Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det er ikke et rigtigt hotel efter min…

Det er ikke et rigtigt hotel efter min opfattelse. Der er intet personale til at modtage een. Man får tilsendt en kode, som man skal benytte til at låse sig ind med. Desuden hersker der diskoteksagtige tilstande med høj musik umiddelbart tæt på værelserne.
Det er ganske enkelt en ommer - eller det bliver det så ikke.

18 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God beliggenhed og stil. Meget venligt personale og fantastisk morgenmad.

God beliggenhed. Smukt indrettet, gode senge, mørke gardiner. Meget rent. Meget venligt personale.
Fantastisk lækker morgenmad hvor der hele tiden fyldes op selvom man sidder som én af de sidste før der lukkes.
Der var et mindre drift-problem med varmen. I løbet af få minutter blev det forsøgt udbedret og da det ikke straks lykkedes, blev jeg anvist en anden lejlighed.

28 de octubre de 2025

En utrolig venlig betjening

En utrolig venlig betjening, pænt og rent overalt, morgenmaden var super lækker med gode, lokale råvarer. Vi giver den varmeste anbefaling
Mette og Poul Nørup

10 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fint koncept til prisen og…

Super fint koncept til prisen og fantastisk morgenmad. Fint værelse, meget venligt og hjælpsomt personale. Smagfuldt indrettet hotel. Dejlig central beliggenhed. Morgenmad med skønne hjemmelavet produkter og råvarer af god kvalitet. Vores bedste måltid i byen!

15 de agosto de 2025

Flot,flot hotel

Super flot og hyggeligt hotel , dejligt rent , flinkt personale , super lækker morgenmad .
Kommer helt sikkert igen når vi kommer på disse kanter .
Fam Risbjerg

16 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusind tak for et dejligt ophold…

Tusind tak for et dejligt ophold dejlige værelse og utrolig rent og pænt det var en glæde at som ny opereret at skulle ligge i de så lækker senge. Skøn morgenmad der manglede ikke noget alt i alt et utroligt dejligt ophold og skulle vi komme igen komme på disse kanter ved vi hvor vi vil havde vores ophold. Aase Conny Petersen

4 de mayo de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Værelse var beskidt og der stank af…

Værelse var beskidt og der stank af kloak både på badeværelset og flere steder på gangene.
Det er umuligt at sove med åbne vinduer, da der er utroligt meget larm fra fulde mennesker på de forskellige beværtninger

24 de septiembre de 2023

Ekstraordinær god service

Dejligt hotel med lækker morgenbuffet og skøn central beliggenhed.
Vi ønsker at fremhæve Simone, som var utrolig venlig og udviste en hjælpsomhed og imødekommenhed ud over alle grænser. Kæmpe ros til hende herfra!
Vil varmt anbefale hotellet til andre.

5 de julio de 2023

Anbefaling :-)

Har for anden gang overnattet på denne lille perle…… og har allerede booket et nyt ophold. Alt spiller….. smuk restaurering, charmerende værelser, fantastisk beliggenhed med smuk udsigt, gode parkeringsmuligheder, lækker morgenmad og ikke mindst uovertruffent og imødekommende personale, som yder en virkelig fin og personlig kundeservice. Vores absolutte favoritsted på Mors!

2 de junio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very nice and super cosy

Very nice and super cosy, right in the heart of town, with a view over the harbour.
The food is amazing and probably the best on the island.
But what stands out the most is the service, I am picky and this was perfect 😊

5 de abril de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.