Deze week 2 Koolux x16 elektrische plooifietsen gekocht bij E bike te Merelbeke. Wat zijn ze geweldig!!! Adam is echt een topverkoper! Hij heeft ons een zeer uitgebreide degelijke uitleg gegeven en oo... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Beste winkel ooit ik raad jullie aan om hier steps en fietsen te kopen super goed kwaliteit en de best service ooit super service en klant vriendelijk. Dezen winkel is de beste winkel
Donderdag naar de winkel gegaan zo fijn geholpen alles werd tot in de puntjes uitgelegd zeer vriendelijk. Proefritje gemaakt heerlijke fiets ook voor de oudere vrouwen gemakkelijk opstappen en... Ver más
Hoi , weten jullie dat Zeeuws Vlaanderen tegen België aan ligt , hoe moeilijk kan het zijn om wat spullen te versturen. Vorig berichtje was 29 juli dat de spullen die we misten effectief verstuurd z... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij E BIKE CENTRE draait alles om jou en je rijplezier. Wat ons speciaal maakt? We combineren kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Elke fiets en step komt standaard met 5 jaar garantie, zodat jij zonder zorgen kan rijden. Bovendien krijg je er gratis accessoires bij en zorgen wij voor een snelle levering. In onze winkels helpen we je persoonlijk met advies en kan je rekenen op vlotte herstellingen en onderhoud. E BIKE CENTRE begon klein, in een garage, en groeide in korte tijd uit tot een merk met meerdere winkels en duizenden tevreden klanten. Vandaag blijven we vooruitgaan met één doel: iedereen vlot, duurzaam en met plezier laten rijden. Bij ons koop je niet zomaar een product – je kiest voor zekerheid, service en een merk dat altijd klaarstaat voor zijn klanten. E BIKE CENTRE –
Información de contacto
Bredabaan 298, 2170, Antwerpen, Bélgica
- +32486253222
- info@ebikecentre.be
- stefo.be
Ha contestado el 41% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Fijne ontvangst
Fijne ontvangst, prima uitleg. Uiteindelijk 4 fietsen besteld. Afwachten waneer we ze krijgen. Ben verder benieuwd.

Een hele goede ontvangst
Een hele goede ontvangst, goede uitleg gekregen, behulpzaam , toffe fietsen die heel comfortabel rijden ben blij met de aankoop van onze twee bk6. Echt een aanrader om langs de winkel te gaan

Vandaag kocht ik een e-bike bij stefo
Vandaag kocht ik een e-bike bij stefo
Goede kwaliteit en vooral klantvriendelijk

Zeer aanbevolen fietsenzaak!
Goede ontvangst, zeer hulpvaardig bij aankoop en in orde stellen van de fiets, hoewel het druk was. Heel tevreden met de service!

Top service
De antwoorden waren snel, de step is snel toegekomen op de zelfde dag, ik heb een uitleg gekregen over de step en beste prijs en ze zijn heel erg vriendelijk

Hitway H9 PRO gekocht
Heb een step Hitway H9 PRO gekocht, reeds 646km mee gereden. Zeer vriendelijke persoon, heb een kort proefritje mogen maken. Op de step zou een cruise controle staan, maar blijkbaar heeft hij dat niet. Er is een app beschikbaar, maar daar kan je enkel het licht mee aan en uit doen. Wel heeft hij een groot bereik, ik heb er al 60km mee gereden en toen was hij nog half vol, volgens de indicator. De vering maakt een klakkend geluid, maar dat zou normaal zijn. De pinkers werken niet correct, maar volgens de verkoper werken ze wel correct??? Het stuur moet steeds terug vastgedraaid worden, dat zou normaal zijn volgens de verkoper. Het tracking systeem werkt naar behoren en het is een stevig slot dat erbij geleverd werd. Hij rijdt aangenaam, al is hij wel zwaar om te vervoeren, maar dat zal door de batterijen komen die een grote autonomie hebben. Moet wel zeggen dat al mijn vragen en opmerkingen over de step afgewimpeld werden als normaal??? Maar ben wel tevreden!

Super vélo BK6.
Super vélo BK6.
Facile à monter, emballage parfait. Très satisfait de l'accueil par le patron. J'en ai commandé un deuxième 2 semaines après.
Merci à Stefo.

Topbedrijf !
Topbedrijf !! Eigenlijk was alles top. Vriendelijke en behulpzame mensen, vlotte levering en komen hun afspraken na.
Het liefst geef ik 6 sterren, maar 5 is helaas het maximum...
O ja, niet onbelangrijk... ze hebben 2 geweldige fietsen geleverd tegen een mooie prijs ! Géén minpunten kunnen ontdekken 😉

Zeer slecht bedrijf. En Zeer Brutaal & intimiderend
Zeer slecht bedrijf.
Mijn zus heeft eind februari dit jaar een Fatebike gekocht bij dit bedrijf we zijn in de winkel geweest toen was het heel vriendelijk en naar nog geen 2 weken alleen maar problemen met de fatbike. Je krijgt bij aankoop garantie uitgerijkt maar zodra er problemen zijn aan je fatbike dan is het enige wat ze verklaren valt niet onder de garantie en als je daar niet mee akkoord gaat dan wordt je zeer asociaal en Brutaal behandelt en krijg je een grote mond en intimiderende uitspraken.
Nu is mijn zus enkele honderden euro's kwijt en bij ander bedrijf een andere moeten kopen.
Gewoon een Waardeloos & Onrespectvol en je wordt niet begrepen!
Dit Bedrijf is nog Niet 1 * Waard.
Vriendelijke Groetjes, Brain Broks

Topfiets
Dit is mijn eerste elektrische heb dagen zitten twijfelen of ik de fiets zou bestellen. uiteindelijk heb ik de bk6 besteld
Ik heb hem bijna 2 weken netjes thuis gemonteerd afgeleverd. Hij fiets heerlijk
Ben er super blij mee.

Top Service!
Vriendelijke communicatie, snelle service. Zeker een aanrader!

Respuesta de E BIKE CENTRE
De uitleg en service was heel goed…
De uitleg en service was heel goed ,heel vriendelijke verkoper Vincent

Vlot en snel geholpen
Vlot en snel geholpen. Degelijk fietsje. Duidelijke uitleg gekregen. Mooie prijs!

Alles perfect zeer vriendelijke mensen
Alles perfect zeer vriendelijke mensen

Zeker een aanrader
Super vriendelijke handelaar.Neemt de tijd voor u persoonlijk.Goede uitleg,testritjes kunnen doen.

Respuesta de E BIKE CENTRE
Top e step van stefo zeer tevreden…
Top e step van stefo zeer tevreden over en is een goede service en kwaliteit die je krijgt

Respuesta de E BIKE CENTRE
Más información sobre otros tipos de reseñas.