækker ren bil.
Til tiden- effektivt og perfekt arbejde!
Virkelig flink og hyggelig ansat, der var glad for sit gode job og havde været der længe. Det siger i virkelig mest om et firma for mig. Så jeg vender helt sikkert tilbage næste gang

14 de febrero de 2023

Fantastisk service

Vi var kommet til at double booke en rengøring, så de kom ud tidligere end forventet, men var meget forstående overfor fejlen og ventede pænt på jeg kom ned og tømte bilen. De fik også fikset double bookingen uden vanskeligheder eller gebyrer.

Det tog halvanden time hvor det eneste jeg behøvede var at fjerne mit ragelse og låse bilen op, og så kom jeg ned til en bil som føltes ny.

Super oplevelse, vil helt klart bruge dem igen :-)

24 de febrero de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.