Stella Solar har levererat top resultat från början till slut. Dom var först ut med sin offert bland ett par valda bolag där offerten var mycket bra presenterad efter ett första telefonmöte. Levera... Ver más
La empresa ha respondido
Snygg och smidig installation med bra kvalitet. En installation som blev toppen hade blivit en femma om dom hade kommunicerats bättre om tidslinjen och förväntade datum för del leveranser . Beställ... Ver más
Escrito por la empresa
Vi på Stella Solar arbetar ständigt för att ge dig som kund en helhetslösning när det kommer till solenergi ut ifrån våra ledord: kvalité, service och prisvärdhet. Vi erbjuder individuella nyckelfärdiga lösningar till privatpersoner, lantbruk, företag och BRF.
Kolonivägen 7, 59361, västervik, Suecia
- 0735195533
- Info@stellasolar.se
- stellasolar.se
No ha contestado las opiniones negativas
Installatörer av Emaldos batteri kapar…
Installatörer av Emaldos batteri kapar felaktiga kablar som de själva inte kan laga. Tar in annan elfirma för åtgärda detta. Får själv ta kostnaden. 8 månader senare skickar detta bluff företag en faktura på 6000kr för att dom fått vänta medans annat bolag åtgärdar kortslutningen som orsakat
Allt gick fel
Allt gick fel. Offerten som lämnades var bara en kalkyl - inget löfte om om en framtida produktion. Effekten blev ca 50 % av kalkylen. Men de gick i konkurs så ingen drabbas av Stella Solar längre. Där försvann 30 års garanti.
Makalöst oseriöst företag
Makalöst oseriöst företag. 9 månader utan installation eller kommunikation. Panelerna står i garaget sedan oktober.
Jeg vil fra råde alle til ikke handle…
Jeg vil fra råde alle til ikke handle med Stella solar ( Stella solution) det er meget dårlige til at levera til tiden og meget dårlige med deres arbejde. 🤯
Har försökt få kontakt med dom sedan…
Har försökt få kontakt med dom sedan början dec svarar inte på något telefonnr
Snygg och smidig installation med bra…
Snygg och smidig installation med bra kvalitet.
En installation som blev toppen hade blivit en femma om dom hade kommunicerats bättre om tidslinjen och förväntade datum för del leveranser . Beställde 31 Juli och färdig installation blev 6/11 .Färdig anmälan från elektriker kom in 15 November inkopplat på nätet 18 November av nätägaren.
Dom personer som har installerat paneler och dom som installerat övrig utrustning var mycket trevliga och tillmötesgående !
Bra pris och bra slutresultat!
Vi beställde vår anläggning baserad på en konkurrenskraftig offert. Anläggningen är nu i drift och kommer att öka värdet på vår fastighet. Vi lär förstås få vänta på ”ljusare tider” innan den också kommer att ge oss mycket el, men vi ser redan nu i mörka november att det produceras.
Vi har haft två olika arbetslag här hos oss. Ett lag monterade solcellerna på vårt tak samt drog kablage fram till elmätarskåpet. Ett arbetslag elektriker monterade och installerade växelriktare och batteri. Bägge arbetslagen var synnerligen omfömesgillla och noggranna. Särskilt ska framhållas de som monterade solcellerna. Vi kan inte tänka oss bättre företrädare för sin uppdragsgivare än det laget. Det var initialt lite mankemang med det elektriska men företagets Rafael och hans son William kunde inte nog slå knut på sig själva för att skyndsamt få allt att fungera.
En av nycklarna för framgångsrikt företagande är att lyckas få kunden att i varje fall uppleva att man kanske faktiskt fått mer än förväntat. Tack vara Rafael och William sitter vi nu med just den känslan.
Björn Karlsson
Trångsund
Vi är så nöjda med detta företag med…
Vi är så nöjda med detta företag med duktiga killar som monterade solcellerna på våran villa. Gav oss en bra offert samt de ger vad de lovade i förbrukning 👍😁 Återkommer gärna för ev. fler solceller
Vi är så nöjda med Stella Solar bra…
Vi är så nöjda med Stella Solar bra ärliga killar och en bra offert 👍😀 Så nöjda med våra solceller som producerar verkligen bra och utlovat.
Mycket bra offert
Mycket bra offert, snabbt och professionellt. Verkligen kan jag rekommendera de, jag är mycket nöjd.
Dålig kundupplevelse
Jag vill börja med att säga att jag är otroligt missnöjd med upplevelsen som kund. Fram tills att inbetalningen var gjord var vi överens om vad som inkluderas i offerten och hur lång tid det skulle ta innan anläggningen var i drift. Efter att jag köpte deras tjänst så började det gå nedför ganska omedelbart. Det började med att jag fick vänta cirka 3 månader innan de påbörjade monteringen, fram tills dess så var det omöjligt att få tag i dem för att få någon uppdatering på vad som sker. Efter många misslyckanden att försöka nå dem så gick ett samtal tillslut fram. Då förklarade de att de väntar på ett beslut från Värnamo Energi som de hade lagt in en ansökan hos och att det var därför det dröjde. När jag då tog kontakt med Värnamo Energi så sa de att ingen har varit i kontakt med dem gällande min bostad och att det inte finns något ärende.
Efter många om och men så kom de tillslut och påbörjade jobbet. När installationen var färdig så hittade jag 3 takpannor som var sönder och som installatörerna försökt dölja och limma ihop. Det hade varit acceptabelt om de hade talat om det för mig, men de försökte dölja det istället.
När elektrikerna skulle koppla och sätta anläggningen i drift så ville Stella Solar ha ytterligare en inbetalning för något som vi inte diskuterat tidigare och lämnade mig utan något val än att betala, annars skulle de inte slutföra jobbet. Det är tråkigt när man förlitar sig på ett företag och deras säljare, bara för att se deras behandling av mig som kund ändras totalt efter att de lyckats sälja in tjänsten.

