Jeg bestilte nogle Pokémon produkter ved Steffen-o.dk, pakken blev afsendt dagen efter, varene var pakket helt fint ind. Du kan handle trygt på denne webbutik. P.S. tak for de lækre karameller som... Ver más

Jeg havde et spørgsmål til et produkt de have på deres side. Jeg fik hurtigt svar. Herefter lagde jeg en ordre. Pakken ankom hurtigt og godt pakket ind. Samt en fin seddel med et tak for orderen.... Ver más

jeg bor i Filippinerne købte en hel del varer fik en kammerat til at sende dem til mig med luftfragt stor var glæden da pakken ankom alle de ting jeg savner her kan jeg nu komme igang med at lave... Ver más

4,7

4,7

Super god handel

Super god handel, blev vejledt godt i tlf inden køb, kan klart anbefale dem.
Hurtig levering. Fik en krydderi blanding i gave , såå fint

9 de abril de 2021

Det kan varmt anbefales

Fin service, super hurtig levering, varerne var omhyggeligt indpakket og der følger gode råd og vareprøver med. Faktura var stemplet og underskrevet med hånden ligesom i gamle dage. Man kan føle, at der er nogle passioneret mennesker bag virksomheden - det er hel unikt.

12 de marzo de 2021

¿Es ésta tu empresa?