Respuesta de Stella Solar
Väldigt bra från offert till slutresultat
Det gick väldigt smidigt från offert till en fungerande installation. Snabba svar på mina frågor och bra tekniker som kopplade upp batteri, laddstolpe, växelriktare och paneler. Allt gick inom den uppskattade tid för det hela.
Väldigt glad med slutresultat och hoppas på många soliga dagar :-)
Effektivt och professionellt arbete
Otroligt smidigt från beställning till färdigställande, snabbt gick det oxå !
Bra synkade montörer och elektriker som löste arbetet på bästa sätt.
Grymt snyggt elinstallation trots att det trångt i elskåpet 👍
Fick tips av en vän
Fick tips av en vän. mycket bra offert och tydlig information för mig som inte är insatt. Allt funkar bra och snabb service och fin installation, kommer fortsätta rekomendera vidare till mina vänner. Väldigt nöjd
Vill verkligen varna för Stella Solar
Vill verkligen varna för Stella Solar. Från att jag tackat ja till offert samt betalt mm dröjde det 13 månade innan anläggningen var igång. Nu misstänker jag att den inte producerar utlovat kw. Vet att det hittills att Stella Solar varit helt omöjliga att få någon rätsida med. Deras elektriker gjorde fel två gånger vid installation. Deras montörer var otrevliga samt lämnade skräp och massor med fimpar på tomten efter monteringen.

Respuesta de Stella Solar
Stella Solar har levererat top resultat…
Stella Solar har levererat top resultat från början till slut.
Leverans av material var punktligt. Installationen följde bara dagar efter. Både installatörerna och elektriker för inkoppling var organiserade, kunniga och arbetade smidigt.
Jag rekommenderar starkt Stella Solar👍🏻
Allting gick smidigt ifrån godkänd…
Allting gick smidigt ifrån godkänd offert tills att installationen var färdig!
En kraftfull varning Stella Solar
De lovade en installation av solceller på 12 veckor. Accepterade offerten den 25 april 2023. Markanläggningen var i gång den 13 oktober 2023. Inga 12 veckor här. Efter installationen kom en extra faktura för oförutsedda arbeten på 14 tkr vilket var 16 % på offerten. De visste inte att det finns stenar i jorden i Småland. Behövde hyra en grävmaskin för att få anläggningen på plats. två män satte upp anläggningen på en dag inklusive grävningen. Kontakt med företaget var omöjlig pga Stängd för lunch mellan 08 och 17. Har skickat ärendet till Allmänna Reklamationsnämnden.

Köpt Batteri system av Stella Solar AB
Vi köpte ett batteri system av Stella Solar AB.
Bra service och information. Snabbt jobbat av de och vi är super nöjda.
Alltid svarar på frågor om vi undrar något.
Rekommenderar varmt detta bolag
Trevliga och tillmötesgående!
Trevliga och tillmötesgående! Snabba svar och hjälp när så behövts.
Men jag hade kanske otur, för det tog mer än dubbelt så lång tid att få solcellerna uppsatta än vad som sades från början. Sen lite strul med elinstallation eller nätägare, ingen vill ta på sig ansvaret… Under de första 6 veckorna efter att anläggningen tagits i drift så levde jag i tron att allt fungerade, men det visade sig att produktionen inte registrerades hos nätägaren. Elektrikern kom tillbaka och kollade över anläggningen, sen dess har allt fungerat.
Más información sobre otros tipos de reseñas.